Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מוכרח לטפל השבוע ברכב, כבר עברתי במעט את ה-30K, מדובר באיביזה 1.2TSI, שלוש דלתות.

קיבלתי הצעה ממוסך רון של 750 כולל מע"מ, ומקלדס (מורשה) בסביבות ה-1000 ש"ח כולל מע"מ (אחרי מיקוחים).

האם כדאי להשקיע עוד 250 ש"ח? יש גם ריקול קטן שנדרש לעשות (משהו במראות) ובשבוע הבא נגמרת לי האחריות ככה שאני מניח שכדאי לעשות בדיקה כללית לרכב. השאלה אם אני לא משלם עוד 250 ש"ח לחינם ויכול להכנס למורשה כדי לעשות בדיקה שלא קשורה בטיפול?

אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.

פורסם

טיפול 30 הוא טיפול קטן. אם האחריות שלך גם ככה נגמרת בקרוב הייתי ממליץ לך ללכת לרון.

ריקול אתה יכול ללכת גם ככה למורשה עכשיו, זהו תיקון ללא עלות.

גם אני אמור לקבוע טיפול אצל רון לרכב שלי.

פורסם

אני מוכרח לדעת אם האחריות על הגיר (המורחבת ל-5 שנים) באם אני לא מטפל במוסך מורשה :roll:

מישהו יכול לעזור לי?

• ספונסר פורום
פורסם

על פי החוק, יבואן הרכב לא יכול לכרוח את הטיפול במוסך מורשה יבואן באחריות על הרכב.

כלומר, אתה יכול לטפל ברכב בכל מוסך שהוא מורשה של משרד התחבורה (לא בהכרח מורשה היבואן) וכל עוד תבצע את הטיפול על פי הוראות היצרן המדויקות - האחריות תקפה.

אבל, יש רצוי ויש מצוי.

בפועל, אם וכאשר תזדקק לאחריות מניסיוני יהיה הרבה יותר קל לממש אותה עם היסטוריית טיפולים מלאה במוסכי הרשת. זה נכון לא רק לצ'מפיון מוטורס אלא לכל יבואני הרכב בארץ. חוץ מזה, במוסך מורשה יבואן תקבל במסגרת הטיפול גם עדכוני תוכנה לגיר (במידה והיו) שלא תקבל בדרך כלל במוסך אחר.

נסה לקבל הצעת מחיר גם ממוסך פליקס שחבר כאן בפורום, יתכן והוא יפתיע אותך לטובה. לדעתי אם הרכב חדש יחסית וזה ההפרש בין מוסך מורשה למוסך כללי - עדיף ללכת למורשה.

פורסם
טיפול 30K זה טיפול גדול.

ממתי שמן+פילטר+פילטר מזגן - נחשב טיפול גדול?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...