Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשית לי את היום :)

לי קורזיץ ספורטאית מעולה, כל הכבוד לה על ההישג המדהים. יש הרבה כישרונות מבטיחים בעולם האתלטיקה, שמתאמנים במשך כל שעות היממה 7 ימים בשבוע. אבל משום מה רוב הכסף מושקע בכדורגל, כדי ששוב לא נעלה למונדיאל, ושוב לא נגיע לליגת האלופות (וגם אם כן כמובן שנילחם על מקום 3 המכובד (מתוך 4).

ובסוף, גם אם משקיעים את רוב הכסף בכדורגל, אז לפחות שיעשו את זה במחלקות הנוער, אבל לא, בשביל זה צריך שר ספורט נורמלי.

מה לעשות שעם כל הכבוד,הספורט הזה מענין קבוצה מאד מאד קטנה של אנשים? בייחוד ביחם לכדורגל.

לא שאני מצודד בזה,אבל כשרוב כספי הציבור מגיעים לענף הזה,זה קורה אך ורק בגלל רייטיניג.

רייטיניג מביאים איתו את הכסף הגדול,עסקים שהופכים לסופנסרים,מילארדרים שנחשפים לפירסום והמון כסף מהימורים שמגיע מהווינר.

פורסם
כשקראתי את כותרת השרשור הייתי בטוח שהתכוונת למירי רגב.

"Alice, who's the fu**ing Alice"?

כבוד לאישה אבל בושה למדינה שלא סופרת את הכשרונות שלה.

צודק בהחלט, אני מסכים איתך בנושא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כי בכמה גרושים המדינה המפוארת הזו יכולה להתבלט קצת בטריטוריות חדשות.

להתבלט במה?!

אף אחד לא מכיר את התחום הזה.

לא קריטי. אבל הכסף קיים, רק נעלם בדרך אצל עסקנים וכד'. בעיקר.

על אחת פי כמה וכמה שצריך להפסיק את מנגנון השילומים הזה...

ככל שהעיסוק האקטיבי בספורט בחברה יהיה נפוץ, אני מאמין שיש סיכוי לתרומה לתרבות שלנו.

בספורט יש את מרבית היסודות שחסרים לחברה בריאה. כמו שאצלנו.

נציין את עניין השליטה העצמית והכבוד לזולת.

מסכים.

אבל גלישה זה לא ספורט עממי ובטח שלא ספורט נגיש, ולפי התנהגות הגולשים שלנו, גם לא מי יודע מה מקדם שליטה עצמית וכבוד לזולת. למעשה, זה ספורט די אינידיווידואליסטי.

נכון, גם טניס, לדוגמא, אבל מרכזי הטניס משמשים מוקד לפעילות ספורטיבית עממית.

שיט - הרבה פחות.

שלא תטעה, לי קורזיץ, עם כל סיפור הפציעה שלה, היא אישיות שאני נהנה לקרוא עליה, אבל אנחנו באמת צריכים לשקול אצל שמים את הכסף, ולפני מזה, באיזה ענף ולמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הישג מרשים, ואכן עצוב מאוד שאין בדיוק הכרה, מעניין לדעת כמה מרוויח ספורטאי בישראל בתחום שאיננו מיוחס ככדורגל.

עד לפני כמה שנים בערך 2500 שקל לחודש. היום בערך 5K אריק זאבי קיבל 8 אלף תקופה מסויימת (ככה לפחות שמעתי).

וכן, עם הסכום הזה אתה אמור לקנות ציוד ספורט, להתאמן פעמיים עד שלוש ביום לאכול כמו שצריך וכו' וכו'....

סתם לידע כללי לפני כשנתיים הכדורגל קיבל 14 מיליון שקל (כן כן זו לא טעות) מהמדינה לאגודה. הג'ודו (לצורך השוואה) 4 מיליון.

פורסם
מה לעשות שעם כל הכבוד,הספורט הזה מענין קבוצה מאד מאד קטנה של אנשים? בייחוד ביחם לכדורגל.

לא שאני מצודד בזה,אבל כשרוב כספי הציבור מגיעים לענף הזה,זה קורה אך ורק בגלל רייטיניג.

רייטיניג מביאים איתו את הכסף הגדול,עסקים שהופכים לסופנסרים,מילארדרים שנחשפים לפירסום והמון כסף מהימורים שמגיע מהווינר.

את מי מעניינת אתלטיקה? על האולימפיאדה שמעת?

