Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מהמר על טייווין לאניסטר.

הפסדת.

עזבו.

הרבה יותר מעניין להתערב על מי יחזור מהמתים...

הבעיה היא, שלא יודעים מה קורה אחרי החזרה.

דרך אגב, יש איזו בחורילה שמסתובבת עם הבלונדה? (שכחתי איך קוראים לה...)

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רגע, אני היחיד פה שהתלהב מרעיון "החרמש" על החומה...? ;)

לא היחיד, זה היה פתרון טכנולוגי מגניב פצצות. רק היה להם מזל שכולם היו בגובה המתאים לחטוף ממנו (לא שהוא שרטט קו עדין ומדוייק).

אבל, החומה אמורה להיות ארוכה מאוד. איך הם מגנים על כולה? כל הקרה הזה היה בגזרה של כמה מאות מטרים שנמצאת בול מעל טירת שחור. מאנס ריידר הזה טקטיקן מחורבן לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
השאלה הגדולה היא מאיפה לעזאזל זה בא ואיך הם תקעו את זה שם מלכתחילה.

לתקוע את הדבר הזה שם זו לא הבעיה, העורבים האלה הם לא פרייארים בכלל,

בכל זאת - אלפי שנים ניסו לכבוש אותם ולא הצליחו... :)

לא היחיד, זה היה פתרון טכנולוגי מגניב פצצות. רק היה להם מזל שכולם היו בגובה המתאים לחטוף ממנו (לא שהוא שרטט קו עדין ומדוייק).

זה מה שמגניב,

גם אם החרמש הזה לא היה פוגע בהם ישירות,

הוא יצר מפולת קרח כזאת שהייתה מעיפה לקיבינמאט את כל מי שניסה לטפס על ההר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי שרואים מספיק סרטי מלחמות בסגנון ימי הביניים אתה מתחיל לתהות למה הם לא חשבו על להעביר צינורות שמן בתוך החומות ולהוציא ברזים שמרססים כל 2 מטר לאורך החומה ומעל השערים. כשיש מלחמה מרססים שמן על כל מי שבחוץ ויורים חץ בוער אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל, החומה אמורה להיות ארוכה מאוד. איך הם מגנים על כולה? כל הקרה הזה היה בגזרה של כמה מאות מטרים שנמצאת בול מעל טירת שחור. מאנס ריידר הזה טקטיקן מחורבן לגמרי.

כל התכנון היה שהפראיים שבתחומי החומה ישתלטו על טירת שחור ויפתחו את השערים, תמיד עדיף לתקוף בשתי חזיתות :wink:

הוא לא היה מצליח להעלות מאה אלף פראיים מעל לחומה בדרך נס.

פורסם

בדיוק, ההתקפה היא על טירה בשביל שיהיה אפשר לפתוח את השער, ולהעביר נשקים שוברי שוויון, כמו הענקים והממוטות. הם לא ממש יכולים לטפס על החומה, ולהעביר את כל הצבא בטיפוס מעל החומות לא כזה פרקטי, יקח מיליון שנה, יגרום להם להתפצל (אתה תצטרך להעביר אותם בגלים- לא כל ה 100 אלף עוברים בבת אחת, וזה אומר לפצל את הצבא. רע מאוד.) ושלא נדבר על זה שזה דבר מסוכן בפני עצמו.

מה שאני באמת לא מבין זה למה בטירות ליד החומה לא עושים שימוש ב wildfire. צנצנת מלאה בדרעק הזה יעילה כמו חבית שמן אם לא יותר, מה שאומר שיהיה אפשר לזרוק כמויות של "מולטוב" wildfire ובתדירות גבוהה הרבה יותר.

השחקנית מבוגרת מדי.

במקור היא בת 13.

פדופילים כולכם.

דנאייריז טארגאריין בשלב הנוכחי בסדרה בת 17-18.

פורסם

הבנתי שפרט לכולם מתים יש חוק נוסף בסדרה.

אם יש מישהו כוסית בשלב כזה או אחר תראה לה את הציצים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בטירות ליד החומה לא עושים שימוש ב wildfire. צנצנת מלאה בדרעק הזה יעילה כמו חבית שמן אם לא יותר, מה שאומר שיהיה אפשר לזרוק כמויות של "מולטוב" wildfire ובתדירות גבוהה הרבה יותר.

כי זה ימיס את החומה (היא עשויה מקרח)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי זה ימיס את החומה (היא עשויה מקרח)

איך אם תזרוק wildfire על הרצפה במרחק כמה מטרים (או יותר) מהחומה זה ימיס את החומה?

בנוסף, קיץ של כמה שנים לא ממיס את החומה (שים לב שהאדמות הסובבות הן לא שלג כל הזמן. בעיקר בעונות הקודמות, וגם בספרים)

למה שאש תמיס? זה אמור להיות קרח קסום או איזה דרעק בסגנון

פורסם

א) החומה נמסה אט אט, וצריך לשפץ אותה ולהוסיף מים/בלוקים של קרח, בגלל זה יש במשמר צוותי אחזקה.

ב) ראית מה ה-WILDFIRE עשה במפרץ? תאר לך מה הוא יעשה לחומה שעשויה מקרח, במיוחד אם ידליקו את זה בחלק התחתון של החומה.

ג) כל זה לא אומר, שאם הייתה להם גישה ל-WILDFIRE, הם לא היו משתמשים בזה. הסיבה העיקרית שהם לא השתמשו בזה, זה כנראה כי אין להם גישה לזה. ולהזמין לא אפשרי, כי עם כל המלחמות, המשמר יכול לסמוך רק על כוחות עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באסטרד,

הרי קראת את הספרים.

באיזו שהיא נקודה הם מציינים שהחומה מכושפת ושזה כמו יישות ולא פשוט גוש קרח (לפי מה שאני זוכר).

הWILDFIRE לא ימיס אותה, אבל פשוט אין שם WILDFIRE , לא רק זה אלא אם אני זוכר נכון אם היו במחסור של נשקים רגילים (חצים וכו)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נכון, הכישוף הוא שכל עוד החומה עומדת, האחרים לא יוכלו לחצות את החומה. בשביל זה החומה צריכה לעמוד.

פורסם

תגידו- מי שלא קרא את הספרים, לא הופתעתם לגלות שכל הבלאגן מהתחלת הסידרה ניגרם ביגלל אצבעוני?

ואני חשבתי שהלאניסטרים אשמים בכל- והינה בא הפינגרס הזה והוא זה שרקח את כל המזימות וגרם למילחמות בין הצפון והדרום ונפילת המלכים כמו זבובים..פפשש- כל הכבוד לו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

די ברור כבר מהעונה הראשונה שאצבעוני מסובב את כולם על האצבע. הוא האדם הכי מסוכן בשבע הממלכות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...