Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

חברה שלי מחפשת לקנות רכב חדש לנסיעות יום יומיות בעיקר ללימודים (70ק"מ ביום)

פרמטרים:

*קטגוריית סופר מיני.

*חדש מהחברה בלבד!

*חסכוני בדלק

תקציב: 100K +-

נשמח לקבל בפרט גם חוות דעת על:

*פיאט 500/500c - ואם אפשר לדעת גם מה ההבדל ביניהן

*טויוטה יאריס.

--ממש לא מחייב הדגמים האלה, זה השמות שהועלו אנחנו לא בקיאים בשוק יותר מדי.

*איביזה כרגע ירדה מהפרק (אני גם רכשתי אחת כזו לפני שנה מהחברה) - בגלל הירידת ערך הגדולה שיש לה כחדשה. (אני היום גם לא הייתי חוזר על זה.

*מיותר להגיד קחו רכב כזה או אחר יד שניה (זה מה שאני אמרתי). חדש בלבד...

חברים נשמח לעזרה...

ובבקשה בלי הודעות של פולו וזהו...

אם כבר יש לכם דעה נשמח גם לדגם ספציפי ומספר מילים על למה כן או לא...

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

פיאט 500 או 500C יכולות להיות אופציות נחמדות אבל צריך לקחת בחשבון שני דברים:

1. אין דגם אוטומטי, אלא רובוטי גרוע. אני לא יודע כמה החברה שלך פתוחה לרעיון של נהיגה על רכב ידני אבל אם לא אז האופציה הזאת צריכה כנראה להיפסל.

2. גם ירידת הערך של דגמי פיאט (וביניהם ה-500) לא מזהירה במיוחד. אם חשבת שסיאט איביזה צוללת במחירון, תעיף מבט על המחירון של ה-500.

דווקא טויוטה יאריס החדשה יכולה להתאים מאוד לשתי הדרישות שציינת. היא חסכונית יחסית בדלק, שומרת על הערך שלה (בשני הדורות שלא צויידו בגיר רובוטי) וגם מבחינת המחיר היא די בתחום שלכם. בסך הכל מכונית לא רעה, די נוחה ודי נעימה לנהגים שלא מחפשים לתת בראש עם איביזה FR.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב הנ"ל - קבל מכוניות סופר מיני אוטומטיות:

1. טויוטה יאריס

2. ניסאן מיקרה

3. סיאט איביזיה

4. רנו קליאו

5. קאיה ריו

6. אופל קורסה

7. יונדאי I20

8. מאזדה 2

9. פורד פיאסטה

10. פיאט פונטו

11. שברולט סוניק

12. סוזוקי סוויפט

13. סקודה פאביה 1.2

14. סיטרואן C3

15. פולקסווגן פולו

ברכישת כמעט כל אחת מ 15 המכוניות הנ"ל ישאר לכם עודף מ- 100K .

במידה וניתן למתוח מעט את התקציב, ניתן כמובן להוסיף לרשימה את ההונדה ג'אז המצוינת

פורסם

הפיאסטה החדשה מגיעה עם הגיר הרובוטי כפול המצמדים החדש של פורד. מניסיוני זה גיר שעובד נהדר ב-10,000 הקילומטרים הראשונים ומשם מתחיל להתדרדר במהירות. פוקוס 2012 שנמצאת אצלנו בעבודה עם 15 אלף קילומטרים כבר מתחילה להשמיע קולות מחאה מצד הגיר וזה אמנם בסדר בפוקוס שכורה שחוזרת בעוד חודש לחברה אבל קצת פחות בסדר ברכב שאתה מוציא עליו איזה 100 אלף ש"ח מכיסך.

אני הייתי מחכה עוד קצת עם הגיר הזה, לפחות עד שהרכבים האלו יתחילו לצאת מהליסינג ויגיעו לשוק הפרטי. יש לי תחושה רעה שהתביעה היצוגית שצ'מפיון אוכלים עכשיו על ה-DSG תיהיה כסף קטן לעומת הבלאגן שיהיה דלק מוטורס. הלוואי ואני טועה..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סוניק.

המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט,

פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום.

לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום).

בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים

(ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

מחירים:

סוניק HB 99,900 ₪

סוניק סדאן 103,900 ₪

• תוכן חדש...