Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חדש כמובן שהוא לא שווה, אבל משומש ב 2000 שקל... אפציה מעניינת מאוד.

אני לא מתייחס כרגע לתקציב הנקוב של פותח השרשור, אבל לדעתי גם כמשומשים הlrxים נופלים אל מול אופציות אחרות, אולי בתוספת זעומה ממש אבל יש פה vrxים/הסלסטרה שלך/מלא דברים שלידם סדרת הlrx מתגמדת.

לדעתי (ושוב זאת דעתי בלבד למרות שהרבה מסכימים איתי) הם ממש מגברי מיינסטרים אבל עם הרבה כח.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהירות, ^ טרול :?:

או שלא, בכל אופן לבוא לפורום הזה ולהמליץ על המגבר הזה זה סוג של פרובוקציה :-P

פורסם

:hihi: :hihi: :hihi:

flytomars לא הייתי ממהר לקבוע שזה טרול, זאת המציאות העצובה בפורום היום.

אנשים שכבר שנים פה, ועברו מספר לא מבוטל של סטאפים ורכיבים מקבלים יחס מזלזל (ואני חלילה לא מדבר על עצמי, אני לעצמי עדיין מחשיב את עצמי צעיר פה), וכל אחד שהרכיב מערכת ראשונה לפני חודש בא להמליץ לאחרים על הציוד שיש לו באוטו.

אה כן ואלו שבאים לבקש עזרה מהאנשים פה, מלכלכים על ה"אודיופילים" המשוגעים למרות שבאים לבקש מהם עזרה.

פורסם

אין ספק, שיש מציאות, אבל שוב הLRX מתוכנן בצורה מאוד מוקפדת ובטוחה, צורת חווט קלה ביותר ומערכת קרור מעולה.

איני טוען כי הם שיא התגלמות הSQ, אבל הם פשרה בין שימושיות אמינות וביצועים, יש להם כמה סדרות מעליהם לכן היצרן משאיר מרווח קידום ושואב את הלקוח לתוך הפירמה בתקווה שירכוש סדרות מתקדמות ויקרות יותר.

הסלסטרה נהדרת מבחינת סאונד, אבל צריך לדעת מה אתה עושה כדי להסתדר אם הRA בגלל צורת חיבורי החשמל.

אותו הדבר מתיחס ל JL, המגברים מתוכננים כמו טנקים לשימוש פשוט וגס בכל התנאים.

פורסם

יבגני ההבדל הגדול הוא שהlrx בחו״ל עדיין עולה יקר מאוד והJl מאוד זול יחסית אליו.

ולהגיד לך את האמת, חיברתי ג׳נסיס ועכשיו הסלסטרה שלך ואני עדיין מחפש את ההבדל התהומי בצליל.. עדיין.

לדעתי הJl לוקח בהליכה.

ואל תדבר על קלות בחיווט:cry::roll:

תיכף אני תופס מטוס לאיטליה עם אלה:lol:

פורסם

ולהגיד לך את האמת, חיברתי ג׳נסיס ועכשיו הסלסטרה שלך ואני עדיין מחפש את ההבדל התהומי בצליל.. עדיין.

לדעתי הJl לוקח בהליכה.

שמע גם אלפא וגם פולקסוואגן שתיהן מכוניות.

השאלה מי מעדיף מה... לא כל אחד יזהה את ההבדל ולא כל אחד יתחבר לפיצ'רים והאיבזור...

פורסם

לדעתי הJl לוקח בהליכה.

אמרתי את זה לא פעם, JL- חברה אגדית, בלי יותר מידיי פוזה (רק מחיר ארץ ישראלי בעייתי משהו), אבל הכי חשוב, כל מוצר פגז!

עוד לא שמעתי רכיב שלהם שלא אהבתי, בין אם זה קרוס, מגבר או את כל סדרת הסאבים (3,6,7).

שמע גם אלפא וגם פולקסוואגן שתיהן מכוניות.

השאלה מי מעדיף מה... לא כל אחד יזהה את ההבדל ולא כל אחד יתחבר לפיצ'רים והאיבזור...

לגבי המי מעדיף מה, משיחה קצרצרה עם מור יש טיפונת הבדל לטובה במידים, וחסרון מהותי למיד באסים.

ולכן, נראה לי שכמוני, מור יעדיף את "הפולקסוואגן" :evil:.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא אומר שהסלסטרה לא נשמע טוב יותר בני, כנראה לא הבנת נכון.

פשוט תמיד כשהיו שומעים שאני משתמש בjl להגברה היו מעקמים פרצוף (לפחות חולי הsq), ואומרים לי זה לא לליגה של שאר המערכת וכל מיני שטויות כאלה כאילו מדובר באיזה jbl 1004.

