Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן קריאה שלי בתפריט הרכב ראיתי שהרכב שלי מהיסוד מתודלק 98, אך לאחרונה בגלל מחירי דלק התחילו לתדלק 95. אם אני רוצה להחזיר אותו ל98 במה זה יתרום לרכב ואיך ניתן להחזיר לתדלק 98? ככה מתדלקים פשוט 98 או שצריך להוציא את כל הדלק מהמיכל דלק שלי וכד׳?

תודה רבה!

פורסם
אם אני מתדלק ב98 מה אני מרוויח מזה?

חור בכיס.

ועכשיו ברצינות. אני לא יודע איזה רכב יש לך, אבל 98 הוא פשוט אוקטן גבוה יותר.

98 קצת יותר דליק מ95, ותרגיש שיפור בתגובת הרכב והנסיעה, כמובן תלוי איזה רכב יש לך.

בכל רכב סטנדרטי, או אפילו רכב "ספורט" מנוע 2.0 רגיל אפילו לא תרגיש.

אם יש לך רכב שנושק ל200 כוח סוס, תתחיל להרגיש הבדל.

אתה יכול לנסות, לא צריך לרוקן כלום. תסיים את המכל של ה95 עד כמעט המנורה, ואז תתדלק פול 98.

אתה תתחיל לאט לאט להרגיש שיפורים פסיכולוגיים ויהיה לך כיף...

הצעתי היא שתתן לחבר לנהוג על הרכב עכשיו ב95, ואז תתן לו לנהוג כשיהיה 98, בלי להגיד לו שהחלפת דלק,

ואז תשאל אותו אם הוא מרגיש הבדל.

בהצלחה.

פורסם

98 הוא לא יותר דליק, הטמפרטורת הצתה שלו יותר גבוה משל 95, זאת אומרת ש-98 מיועד לבעלי מנוע עם יחס דחיסה מאוד גבוה, או לרכבים מוגדשים על מנת שיהיו יותר עמידים לדטונציה.

ברכב שלך לא תרגיש שום הבדל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...