Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו מתלבטים בין יונדאי I20 לבין מיקרה ניסאן החדשה.(ההתלבטות היא רק בין שני הרכבים הללו )

אנחנו מחפשים רכב שיהיה חסכוני בדלק אם זאת שמענו שהמיקרה לא כל כך נוחה ודי קטנה (לעגלות וכו')

אשמח לייעוץ

פורסם

לא הגדרת את הצרכים. בין השיטין אני קורא שאתם זוג צעיר שמתכונן להרחבת המשפחה.

בבבקשה צייני תקציב וצרכים (עירוני\מחוץ לעיר, נסועה שנתית, נפח תא מטען נדרש, סוג תיבת הילוכים נדרש, האם מדובר ברכב חדש בלבד או שיש אופציה גם למשומש). נתונים אלה יאפשרו לחברים כאן להציע את סדרי העדיפות שלהם מבחינת התכונות הנדרשות מהרכב ולפי זה את הדגמים החביבים עליהם.

מכל מקום - המלצה כללית שלי: בדרך כלל סוכנויות הרכב בכל עיר מתרכזות באזור אחד, לפעמים שניים. קחו אחה"צ אחד נינוח, סיירו בסוכנויות ובדקו את ההיצע. יתכן מאד שתגלו שיש דגמים רלונטיים שלא עלו בדעתכם עד כה. לאחר שתסננו את ההיצע ותשארו עם מספר קטן של מועמדות הזמינו נסיעת מבחן והתרשמו מהן, ובמקביל העלו לפורום בקשה חוזת לייעוץ, הפעם יותר מפורטת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם ה I20 לא נוחה.

המלצתי: בסכומים האלו חפשו אלטרנטיבות אחרות (יש, ואפילו טובות יותר ונוחות יותר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צודקים אכן הייתי צריכה לפרט.

מסיבות ארוכות (ובטח שלא יעניינו אתכם) אני צריכה לקבל החלטה עד מחר בין שני הרכבים הללו.

גם היונדאי וגם הניסאן חדשות ואוטו'.

הצרכים שלנו- אנחנו סטודנטים שכמובן לא רוצים להוציא הרבה כסף על דלק נוסעים בעיקר בעיר .

כרגע אין לנו צורך ברכב גדול אך כן נרצה להרחיב את משפחתנו בשנתיים הקרובות ולכן אני רוצה לחשוב גם לטווח הארוך(ואז תא מטען צריך להיות מתאים לעגלות וכדו').

במידה ואין הבדל משמעותי בנוחות ובביטחון בין ניסאן ליונדאי אעדיף את הניסאן בשל הצריכה של הדלק.

אך אם הביטחון והנוחות עולה לדעתכם על ההפרש בדלק אעדיף יונדאי.

כיוון שאין לי ידע והבנה ברכבים אשמח לשמוע ממכם

פורסם

סטונדטים שמחפשים רכב חדש מהשקית בשביל לחסוך בדלק ? (ועל הדרך "שורפים" כל חודש כ 1000 שח ירידת ערך) זו אכן דרך מעניינת "לחסוך" כסף.

לא חשבתם על משומשת בת 3-4 ב 50-60K ש"ח (ואף פחות) ?

בכל מקרה:

לא הייתי ממליץ על ה i20 כנוחה, ובנוגע למיקרה (אותה אני לא מכיר) אני בספק גדול (הן לא באות מ"בתים" שעל דגליהם חרוט עניין הנוחות...).

תעשו לעצמם טובה, חפשו משהו אחר ואל תילחצו ותגבילו את עצמכם רק לשתיים הנ"ל. תעשו סיבוב אצל יבואים אחרים ואני בטוח שבשלב זה (או אחר) יפתחו לכם העיניים ותבינו מה זה מיקרה או i20 מול מתחרות אחרות.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק לא סתם לא התייחסתי למחיר ולירידת ערך ולא שאלתי על זה . בזה אני דווקא כן מבינה ויש לי סיבות ושיקולים.

sperial על מי מבין שני הרכבים אתה ממליץ לאור הצרכים שציינתי?

פורסם

לא ציינת אם מדובר בגרסאות הידניות או האוטומטיות, מדובר בפער של מעל ל-20,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המיקרה החדשה באה עם גיר רציף בעוד הI20 באה עם אוטומטי "רגיל" (כמובן במידה ואת מתכוונת לדגם האוטומטי)

לדעתי 2 הרכבים במקרה הזה לא מצטיינים בסעיף הנוחות, ככה שפחות או יותר תחושת הנוחות ביניהם דומה.

מניסיון עם 2 הרכבים הנ"ל (השכרה) המיקרה אכן חסכונית, אבל בתאוצות חזקות יותר נדמה שהיא בקושי זזה לעומת הI20.

הI20 גדולה יותר מהמיקרה ב20 ס"מ ורחבה יותר במעט, התא מטען גדול יותר גם.

בקיצור הייתי ממליץ על הI20, אבל בגדול הייתי מציע לך משהו אחר אם את רוצה נוחות.

בהצלחה :-)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

קצת מטופש להתעקש לא להסביר למה רק שתי אלו, אבל בעיה שלך. היונדאי יותר טובה מהמיקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תא הנוסעים של המיקרה נכשל ובגדול בכל סעיף וסעיף (מרווח, איכות, נוחות, תא מטען) ולא צריך יותר מ10 שניות בפנים כדי להבין.

לעומתה הI20 היא רכב יוקרה.

מה גם שמנוע 3 ציל' עם גיר רציף אמנם יהיה חסכוני אך מבטיח נסיעה רועשת וסחיבה רופסת.

פורסם

ממליץ על I20. יש לי אותה ואני מרוצה.

נסעתי על מיקרה חדשה לגמרי (2013) 500 ק"מ והדבר היחיד שעדיף בה היא תוספת החימום במושבים הקידמיים.

לגבי הדלק - אני לא ממש בטוח, אבל כנראה שהמיקרה חסכונית יותר.

המיקרה קטנה יותר עם תא מטען קטן יותר. מגיעה רק עם שני ח"ח (לפחות כך היה בזו שאני נסעתי עליה), רכב עצלן ואיטי

• תוכן חדש...