ועכשיו אחרי שבדקתי כמה אופציות (אמרתי לך כבר על ההשוואה עם הרכב של אדי והג'נסיסים שלא ששתי לשדרג) ואחרי שחיברתי גם את הסדרה 3 ועכשיו הסלסטרה אני מרגיש הבדל, אבל הוא לא כזה שמיים וארץ כמו שאנשים רגילים לתאר את זה, הjl לא נופל כלל ועוד במיוחד שיש לו את ייתרון הכח העצום שלו. אני היום יודע להעריך אותם מאוד, גם מבחינת sq ואני בטוח שאם כל האנשים שמדברים עליהם כמגברי אנדרדוג היו מנסים אותם הם היו מדברים אחרת (וכך באמת קרה פעם אחר פעם למי ששמע אצלי את המערכת פיזית), גם ליאור התוודה בפני שהוא היה מאלו שבמוחם לא היו בעד מגברי החברה וגם אמר לי זאת מלא פעמים (לפחות לא בעד הגברה לסט, המונואים שלהם זה משהו אחר) אלה היו מילותיו המדויקות ואחרי ששמע אותם על הפוקאל חזר ואמר לי לא למכור וחזר בו על כל הדברים שאמר.

עם האודיסון (שוב לדעתי) הם ממש לא מתקרבים לזה בLrx ואף אחד לא צועק שם על תג מחיר מנופח.

באם נשמע טוב יותר או פחות יש שינוי שאני מרגיש, עדיין לא יודע להצביע במדיוק על מה (וזה רק מוכיח כמה הjl טוב )

מחכה לפתור את ענייני ההתקנה ואז לשבת על העניין יותר לעומק בינתיים אין לי סבלנות לשחק שם.

אוהד תתחדש זכית! באמת

פורסם
גם ליאור התוודה בפני שהוא היה מאלו שבמוחם לא היו בעד מגברי החברה וגם אמר לי זאת מלא פעמים (לפחות לא בעד הגברה לסט, המונואים שלהם זה משהו אחר) אלה היו מילותיו המדויקות ואחרי ששמע אותם על הפוקאל חזר ואמר לי לא למכור וחזר בו על כל הדברים שאמר.

עם האודיסון (שוב לדעתי) הם ממש לא מתקרבים לזה בLrx ואף אחד לא צועק שם על תג מחיר מנופח.

באם נשמע טוב יותר או פחות יש שינוי שאני מרגיש, עדיין לא יודע להצביע במדיוק על מה (וזה רק מוכיח כמה הjl טוב )

מחכה לפתור את ענייני ההתקנה ואז לשבת על העניין יותר לעומק בינתיים אין לי סבלנות לשחק שם.

אוהד תתחדש זכית! באמת

אכן חטאתי ב"חטא ההיבריס" לגבי מגבר ארבעת הערוצים JL שהיה למור. אחרי ששמעתי 2-3 פעמים את ההגברה והשידוך שלו לוופרי הפוקאל ולמידים,התוודיתי בפני מור על טעותי ובשמחה.

הבאס שוופרי הפוקאל הוציאו היה מדהים לטעמי.מלא,חם,בעל נוכחות ,חזק ורך באותה המידה.רק לשלושה אנשים מתוך המערכות ששמעתי היה כך:מור,יוני ואליI. ליוני היתה תיבה מותאמת וכך עכשיו גם למור.

אכן הפצרתי במור שלא ימכור את המגבר אבל בחולשה רגעית שלו עט אוהד על השלל והרויח בענק.תתחדש!

אין כוונתי לשפוך מלח על פצעיך מור אבל מה שהיה היה וחושבתני שעם מגבר חזק של 150 רמס לפחות לערוץ ולאו דווקא מסדרה גבוהה של חברה כלשהיא ,תוכל בנקל לשחזר את המצב שהיה.מזכירך שיוני ,בגילגולו הראשון ,חיבר קיקר :shock::shock: חזק לוופרי הפוקאל והתוצאה היתה לא פחות ממדהימה. אל תשכח שהסבתי את תשומת ליבך לזטק חייתי שמסתובב ביד 2. :wink: הממזר השחור והקטן הזה "מת" לעשות שפטים ולקרוע את הממברנות שלך...

לגבי מגבר 5 הערוצים של הLRX.גם אם מדובר בסדרה הנמוכה של האודיסון עדיין מדובר-לטעמי-באחד ממגברי 5 הערוצים הטוב ביותר שיש לשוק להציע.מבלי להכנס לבעד ונגד תצורת 5 הערוצים במגבר אחד,הוא מגיע מחברה ידועה,מתוכנן נכון ומייצר כמות רמס נכבדה לכל ערוץ.תמורה אדירה לאגרה סבירה.

ליאור

פורסם

מור ראיתי אותך מדבר המון על מגברי הסלסטרה, האם מיצרים אותם עוד? איזה מגבר סלסטרה שתי ערוצים נחשב איכותי? שיתן מעל 100 rms ליציאה אשמח גם לשמוע מחירים

😉

• תוכן חדש...