Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

החודש היה לי תקלות שרשרת של בעיות חימום,רדייאטור חור-טרמוסטט נתפס, ואחרי זה צינור רדיאטור חימום שנקרע,

הכל טופל

והיום מילאתי מים במיכל עיבוי עד המקסימום לאחר נסיעה של חצי שעה,החניתית את הרכב ובחזור ראיתי שלולית קטנה מתחת לקרטר של השמן בצבע ירוק.

אחרי שעה ביצעתי הדלקה של הרכב שמתי נייר מתחת לרכב והטפטוף הפסיק ,שכיבתי הוא התחיל לטפטפ שוב.

האם ייתכן שזה צינור עודפים ? עד אתמול לא הייתה לי התופעה הנל אלה מהמילוי של המים .

תודה

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף משאבה ...

יכול להיות שנשפכו לך מעט עודפים מהמיכל לכביש.

קרה לי לא מזמן אחרי טיפול כשמלאו לי מים במיכל, נסעתי כחצי שעה ועצרתי לתדלק. מישהו הפנה את תשומת ליבי שיש לי נזילה ואכן ראיתי שלולית של מי קירור ירוקים מתחת לרכב. כנראה מילאו יותר מידי.

תמשיך לעקוב אחרי מפלס המים וחפש שלוליות. אני מקווה שזה כלום.

פורסם

היי הייתי במוסך שהרימו תרכב על ליפט ראיתי את הנזילה.היה צריך לחזק את הבנד של הצינור רדיאטור חימום שנקרע לי בפעם האחרונה.

אפרפו התחיל לי כמה טיפות על השטיח ליד הנהג.

התכופפתי וראיתי שאחד משני התושבות של הרדיאטור חימום מטפטפ.כנראה לפני שבןע שנקרעו לי הצינורות של הרדיאטור חימןם אולנ הםעילו לחץ וזה גרם לטיפה סדק או חור.

מה לעשות?זה לא טיפטופ רציני.יש לי תמונה גם

אולי אפשר לשים סליקון.

• תוכן חדש...