Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שונא - את הקנאים שיש להם מכוניות שהן לא יפניות, ונכנסים כל שני וחמישי למוסך, ובוכים בפורום על כל מיני תקלות שהמוסך מתעלל בהם.

אוהב - אנשים ששונאים מוסך,ולכן קונים יפניות,ובזול,ונהנים מרכב מצויין עשרות שנים.

פחחחחחח (אני יודע שו לא הולם אבל הייתי חייב!!!)

מהלצות על יפניות אין לי יותר מידיי, נאמר כאן הכל מיושנות, משעממות, לרוב עגלות עם צריכת דלק פסיכית, חביבי ההפסד כולו שלך, לגבי המוסך, זו שטות גמורה.

אינני מקנא בבעלי יפניות כי אין לי למה, אך כנראה לך עדיין לא הייתה התעוזה לקנות משהו שאיננו "תופעת העדר".

אם היפניות כל כך אמינות למה בעלי המוניות לא בוחרים יפני?

לגבי מה אני אוהב

הגיוני: גולף GTI , פאגרו עד 2000 , פראדו. (עד שלא הייתה לי גולף, לא הייתי בחיים מעלה על הדעת שאמשיך לרצות כזו, בוודאי שלא על חשבון גיפ, היום זו כבר דילמה..וזה אומר דרשני על הגולף.)

פנטזיה: קורבט, קמארו,458

שונא:גטס, רכבי מיני למינהם.

001-2014-chevrolet-corvette-opt.jpg

2013-Chevrolet-Camaro-1LE-front-view.jpg

SCANSPEAK

פורסם
היום דיברתי עם חבר על הפוסט הזה ועל זה שאנשים לא מערכים מספיק את היסטורית הרכב היפנית בתרבות המכוניות שהן גם לנפש ועושים דליגיטמציה לתרבות המוטורית היפנית,לטעמי זה מכוון גם מ"העולם הישן " של תעשיית הרכב שמרגיש מאויים ומתהדר במסורת והמורשת הקצת יותר ארוכה שלו כדי לקעקע את התרבות המוטורית היפנית .

גם בפוסט הזה קראתי לא אוהב יפניות יותר מפעם אחת .

אז רק טעימה לכל מי שלא מכיר קצת .

בטופ גיר השנה הGT 86 נבחרה למכונית השנה ,ועל הלקסוס LFA אמר המנחה המהולל שלו היה צריך לבחור מכונית אחת מכול המכוניות שנהג בשנים האחרונות ללא ספק זו הייתה המכונית .

מסכים עם כל מילה!

תעשיית הרכב היפנית הוציאה במשך השנים מכוניות שהן בגדר אגדות מוטוריות.

אבל לצערי, כמו שאתה רואה החיבה היפנית בארץ מסתכמת ב"אין על המאזדה 3 2 ליטר שליייייייי" או "קורולה, זה רכב מטוס!!!!"

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אוהב - מאזדה 3, 6, CX5, הונדה אקורד, סיוויק, סובארו B4

לא אוהב - כל הצרפתיות למינהן, בעיקר מגאן, 307, 206, נבלות רציניות. ואת כל מה שקשור לקונצרן VAG

פורסם
פחחחחחח (אני יודע שו לא הולם אבל הייתי חייב!!!)

מהלצות על יפניות אין לי יותר מידיי, נאמר כאן הכל מיושנות, משעממות, לרוב עגלות עם צריכת דלק פסיכית, חביבי ההפסד כולו שלך, לגבי המוסך, זו שטות גמורה.

אינני מקנא בבעלי יפניות כי אין לי למה, אך כנראה לך עדיין לא הייתה התעוזה לקנות משהו שאיננו "תופעת העדר".

אם היפניות כל כך אמינות למה בעלי המוניות לא בוחרים יפני?

לגבי מה אני אוהב

הגיוני: גולף GTI , פאגרו עד 2000 , פראדו. (עד שלא הייתה לי גולף, לא הייתי בחיים מעלה על הדעת שאמשיך לרצות כזו, בוודאי שלא על חשבון גיפ, היום זו כבר דילמה..וזה אומר דרשני על הגולף.)

פנטזיה: קורבט, קמארו,458

שונא:גטס, רכבי מיני למינהם.

עגלות למיניהם ויש לך גולף?

קצת מצחיק ^^.

גם היא חלשה עם 100 כח סוס וגם 115.

יובל, אני שמח שהאשכול שלי מדובר גם מעבר למסך.

NIGHT, למען האמת הצחקת אותי מאוד במשפט האחרון,

אבל לא לכל אחד יש כסף לקנות איזו לקסוס מטורפת או לחלופין, ניסאן GTR,אז נותר להשוויץ במאזדה 2 ליטר(שמבחינת עיצוב עולה על הרבה מכוניות יוקרה, תאמין לי וזה הטעם שלי כמובן).

