Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהבניה הסינית נחותה, כי בסין הסטנדרט נחות.

לא שמעתי או קראתי שאיזה גוף ישב בכלל עם הסינים והסביר להם כמה למה ואיך, הסינים פשוט זרקו הצעה לפי מה שהם רגילים וזהו.

אולי באמת אחרי שישמעו על הרגולציה ועל הסטנדרטים הם יתקפלו, אבל לא ניסו אותם בכלל.

וסתם רעיון שעבר לי בראש, כלכלית לא עדיף שהמדינה תחזיק בקרקעות שלה במקום למכור ורק תביא את הקבלנים שיבנו את הבתים? ככה המדינה היא כמו אדם פרטי (יותר נכון גוף ענק עם המון שטחי בניה) שמבקש לבנות לעצמו בית רק שבסופו של תהליך המדינה תמכור את הבתים האלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תשכחו שלסינים יש מנהג מגונה בדברים הללו: הם נותנים את ההצעה הכי נמוכה (ברמה של סתם זורקים מספר) ואח"כ מקפיצים את העלויות, יחד עם איום (וביצוע) של שביתות איטלקיות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קבלתי את מה שאתה אומר, זו אכן סוג של בועה, אם אכן זהו המצב בקנה מידה רחב.

האם אנחנו הולכים לקראת גל עתידי של עיקולים... לא יודע.

אני לא מומחה גדול, אבל אני לא הייתי שם כסף עכשיו על דירה בארץ. בעולם של ריבית אפס זו אכן שאלה קשה היכן לשים את הכסף, כי מאז המשבר אין אפיקים סולידים יותר, אבל לא נראה לי חכם לשים את הכסף בבלטות שאתה לא יכול למכור, כי אתה גר עליהם, בטח אם יש סיכוי שלא תהיה מסוגל לסיים את התשלום עליהם, ואז הבנק ייקח הכל.:roll:

אני חושב שזה זמן מצויין לחיות סולידי, להצטמצם, להפסיק הוצאות שהן מותרות (להחליף סלולרי, לקנות אוטו יותר טוב, חופשה יקרה, שדרוג מגורים), לשמור את הכסף בהשקעות בטוחות (ככל הניתן) עם תשואה סבירה (בעולם של ריבית אפס), להשקיע בהכשרה, לימודים, שיפורי קריירה ו... להמתין לבום.

מי שיש לו כסף זמין ישר אחרי הבום, הוא מלך.

השאלה מתי יגמר המסטיק הזה שנמתח ונמתח ועדיין לא מתפוצץ.

בקשר לריביות ,ביפן כבר 30 שנה הריביות בתחתית..

פורסם

לא יודע.

אנחנו לא חיים בתחום היידע של המודלים המוכרים...

בינתיים ארה"ב מדפיסה כסף, אירופה מצטרפת, שומדבר ממה שאנחנו יודעים על הדפסת כסף לא קורה ו... לא יודע.

אני רק יודע שמהשפל הגדול של שנות ה20' לא יצאו בשנות ה-30', אלא לאחר מלחה"ע השנייה, שהיא תוצאה גיאו-פוליטית ישירה שלו. במונחים ציניים, דארווניסטים, היא היתה פשוט קיזוז אוכלוסין ואיפוס מערכות כלכלה ושלטון בקנה מידה ענק.

אבל למה להיות פסימיים על תחילת סוף השבוע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אל תשכחו שלסינים יש מנהג מגונה בדברים הללו: הם נותנים את ההצעה הכי נמוכה (ברמה של סתם זורקים מספר) ואח"כ מקפיצים את העלויות, יחד עם איום (וביצוע) של שביתות איטלקיות.

איך שאני מכיר מוצרים סיניים (אני לא אומר שאין מוצרים סיניים איכותיים), אז אתה תתן לסיני הצעת מחיר נמוכה, הוא יגיד בסדר, ואתה תקבל מוצר שחסכו בו על כל דבר אפשרי ולא אפשרי, כי חומרים עולים כסף, ואף אחד לא מוכן לעבוד בחינם, אפילו סינים.

הצעת מחיר נמוכה, ואז הקפצת עלויות, זה כבר תחום של קבלנים בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...