Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו מה אומרים על הפרק האחרון לעונה?

אני מאוכזב, היה פרק ממש חלש והשאיר יותר מידי דברים לעונה הבאה, אוף.

זהירות שאלת ספויילר בטקסט לבן!

בנוסף - רק אני רציתי שהקרב בין הבחורה המגודלת לאחיו של הענק יופסק בלי שאחד מהם יפצע?, אוף היה לי חבל ליראות אותו בסוף ככה-המזל לא העיר לו פנים עף פעם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הפרק אחד הטובים, אהבתי במיוחד את הסצנה במחראה :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא הבנתי מאיפה הגיעו החיילים של מה שמו המלך לצד הצפוני של החומה?

ולמה לו בעצם לעשות את זה

וברור שישאירו דברים פתוחים לעונה הבאה

:wink:
פורסם

לב אבן בעונה הבאה לצערי, גם אני ממש התאכזבתי מההשמטה.

וחוץ מזה, שינו יותר מידי דברים!

לא נתנו מספיק דגש לטיריון בכלא, איך הטינה נבנית אצלו. מה שגרם לו בספרים להיפרד מג'יים בצורה רעה, כאן זה לא היה.

גם לא מבין מה הקטע של דמבלדור look-a-like.

יודע שהם מגיעים

יודע שיש לו "בעיית מזיקים" בחצר הקדמית

יודע מה הולך לקרות

שולח ילדה קטנה עם רימונים 2 שניות מאוחר מידי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה אשכרה מחפש היגיון בסדרה הזאת?

tumblr_inline_mvbctvZlUp1r79197.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דוקא לא, קורא את הספרים מאז שהייתי ילד :)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פרק חזק ביותר, פיצוי על הפרק הקודם הסתמי.

לא קראתי עדיין את הכתבות על הפרק, אבל לפי הכותרות המעריצים זועמים על פרק הסיום-

למה??

פורסם

שינו הרבה דברים מהותיים והחסירו דמות שלמה שהייתה אמורה להופיע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה לדחוף בשעה את כל זה.

התבאסתי שהאונד מת, כל הקרב שלהם היה מיותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכים איתך לגמרי, גם את הדברים שהעבירו הם לא העבירו כמו שצריך.

כל נושא השיחה בין טיריון לג'יים ואז טיריון לטייווין (לא דיברו כלל על טישה)

כל הגילוי שילדי היער עדיין קיימים ובלאד רייבן היה סתמי לגמרי על גבול המגוחך

פורסם
קשה לדחוף בשעה את כל זה.

התבאסתי שהאונד מת, כל הקרב שלהם היה מיותר.

+1,

הרגיש לי שכל הפרק היה מזורז מידי בלי להיתעכב על הפרטים בכל סצנה וסצנה, לא יצא להם חישוב נכון של חלוקת הפרקים לדעתי ומה שהיה אתמול היה אמור להיפרס לאור 2 פרקים עם המידע הרלוונטי שמי שקרא את הספרים ציין.

ובאסה שהאונד מת, דווקא חיבבתי את הבחור- צורה מבאסת להרוג אותו, ולמה אריה לא הסכימה להרוג אותו והשיאה אותו למות בסבל? האם הוא באמת מת ככה בספרים או שפיתאום ההפקה תחייה אותו גם?.

בנוסף משהו שלא הבנתי- שהם באו לארמון של הדודה שלה ואמרו להם שהיא מתה והיא היתפקעה מצחוק- מדוע לא ניכנסו ? הרי היא עדיין המישפחה של מי שהייתה המלכה-לא היו עוזרים לה?.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
נו מה אומרים על הפרק האחרון לעונה?

אני מאוכזב, היה פרק ממש חלש והשאיר יותר מידי דברים לעונה הבאה, אוף.

דווקא שהשאירו לך ככ הרבה חורים בסיפור של "מה הלאה" זה מה שעושה את הפרק הזה למעולה אך באמת קצר ולא מעמיק מספיק,לדעתי.

בקשר לדודה, אולי פחד שלא יקבל כופר על הילדה, כנראה ידוע שהילד עלול להיות פריק עקב החינוך שקיבל מהמשוגעת.

לי 2 דברים לא התחברו,

1. מה הקטע שה(סעמק לא זוכר שמות) אבוגבר אחרי שהיא הרגה את ההאונד איבדה ככ מהר את אריה כאילו זה שטח פתוח DFQ...

2.ש-שיי ניסתה להרוג את טיריון מה כאילו בגלל שהוא פגע בה או שהיא שיחקה אותה כל הדרך?!

עריכה אחרונה על ידי Nuker

• תוכן חדש...