אין לי בעיה עם כסף שמגיע מספונסרים, שייבושם להם. מה קורה עם תקציב הספורט של המדינה, האם החלוקה שם קרובה ל-להיות שווה? ממש לא. הרוב הולך לכדורגל, 30 שנה מנסים להעפיל למונדיאל, ולא מצליחים, אולי כדאי לתת הזדמנות לענפים אחרים, שמצליחים גם בלי הכסף הזה.

ונניח, ויקרה הנס הגדול, ונעפיל למונדיאל, ומה אז? שוב פעם מקום 4, או 3 המכובד?

צריך לזרוק את כל מה שיש היום לפח, ולהתחיל מההתחלה. שימו לב מה עשו בכדורסל, הקימו אקדמיה, עם מיטב המאמנים והכשרונות הצעירים. לקחו חבורה של ילדים עם הרבה כשרון, ובנו להם מסגרת ספורטיבית שגם משלבת לימודים, בגרות, ואף מקצוע מורחב שיוכלו להתמקד בו. מזכיר לי את המועדונים הגדולים בחו"ל.

כאחד שמתאמן בווינגייט, ובמקרה מכון הכושר נמצא תחת מגרש הכדורסל שלהם, אני יכול להגיד לך שהחבר'ה האלה נמצאים שם, ומתאמנים 24/7. אם זה 06:00 ביום חול, או 14:00 בשבת. וזאת כי מישהו שם בחר להרים את הכפפה, ולהתחיל להשקיע במה שבאמת חשוב, בנוער.

כשהמדינה תתחיל להשקיע מעט בספורט אחר, אז גם יתחילו להגיע משקיעים לאותו ענף, ואז גם נראה תוצאות.

בינתיים, נמשיך לחלום על מונדיאל או ליגת אלופות, ונסתפק במהומות וקללות במגרשים, כי ככה נראה הכדורגל שלנו. חבל.

גילוי נאות- אני אוהב כדורגל, אני לא אוהב שיט, אבל אני לא חושב שהמדינה צריכה להשקיע יותר בכדורגל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אבל גלישה זה לא ספורט עממי ובטח שלא ספורט נגיש, ולפי התנהגות הגולשים שלנו, גם לא מי יודע מה מקדם שליטה עצמית וכבוד לזולת. למעשה, זה ספורט די אינידיווידואליסטי.

נכון, גם טניס, לדוגמא, אבל מרכזי הטניס משמשים מוקד לפעילות ספורטיבית עממית.

שיט - הרבה פחות.

שלא תטעה, לי קורזיץ, עם כל סיפור הפציעה שלה, היא אישיות שאני נהנה לקרוא עליה, אבל אנחנו באמת צריכים לשקול אצל שמים את הכסף, ולפני מזה, באיזה ענף ולמה.

ההתייחסות שלי לא הייתה לגלישת רוח. אלא לספורט בכלל.

להשכלה כללית שלך, כמות העוסקים במקצועות הספורט הימי מקרב ילדים ונוער נמצא בתנופה אדירה בשנתיים האחרונות. אני מציע לך לטייל קצת בחופי ת"א מהדולפינריום ועד לאזור המרינה בחופשות בכדי להבין כמה קייטנות סביב הספורט הימי מפוצצות בילדים.

אם יש משהו שישראל נהנית ממנו במיוחד זה רצועת חוף ארוכה ומזג אוויר מושלם רוב ימות השנה.

בעקרון הגישה הטובה ביותר היא לנסות לחשוף ילדים ונוער לכמה שיותר ענפי פעילות גופנית. לא לבחור עבורם ענף מסויים ומועדף מראש. כי בסופו של דבר בשיטה זו יוכלו להמצא מצטיינים בענפים שונים מצד אחד, ואנשים יכולו להתאהב בעיסוקים שהם מתחברים אליהם מהצד השני.

בכלל לא מעניין אם ענף מסויים מעניין יותר או פחות.

בגישה רחבה, ככל שיהיו ספורטאים מצטיינים ומוערכים שמגיעים גם להישגים בין לאומיים, יש סיכוי גדול שהם יהפכו למודל לילדים שימשכו לענפי ספורט שונים.

אנחנו צריכים את זה, לא בגלל הכבוד בעולם (שבכלל לא יזיק) אלא בגלל שספורט על כל ענפיו, יכול לעשות לחברה שלנו מאוד טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...