Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד 2 פרטי עם 54000 ק"מ הבוחן לא רצה לרדת מהאוטו ואמר "הרבה אוטו בקצת כסף" "זה מרצדס קטנה"

קודם כל תתחדש, הרכב ניראה שמור ויפה. אנ רואה שאצלך דגם 2.5 עם מנוע 6 טורי. אחל'ה בחירה.

אני שמח שאתה מרוצה מהאוטו, אבל מבקש לא לזכיר מרצדס בהקשר הזה (לרכב שלך יש הרבה תוכנות טובות, אבל אין לו שום דבר משותף עם מותג יוקרה גרמני בשום פרמטר). למה אני כותב את זה? כי היה בחור שמאוד אהב נובירה שלו וגם השווה עם מרצדס, וולבו וכד'. בסוף הבחור עם הדייהו הבין ורכש הונדה. אז כדי לא תרצה להחליף את הרכב שלך למשהו אחר, אל תשווה עם רכבים כאלה כמו מרצדס. ;)

הנה אותו שרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2091599&postcount=34

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה

זה מה שהבוחן אמר לא אני

אני מסתפק במועט:-D :-D :-D

אם יש לך תשובות או עוד טיפים על הרכב הזה אשמח לשמוע.

פורסם

רכשת אחל'ה רכב, תהנה ושמור אליו. מנוע 6 טורי זה נחמד מאוד, אומרים גם שהוא חסכוני למדי.

מבחינת טיפים, אני רואה שכבר לקחת אותו למוסך. אז יישור קו - להחליף ולתקן מה שבלוי, לעשות טיפול וכל מה שדרוש לפי הנחיות היצרן. לפי רשימת ריג'קטים בתגובה המקורית שלך, ניראה שהרכב במצב חדש וכימעט אין צורך להשקיע, אבל בצע בדיקה מעמיקה במוסך מקצועי שיבדקו את המצב הכללישל כל המכלולים, סריקת תקלות במחשב וכד'.

אגב, רשמת "מרצדס קטנה", למעשה אפיקה רכב לא קטן בכלל. לדעתי מבחינת מרווח פנים הרכב מרווח יותר מהC קלאס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השוק עכשיו מת, לרכב הזה גם ככה לא היה שוק. לכן על מנת למכור אותו היו צריכים להוריד את המחיר לרצפה. דווקא הגיוני.

פורסם

גם לפי המחיר הממוצע ביד 2 ולאור הנתונים של הרכב המחיר עדיין נמוך,כל עוד יצא תקין בבדיקה הרווחת!

תתחדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי רכב כזה בדיוק אני אשמח לעזור לך. בקרת שיוט מפעילים מעל מהירות מסוימת (לא יודע איזה בדיוק), כפתורים בצד ימין של ההגה, שהגעת למהירות שאתה רוצה תלחץ SET שזה הכפתור הכי תחתון.

פורסם
מצורף תוצאות בדיקה .

הבוחן אומר שההספק שקיבל בבדיקה עולה ב 5% מנתוני יצרן.

זה מה שיצא בבדיקה ועדיין החלטת לקנות את הרכב?

עכשיו ברור למה המחיר נמוך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבדיקה בסדר גמור חוץ מזה שהרכב ביקר לא מעט פעמים אצל הפחח וכנראה הבעלים הקודם שלו אוהב לטפס מדרכות.

אני חושב שהמחיר משקף את מצב הרכב ומצב השוק.

לגבי איכות הרכב יחסית למתחרים, אני אישית לא אוהב את ה"פנינה" הזו אבל כנראה שלכל סיר יש מכסה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...