Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סלקטור בשדה: מישהו נתן לך משהו להעביר?

דריש: פרסמתי מודעה באינטרנט ושאלתי מי רוצה שאעביר בשבילו דברים, וענו לי כמה אנשים.

סלקטור: ואתה מעביר דברים שהם נתנו לך?

דריש: לא הם עצמם. דילר שהם התכתבו איתו באיביי. אבל אין לך מה לדאוג, זה אנשים עם גישה לאוף טופיק.

.....:-D

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי ילמדו אותה איך לקבל כפיים בלי לבקש :D

סטאגדיש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מירי רגב שרת התרבות ,

עד כמה אפשר להרים להנחתה לארץ נהדרת ...

באמת לפעמים יש תחושה שהממשלה עובדת בשיתוף פעולה עם ההפקה של ארץ נהדרת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סליחה על השאלה המטומטמת אבל מה היא עשתה שכולם בשוק על זה שהיא שרת התרבות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא בטוח שהיא עשתה הרבה , אבל

, זה הדמות שהדביקו לה בארץ נהדרת שכל כך מתאימה להיות "שרת התרבות"

וכנראה שהיא קצת הרוויחה את זה ביושר למרות שזה קצת מוקצן

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היי,

לתימנים שבינינו רק אצלי שיש אירועים יודעים ברגע האחרון כי מישהו פתח פה בטעות, ולא מחלקים הזמנות רק טלפון

אחד לסבתא וסבא או לההורים שצריכים להעביר לכל המשפחה?

יש לי עוד כמה תימנים בכתה וגם הם ככה.

ושמתי לב מגיל 16 אצל התימנים השמיעה מתחילה לרדת וההבנה, בשיא הרצינות.

רועי

פורסם
היי,

לתימנים שבינינו רק אצלי שיש אירועים יודעים ברגע האחרון כי מישהו פתח פה בטעות, ולא מחלקים הזמנות רק טלפון

אחד לסבתא וסבא או לההורים שצריכים להעביר לכל המשפחה?

יש לי עוד כמה תימנים בכתה וגם הם ככה.

ושמתי לב מגיל 16 אצל התימנים השמיעה מתחילה לרדת וההבנה, בשיא הרצינות.

חוסכים כסף על ההזמנות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

התדמית שלה (לדעתי דיי בכוונה) היא לא של העיפרון הכי מחודד בקלמר (עובדה שהגיעה גבוה בפריימריז), ולא פוליטיקלי קורקט בעליל.

היא זו שאמרה שהמסתננים הם סרטן בגוף האומה ועוד כל מיני.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא משהו ספציפי שהיא עשתה, אלא דרך ההתנהגות ו"שיטות העבודה" שלה באופן כללי. התנהגות גסה, המונית וקולנית, בעלת סממנים לאומניים ודתיים, כזאת שאופיינית לאנשים חסרי השכלה ובישראל גם לקבוצות אתניות מסויימות (אלו שמאמינות ולא מפחדות). מירי רגב משקפת באופן מושלם את רמת ה"תרבות" הנורמלית של עם ישראל כיום, ומהווה בסה"כ מינוי ראוי לא פחות ואולי קצת יותר מכל מועמד אחר.

הסיבה לתדמית הבעייתית היא שהמושכים בחוטי התקשורת עדיין חיים בעבר, בתקופה שהשכלה גבוהה ונטיה קלה שמאלה היו הנורמה, ולכן מנסים להציג אותה כדמות נלעגת מקבוצת אוכלוסיה נחותה. בפועל ברור כבר מזמן מי פה הנורמלי ומי הדפוק, אבל הציבור זורם עם מה שהתקשורת מטפטפת לו, מכאן ה"שוק".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב.

הרושם שקיבלתי זה פרחה ישראלית מצויה, כזאת שתמצא ביונדאי טוסון משופשף מכל כיוון עם קיט ניקלים יוקרתי שנרכש מפנצ'ריה, חותכת נתיבים בתוך כיכר עם סיגריה ביד ועולה על המדרכה ליד תחנת אוטובוס כדי להוריד את בעלה מול הקיוסק שילך לקנות לה סיגריות LM אדום וטיק-טק.

בתכלס? זה משקף מעולה את התרבות הישראלית של ימינו. המגמה העולמית היא לכיוון הטימטום וזה לא פוסח על ישראל.

אני לא מחשיב את עצמי כצרכן של תרבות ישראלית הזאת או חלק ממנה, אז לא ממש אכפת לי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
...

בתכלס? זה משקף מעולה את התרבות הישראלית של ימינו.

:) :)

תיאור נהדר, וגם הפרלמנט בכללותו משקף היטב למדי את העם, כמו ברוב המקרים.

בהמשך לנ"ל שרת 'תרבות' או לא זה לא משנה, היא לא צריכה לכתוב מחזות ולא להלחין שירים.

היא צריכה בסה"כ לשמר תקציבים ובמידת האפשר להשיג חדשים, במגרש הפוליטי הרגיל שלה.

ה'תרבות' מתנהלת מעצמה כמו כל דבר והשפעות השרים במשרדיהם ברוב המקרים מינוריות

[ובטח זמניות מאוד, כמוהם].

ובכל זאת אפשר להנות מהמימד האירוני שדווקא היא שרת התרבות גם בלי שרואים ארץ נהדרת

The first one to get angry loses

פורסם
זה לא משהו ספציפי שהיא עשתה, אלא דרך ההתנהגות ו"שיטות העבודה" שלה באופן כללי. התנהגות גסה, המונית וקולנית, בעלת סממנים לאומניים ודתיים, כזאת שאופיינית לאנשים חסרי השכלה ובישראל גם לקבוצות אתניות מסויימות (אלו שמאמינות ולא מפחדות). מירי רגב משקפת באופן מושלם את רמת ה"תרבות" הנורמלית של עם ישראל כיום, ומהווה בסה"כ מינוי ראוי לא פחות ואולי קצת יותר מכל מועמד אחר.

הסיבה לתדמית הבעייתית היא שהמושכים בחוטי התקשורת עדיין חיים בעבר, בתקופה שהשכלה גבוהה ונטיה קלה שמאלה היו הנורמה, ולכן מנסים להציג אותה כדמות נלעגת מקבוצת אוכלוסיה נחותה. בפועל ברור כבר מזמן מי פה הנורמלי ומי הדפוק, אבל הציבור זורם עם מה שהתקשורת מטפטפת לו, מכאן ה"שוק".

אז ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב.

הרושם שקיבלתי זה פרחה ישראלית מצויה, כזאת שתמצא ביונדאי טוסון משופשף מכל כיוון עם קיט ניקלים יוקרתי שנרכש מפנצ'ריה, חותכת נתיבים בתוך כיכר עם סיגריה ביד ועולה על המדרכה ליד תחנת אוטובוס כדי להוריד את בעלה מול הקיוסק שילך לקנות לה סיגריות LM אדום וטיק-טק.

בתכלס? זה משקף מעולה את התרבות הישראלית של ימינו. המגמה העולמית היא לכיוון הטימטום וזה לא פוסח על ישראל.

אני לא מחשיב את עצמי כצרכן של תרבות ישראלית הזאת או חלק ממנה, אז לא ממש אכפת לי.

תקראו קצת (כי לא צריך הרבה :) )על המונח Facade

זה לא שהיא עצמה טיפשה גסה המונית וקולנית, אלא שהיא מצטיירת ככזו על מנת להצליח, והעובדה היא שזה עובד לה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הבנתי את הקשר לנושא השיחה :?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