Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הגיעה אליי הודעה די מאיימת ממשרד הרישוי שאומרת שלא ביצעתי קורס נהיגה נכונה על נקודות שצברתי בשנים 2008-09 .

הבעיה היא שעברתי את הקורס לפני שנתיים בערך על אותן נקודות בדיוק.

הבנתי שמשרד הרישוי נתן זיכיון למוסדות אחרים(האוני' הפתוחה ועוד משהו..) לנהל את הקורס ושהמוסדות הקודמים(אפיק,המכללה למנהל והמועצה הלאומית למניעת תאונות) לא העבירו לחדשים את כל הפרטים של אלה שעברו אצלם ולכן ההודעה שקיבלתי.

נאמר לי לפנות למוסד שבו עשיתי את הקורס ולנסות לדלות מהם את האישור. אם אין להם , להשיג אישור בשבועה מעו"ד + אישור תשלום.

קיצור.כאב ראש.אני אפילו לא זוכר אצל מי עשיתי את זה ואיך להשיג את אישור התשלום.

יש למישהו דרך יותר קצרה להתמודד עם המקרה הכ"כ ישראלי\קפקאי הזה.יש לי דד-ליין לביצוע הקורס.

תודה.

פורסם

לאשתי היה ספור דומה לפני כ-15 שנים. כיון שאני מצפה לטעויות כאלה דאגתי לשמור את האישור בתיק המיועד (נדמה לי שהאישור עדיין נמצא בתיק). מכתב קצר לרשות הרישוי בצרוף צילום האישור הניב תגובה מהירה של תיקון הטעות.

אתה לא צריך את אישור התשלום אלא את האישור על ההשתתפות בקורס והצלחה במבחן המסכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאשתי היה ספור דומה לפני כ-15 שנים. כיון שאני מצפה לטעויות כאלה דאגתי לשמור את האישור בתיק המיועד (נדמה לי שהאישור עדיין נמצא בתיק). מכתב קצר לרשות הרישוי בצרוף צילום האישור הניב תגובה מהירה של תיקון הטעות.

אתה לא צריך את אישור התשלום אלא את האישור על ההשתתפות בקורס והצלחה במבחן המסכם.

אני זוכר שכשסיימתי את המבחן שאלתי את הבוחן איך אדע אם עברתי או נכשלתי ,אמר שאם לא מגיע לך כלום בדואר זה אומר שעברת. אני בתמימותי הקשבתי להצעה הזו ומאז אין לי שום אישור.

פורסם

במידה ואינך זוכר היכן ביצעת את הקורס, ואין לך שום הוכחה לכך, כדאי לך למחול כל כבודך ולעשות את הקורס בהקדם.

העלות היא כ-220 ש"ח -> לדעתי כדאי לגמור עם הסיפור, והפעם לשמור הוכחות...

• תוכן חדש...