Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי המהירות הגבוהה מתחילה לעבוד ב 107. הנמוכה ב 95.

סיפור שהיה לי ב 306:

לרכב שלי יש 2 מאווררים. מהירות נמוכה מחוברת בטור, מהירות גבוהה מחוברת במקביל (עקב צריכת החשמל הגבוהה במהירות גבוהה).

אחד המאווררים, זה שמחובר ראשון, התקלקל. אז גם המאוורר השני, שמחובר אחריו, לא עבד, עד שהגיעה הטמפרטורה שבה מופעלת המהירות הגבוהה, ואז המאוורר התקין התחיל התחיל לפעול חזק ומיד הוריד את הטמפ'.

אולי זה סיפור דומה אצלך (למרות שנשמע כמו בעיית ניקוז).

במקרה שלי - הלכתי למוסך מורשה ליטל 2000 עם מאוורר משומש שקניתי והחליפו לי תוך 30 דקות. לא יודע מה היחס שלהם לחלקים משומשים היום כי יש מנהל חדש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• ספונסר פורום
פורסם

הצעתי לו לעבור למוסך מתמחה אבל הוא מרגיש מושקע במורשה ולא רוצה לזרוק עוד כסף על דיאגנוסטיקה במוסך אחר. כמה חבל שאין עוד מוסכים כמו רון רק לצרפתיות (עד כמה שידוע לי). תשלום עבור בדיקה סתם מבריח לקוחות שלא מרוצים ממוסך אחר וחבל.

זו אחת הסיבות מדוע איני מחייב את לקוחותי כסף עבור בדיקה במחשב,נסיעת מבחן ואיתור תקלות.

תמסור לחבר שלך שהוא מוזמן לבדיקה ללא חיוב מתי שיחפוץ.

אורן

• תוכן חדש...