Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של TAU אין לסטודנטים צד בעניין, הסיטואציה נובעת ישירות ממדיניות המוסד וקשורה לאופן בו ניתנים הציונים.

בפקולטות השכנות המצב שונה לחלוטין.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דיי מסכים עם דעת הרוב כאן, תן למי שרוצה לצלם, כל עוד זה לא גוזל ממך זמן.

בנוסף, אם מישהו כבר צילם ממך, ובא עוד מישהו לבקש, תפנה אותו לכאלה שכבר צילמו.

כך אתה מוריד מעצמך את הטרחה להביא כל פעם את החומר.

לגבי הטלפונים, פשוט תסנן, תגיד שאתה עסוק, אם החוצפן/ית מבקשים שתחזור, תגיד

שלא נראה לך שיהיה לך זמן. תראה שדיי מהר הכמות יורדת דרסטית.

אין כל פסול בלעזור לאנשים, כל עוד זה לא פוגע בך. העולם שלנו קטן, ועד היום אני פוגש

אנשים מהלימודים, ולא פעם יוצא שיש תחומי חפיפה בעיסוקים שלנו, ומי שזכור לטובה

תמיד מקבל עזרה ויחס טוב, וגם להיפך כמובן.

עד היום אני זוכר מישהי שהכינוי שלה אצלנו בחבר'ה היה "המהונדסת", בגלל שהשיער

שלה היה מהונדס תמיד :-) היו לה סיכומים אגדיים, והיו קורסים שלמים שצילמנו ממנה.

אף פעם היא לא סרבה, אבל גם דאגנו לעשות את זה במידה, ולא להציק לה יותר מידי,

ותמיד שאלנו אם מישהו כבר צילם, כדי שניקח ממנו, ולא נטריח אותה.

כמובן שמי שהיה צריך עזרה ומישהו מהחברים יכל לעזור, היינו עושים זאת בשמחה.

פורסם
במקרה של TAU אין לסטודנטים צד בעניין, הסיטואציה נובעת ישירות ממדיניות המוסד וקשורה לאופן בו ניתנים הציונים.

בפקולטות השכנות המצב שונה לחלוטין.

גם אצלנו היה נרמול ציונים, עדיין זה לא הפריע לכל הפקולטה בערך להעלות סיכומים, שחזורי מבחנים ושיעורי בית פתורים לדרופבוקס. הייתה שם פשוט אוירה של עזרה הדדית.

פורסם

מנסיוני, את האנשים שלומדים איתך פוגשים בהמשך הדרך ואם הם יזכרו אותך בתור התותח-שתמיד-ידע-הכל-והיה-נחמד-מספיק-בשביל-לעזור-להם, הם ישמחו לראות אותך שוב ואפילו עלולים לקדם איזה אינטרס שלך.

"שלח לחמך על פני המים כי ברב הימים תמצאנו"

אבל שיטרידו אותך בטלפונים כשזה לא נוח? זה כבר סתם חצוף בעיני.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה על התגובות הרבות.

החלטתי לתת סיכומים לכל דורש בתנאי שלא ישגעו אותי. באשר להטרדות הטלפוניות כולל הודעות טקסט, החלטתי לסנן חזק. סטודנטית שמתקשרת רק לגבי עזרה בתרגילים תסונן, כאשר במידה ולא תבין את הרמז ותמשיך להתקשר תסונן ע"י בלאק-ליסט. שיחפשו פראייר אחר.

יש מישהי אחת שאם אני מסתכל על זה לאחור התקשרה סתם כדי לדבר גם בחופשים (אבל בין היתר גם על לימודים), והיתה מנהלת איתי שיחות ארוכות על דברים שלא קשורים. בינתיים אזרום איתה בטלפון כדי לדעת מה היא רוצה... ואין לה חבר :)

• תוכן חדש...