Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פונטו ספייס 2002 ידנית. יש לי תקלות שאשמח לקבל מכה עצה והכוונה באיתורן:

1. חלונות - יש לי בעיה עם חלון ימין. לא ניתן להעלות את החלון. כשמנסים להעלות אותו הוא מעלה טיפה ואז נשמע רעש "בזזז". אגב, גם כשאני מנסה לסגור את החלונות דרך האזעקה, אותו הדבר קורה. רעש ה"בזזזז" נמשך עד שאני לוחץ על פקד החלונות (ולכן כבר וויתרתי על שימוש בשלט ונועל את האוטו ידנית). מורגש שהחלון גם לא סגור בצורה הרמטית ובנסיעות ארוכות הוא מחליק בצורה מתונה למטה.

2. מיזוג אוויר - אוורור על מספר 4 עובד בצורה טובה, אוורור על רמות 1-3 לא עובדים כלל, לא במוד AC ולא במוד אוורור.

תודה רבה לכל העונים!

בברכת שבת שלום וחג שמח,

איתי.

פורסם

לגבי החלון, נשמע כמו מנגנון חלון שבור. יותר נכון הגלגל שיניים שבתוך המנגנון, כנראה איבד כמה שיניים. היה לי את זה בפונטו שלי. פשוט להחליף מנגנון, באיזור ה300 ש"ח.

אם אתה מאזור הצפון, אני אמליץ לך על בני גלס במפרץ חיפה.

לגבי המיזוג, יש מצב שהמגעים בחוגה עצמה לא טובים או שיש משהו רופף שם, הייתי מתחיל מפירוק הקונסולה המרכזית (עניין של 6 ברגים), וניקוי אזור המגעים עם ספריי קונטקט.

מקווה שיעזור.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לא לפרק קונסולה. הבעיה היא בנגד הספק שנמצא מתחת לתא הכפפות. נקה אותו והכל יעבוד פיקס.

היי! אתה יכול לפרט לי איך לעשות זאת?

פורסם

תודה על התגובות,

הידקתי את המחברים באזור תא הכפפות ופלא - עובד! :) תודה רבה!

אשמח להתייחסויות נוספות באשר לחלונות.

בברכת חג שמח,

איתי.

• תוכן חדש...