Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בפסח הייתי בטיול 4X4 במדבר.

לקראת סוף המסלול ביום הראשון הרגשתי שאני קורע את הידיים בכדי לסובב את ההגה,

היינו בשטח והתחיל כבר להחשיך, המשכתי כך עד ההגעה לנקודת הלינה.

בבוקר, בדיקה מהירה הראתה שהצינור ההידראולי (שיוצא מתחתית מיכל מילוי השמן הידראולי להגה) קרוע באמצע.

נסענו עם רכב אחר למוסך כללי, קנינו צינור הידראולי סטנדרטי לפי מטר רץ ו2 בנדים והחלפתי את הצינור.

יחסית לתנאים עשיתי תיקון יפה והוא מחזיק עד היום, אבל, הצינור הזה הוא לא מקורי ולכן אין לו את הכיפופים הנכונים שצריך.

מה שקורה הוא שנוצר כיפוף בצינור וזה מטריד אותי שזה בסוף יגרום לבעיה וידפוק את משאבת ההגה.

הרכב הוא של אבי, והוא לא מתלהב לשלם מאות שקלים על צינור יעודי..

הצלחתי לשכנע אותו שזה לא פתרון וכדאי להחליף את הצינור.

כאן באה בעצם הבקשה לעזרה:

האם יש למישהו אפשרות לאמר לי מה מק"ט הצינור (אוטודאטה?)

והאם ניתן להזמין צינור כזה ב EBAY (האם לא יעצר במכס?)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• ספונסר פורום
פורסם

רגע לפני שאתה מזמין מ-ebay ומסתבך עם אישורים של משרד התחבורה והמכס, בדוק את העלויות לצינור כזה בארץ.

ברחובות יש בית מלאכה שמתמחה בייצור של צינורות כאלו בהתאמה מלאה לרכב, כולל כל הכיפופים הנכונים. בדוק את העלויות אצלהם ויתכן מאוד שתופתע לטובה. קישור: זיו פורת הידראוליקה

פורסם

רשום כאן או שלח לי בה"פ את מספר השלדה של הרכב וננסה לאתר את המק"ט המדובר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם החלק הממורקר הוא זה שנקרע? אם לא תוכל לסמן איזה חלק בדיוק נפגע?

איתמר.

hilux1.jpg

hilux2.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

אבא שלי ביקש להדגיש בפנייך שאתה מאוד נחמד :-D

סימנתי בירוק את המספר של הצינור שהחלפתי (זה צינור גמיש שחור).

מחכה לתובנות נוספות

תודה רבה!

hilux2.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

היתה לי היילקס כזאת במשך 8 שנים.

קודם כל תתקשר לטויוטה, לפעמים יש הפתעות במחירים של החלקים, הפתעות בשני הצדדים של המטבע.

אופציה שניה היא לקחת צינור רגיל כמו שיש לך עכשיו אבל לעשות אותו ארוך יותר, אין שם בעיה של מקום, אתה יכול להצמיד אותו לדופן ללא שום בעיה, כאשר הוא יותר ארוך אתה לא תקבל את הכיפופים האלו, תעשה רדיוסים יותר גדולים, עלות של שקלים בודדים.

תבדוק שקיבלתי צינור שמן (צינור מיים לא יחזיק הרבה זמן)

אופציה שלישית היא לגשת לחניות החלפים ולחפש צינור שיש בוא כיפוף דומה, לחתוך ולקחת רק את החלק שאתה צריך (יש בלי סוף צינורות כאלו, אתה בטוח תמצא), המחיר של צינור כזה היה באזור ה 30-70 ש"ח.

אבל שוב, כדי לך קודם ליתקשר לטויוטה יכול להיות שהמחיר לא יקר ואז תעשה את החשבון שלך.

בהצלחה

פורסם

המק"ט של החלק שציינת הוא 44348-35200. לצערך, מבדיקה זריזה נראה שהדגם היחידי של טויוטה שמשתמש בחלק הזה הוא ההיילקס מהדור של 97'-01', כך שאני לא ממש אופטימי בהזמנה מארה"ב שידועה בחלפיה הזולים לדגמי טויוטה.

מכאן יש לך כמה אופציות:

1. להתחיל חיפושים בגוגל.

2. לגשת לחנויות חלפים ולוודא שצינור חליפי שמציעים לך תואם במק"ט שלו למק"ט המקורי.

3. לקבל הצעת מחיר מטויוטה שכמו שפלג אמר לעיתים יש הפתעות.

אם תרצה עזרה נוספת נמשיך את ההתכתבות שלנו בפרטי.

איתמר.

• תוכן חדש...