Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ביצעתי בדיקה שכזו עם רב מודד רגיל. ניתקתי קונקטור אחרי קונקטור בזמן שהמנוע עבד ובדקתי בקונקטורים מתחים. לגבי ההיתנגדות של המזרק עצמו את זה כבר בדקתי במנוע כבוי וראיתי שבכל המזרקים הם זהים. מה גם שהמנוע עובד וניתוק של הקונקטור מכל מזרק בתורו צריך לתת שינוי בעבודת המנוע. כאשר לא ייתן שינוי במזרק מסויים כניראה זה המזרק הפגום.

• ספונסר פורום
פורסם

מאור,התקלה המדוברת היא תקלה רגעית וזמנית,כאשר בודקים כפי שתיארת,כל המזרקים ישפיעו על פעולת המנוע כי כולם עובדים,אלא אם כן יבדקו ממש ברגע שהמנוע עובד על 3 צילינדרים.

מניסיוני,כמו שאיציק ציין,תמיד תרשם תקלה במחשב, אך חשוב לזכור שצילינדר מספר 1 הוא זה הקרוב לגיר.

אורן

פורסם
איך הצרפתים האלה אוהבים לבוא הפוך על הפוך זה לא יאמן אה?! :)

הפוך על הפוך היה עושה את זה שוב צילינדר אחד ליד הטיימינג, הפעם הם פשוט באו הפוך... :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במחשב הזרקה נרשמת התקלה כולל מספר המזרק המדובר. גש לקריאת תקלות וראה בעצמך.איציק

תודה איציק. אני גר בב"ש ובשביל לקרוא תקלות במחשב הזרקה אהיה אנוס לגשת למוסך המרכזי של פיז'ו בב"ש. האם ידוע לך על מוסך אחר בב"ש שיכול לקרוא תקלות במחשב הרכב?

תודה למשיב.

פורסם

שלח לי פרטית, אני יביא לך מוסך שאני מטפל בו ומרוצה.

לגבי תקלות, יש להם ציוד לקריאת תקלות, ראיתי בעיניים שלי.

במקרה למנהל שלו גם יש 307 אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...