Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

קניתי אתמול מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 עם 140 אלף קילומטר וטסט לשנה 4 צמיגים חדשים ומלא חלקי מנוע שהוחלפו כמו רדיאטור וכו' וכו'

המחיר עומד על 13 אלף... אכן נשמע כמו מציאה בקילומטרז הזה וכו' אבל מי שהיה הבעלים הקודמים לא שמר עליו מבחינה קוסמטית

כמו למשל ידיות רופפות שריטות קטנות בדאשבורד פלסטיקים בלי קליפסים תא כפפות מתפרק

כל אלה דברים שאפשרי להחליף בזול ? כמו למשל תא כפפות חדש פלסטיק של הדלת וכו' ?

ואיפו אפשר לעשות פרוייקט על כל אלה שפשוט אני ישים את הרככב ויקבל אותו חדש ?

פורסם

שאלות כאלה שואלים בדרך כלל לפני קנייה.

המזל שלך הוא שיש המון כאלה בפירוקיות ככה שחלקים לא חסר.

תתחיל מהדברים המשמעותיים ותתקדם הלאה

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

פלסטיק חדש עולה הרבה כסף כמה מאות שקלים,לכן פרוקיה זאת האופציה בשבילך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידיות על הדלתות אפשר לכסות בניקלים מ EBAY, כנ"ל מראות צד.

פנסים תבריק בעזרת ערכה ייעודית או תבצע פרויקט מהפורום,טאסות תשייף ותצבע(גם יש פרויקטים בפורום).

לגבי צבע-תעלה את הרכב ולפי המצב נגיד לך.

פנים הרכב-את השטיחונים תכבס במכונת כביסה או באמבטיה.

את ריפודי הרכב תשאוב טוב טוב ותנקה עם חומר ייעודי(ימליצו לך פה).

פלסטיקה פנימית רצוי פירוקיות-אם הוא מתקלף ואין לך הרבה כסף אופצייה להזמין מדבקת קרבון מאיביי.

תאורה בפנים הרכב יש מדריכים איך להחליף,את הגג גם תנקה עם חומר ייעודי.

דש בורד לא מומלץ להרטיב ולכסות עם כל הספריים שנמכרים-זה רק הורס, תנקה טוב טוב עם מברשות קטנות ומים(רק תיזהר על המזגן והרדיו).

מערכת סטריאו תחליף למשהו יותר טוב אם זה חשוב לך.

תא כפפות מחובר על ידי ברגים-תבדוק אולי רק צריך לחזק אותם.

כל הידיות הרופפות-יכול להיות שפשוט התרופף החיבור-לפני שאתה רץ לקנות חדש בדוק זאת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה לכולם על התשובות באמת !!

ובעניין הלשאול לפני קניה, קניתי את הרכב מדוד שלי שהוא מכונאי, כשבאתי אליו לשאול אותו עם יש לו רכב למכור לי הוא המליץ על כמה ומתוכם המאזדה והנוסח שלו היה כזה "עידו יש לך גם את המאזדה שלי למרות שהיא מכוערת אבל כל החלקי מנוע וכו' הוחלפו בחדשים"

אז בחרתי במאזדה גם בגלל שהמצב לא היה עד כדי כך גרוע !!!

סך הגל הדלת שלייד הנהג רופפת משו, הבגאז' צריך כמה קליפסים בפלסטיקים, תא כפפות חדש, לסדר את המצת החשמלי והפדל של הגז אני לא יודע עם הוא שבור או שצריך להיות לו חופש בין הידית עצמה לבין החלק פלסטיק שעליו מונחת הרגל... אין מה להגיד מישהי התאכזר לרכב בדרך אליי אבל אני כל כך מבסוט מהמנוע והגיר ומזה שכל הדברים האלה זה דברים קטנים של יום אחד של כאבי ראש שזה לא עניין אותי ...

בעניין השטיחונים.. הם חדשים לגמרי מקוריים של מאזדה (דרך אגב מוסיף המון לרכב!! ) והריפודים עצמם יש קרעים שלא רואים אותם מתחת לשטיחים והכיסאות וחשבתי עם בבוא הימים יהיה ברצוני להחליף כמה יעלה ריפוד שלם קומפלט ? אני חושב שזה גם משו שאפשר למצוא בפירוקיות זה סך הכל שעה עבודה אבל אפשרי .. לא ?

פורסם
תודה לכולם על התשובות באמת !!

ובעניין הלשאול לפני קניה, קניתי את הרכב מדוד שלי שהוא מכונאי, כשבאתי אליו לשאול אותו עם יש לו רכב למכור לי הוא המליץ על כמה ומתוכם המאזדה והנוסח שלו היה כזה "עידו יש לך גם את המאזדה שלי למרות שהיא מכוערת אבל כל החלקי מנוע וכו' הוחלפו בחדשים"

אז בחרתי במאזדה גם בגלל שהמצב לא היה עד כדי כך גרוע !!!

סך הגל הדלת שלייד הנהג רופפת משו, הבגאז' צריך כמה קליפסים בפלסטיקים, תא כפפות חדש, לסדר את המצת החשמלי והפדל של הגז אני לא יודע עם הוא שבור או שצריך להיות לו חופש בין הידית עצמה לבין החלק פלסטיק שעליו מונחת הרגל... אין מה להגיד מישהי התאכזר לרכב בדרך אליי אבל אני כל כך מבסוט מהמנוע והגיר ומזה שכל הדברים האלה זה דברים קטנים של יום אחד של כאבי ראש שזה לא עניין אותי ...

בעניין השטיחונים.. הם חדשים לגמרי מקוריים של מאזדה (דרך אגב מוסיף המון לרכב!! ) והריפודים עצמם יש קרעים שלא רואים אותם מתחת לשטיחים והכיסאות וחשבתי עם בבוא הימים יהיה ברצוני להחליף כמה יעלה ריפוד שלם קומפלט ? אני חושב שזה גם משו שאפשר למצוא בפירוקיות זה סך הכל שעה עבודה אבל אפשרי .. לא ?

כל חלקי המנוע הוחלפו בחדשים ברכב עם 140KKM? :shock: :shock:

אני חושב שהוא התכוון שעל המנוע החדש יש 140 אולי ואז מצב הפלסטיקה הגיוני.

פירוקיות ואיביי.

רק שים לב שבאיביי יהיה בעייתי להכניס פנסים ברקסים וכו'.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...