Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

'חברות הליסינג' זה מונח קצת רחב...

יש חברות ליסינג בעלות נכונות וגמישות נרחבות יותר מאחרות לכלי רכב אחרים מן הקיים בעדר.

הדבר כמובן קשור גם ליכולת העמידה של החברה השוכרת מול חברת הליסינג, וכמובן התשלום החודשי שיידרש בעבור רכב שכזה.

שווי השימוש כמובן לא רלוונטי לאף אחד מאלו, אלא רק למחיר הרכב ולטבלאות של רשות המיסים.

לגבי שאלתך - ראיתי עד כה 2 פוקוס האצ'בק חדשות בגרסת ה-Titanium (לפי הגלגלים, מושבים ומערכת השמע) של חברות הייטק, אך לא שמתי לב של איזו חברת ליסינג.

שבוע טוב,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

חברות הליסינג יכולות להציע הכל. השאלה היא באיזה מחיר - בדגמים פופולריים המחירים יהיו כנראה זולים משמעותית כך שההפרש במחיר בין טיטניום לטרנד יהיה כנראה גבוה יותר מההפרש במחירון לצרכן (בגלל שעל הדגם הבכיר יש הנחה נמוכה יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאני לקחתי בליסינג את הפוקוס 2 ליטר שלי יכולתי לקחת את הטיטניום בתוספת של 200 ש"ח +- לחודש לעלות הליסינג

פורסם

לי יש פוקוס טיטניום 2.0 האצ'בק בליסינג.

הכל תלוי בחברת הליסינג ובחברה שבה אתה עובד. יש חברות שמאפשרות להשתולל ולהזמין לך כל רכב שתרצה - רק תשלם.

יש כאלה שמגבילות במחיר/בדגמים/ביצרנים/אוטומט בלבד וכו'. אין משהו קבוע.

היה לי חבר שלקח אימפרזה טורבו בליסינג לפני כמה שנים..

אגב - טיטניום קיים רק ב-2.0, במנוע של ה-1.6 יש טרנד או ספורט (שדי דומה לטיטניום בדברים החשובים).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...