פורסם
חלום שלי פולו\גולף.

רכב שאני לא מחבב? סקודה פאביה.

אתה מודע לזה שאין הרבה הבדל בין הפולו לפאביה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עגלות למיניהם ויש לך גולף?

קצת מצחיק ^^.

גם היא חלשה עם 100 כח סוס וגם 115.

.

דבר ראשון, לא רשמתי איזה גולף יש לי...

דבר שני לא יצא לי לנסוע על טיוטה/מאזדה / מיצובישי קיצוניות, מה שבטוח שהגולף הפשוטה שלי הרבה יותר מרגשת וכיפית לנהיגה מכל הטיוטות "העממיות" למינהם (פרט לפראדו, אבל זו כבר קומדיה אחרת).

איכות חומרים בתא הנוסעים?

רכב שיושב על הכביש?

עיצוב מודרני?

טכנולוגיה?

טיוטה? הצחקת אותי

פרט לפראדו, שהוא דגם מוצלח מאד (ועדיין לא ברמה של הטוארג, פשוט חיית שטח), יש ל vag תשובה הרבה יותר טובה בכל קטגוריה אל מול ההיצע המשעמם של טיוטה.

SCANSPEAK

פורסם
אתה מודע לזה שאין הרבה הבדל בין הפולו לפאביה?

כנראה שהתכוון לעיצוב ולא מבחינת מנוע וחלקים..

גם אני לא מת על העיצוב של הפאביה

זה שמעלי, מסכים בהחלט

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

bengee - הכל טוב ויפה כל עוד הן חדשות. מה לעשות, שהואגיות לא מזדקנות מי יודע מה בכבוד, לפחות לא בקטע של איכות הפנים הכל-כך מפורסמת, לכאורה. יש לי כמה וכמה חברים עם ואגיות בנות 10 +/-, ואני יכול להגיד בכנות שהן נופלות מאלפות בנות זמנן בהיבט הזה, כשהיפניות בכלל לא באותה ליגה. הדיפון אולי פחות רך, העיצוב בוודאי פחות אלגנטי, אבל כל זה לא שווה כשפתחי האוורור שבורים, הפלסטיק מתקלף וכל העסק מקרקש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

על מה אתם מדברים?אני יכול למצוא אלף תגובות כמו של RK, חושבים שגרמנית לא מתקלפת ופלסטיקים לא יוצאים בגיל 10 אבל אצל היפניות והקוריאניות כן. אז תנו לי להגיד לכם, נכון, יש יפניות וקוריאניות שבהחלט יתחילו להתקלף ולצאת כל מיני פלסטיקים,

מצטער-הגרמניות בכלל לא חסידות גם בנושא הזה.הכל תלוי באחזקה נכונה+באמת עמידות הפלסטיקים לאורך זמן...

פורסם

למה כל הגרמניות? מרצדס בת 10 תהיה סבאבא. גולף בת 10 תהיה זוועה. A4 תהיה יותר טובה - כל זה לעניין איכות הפנים.

דוגמאות ספציפיות, לא דעות קדומות. אני יכול להצביע על מקרים כמו באלנו (גיסתי) או קורולה (חבר טוב) שתוחזקו חרא ולא יראו אמינות, אך גם על מקרים בהם שתי A4 שטופלו ביד אוהבת וכיס עמוק, אך המשיכו להעמיק אותו.

ספציפית לגבי VAG, המיתוס על איכות הפנים הנדירה נכון לתקופת האחריות (אולי) ובעיקר לאודי (וסקודה). גם האמינות לא טובה באופן חריג לממוצע האירופאי ואין מה לעשות, נופלת מרוב היפניות (אם כי שוב, יפנית לא מטופלת תהיה גרועה באותה המידה לאחר סף השבירה, פשוט סף השבירה שלה גבוה יותר).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לחסוך על רכב מבחינת טיפולים ולהתפלאות שהרכב לא מפגין אמינות, זה הזוי.

לגבי היפניות, אתה צודק, לא אומר שאם תזניח אותן בטירוף הן ימשיכו להראות אמינות מופלגת, אבל כמו שאמרת ללא ספק וזה הוכח שהן הרבה פחות רגישות להזנחה.

פורסם

הן פחות רגישות להזנחה כי רובן פשוטות ובעלות טכנולוגיה נמוכה, במכוון. ללקוח הפשוט זה לא רע, כי הא מקבל את אותה העמידות להזנחה החשובה לישראלי הממוצע ולחברת הליסינג שלו. יפניות מתקדמות יותר (ע"ע מיצובישי עם דגמי ההזרקה הישירה - אותות הכוויה ניכרים עד היום, סובארו ספורטיביות וכו') רגישות להזנחה בדיוק באותה המידה כמו שאר המכוניות - עניין של טכנולוגיה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...