Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך!! פשוט רוע לב!! גם לדעתי מדובר במשאית, לאור גובה הפגיעה במראה וקיפול הכנף. שכנראה נגרם מהסולם של דלת תא הנהג, שמשמש אותו לעלייתו לקבינה.

תבדוק אם פינו אצלך את האשפה באותו היום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קשור לנושא אבל בהמשך לפוסט של אור -

בגיל 22, שלושה ימים לפני נסיעה לאוסטרליה לשנה, רברס לא זהיר בג'יפ סיקס והשארתי לאוסטין מונטגו ישנה הפתעה לא נעימה על הפגוש הקידמי.

האוסטין הייתה בת למעלה מעשור, צרובת שמש, אינסוף מכות, שברים ודפיקות מכל כוון אפשרי.

השארתי פתק עם טלפון.

אותו הטלפון צילצל מקץ שעתיים ומצידו השני אישה אשר המטירה עליי כעשר דקות של גידופים ללא עצירה לנשימה.

קבענו להיפגש למחרת במוסך לבחירתה והלה אחר מספר בירורים הציע לאישה החלפת הפגוש באחד משומש בעלות של 200 ש"ח.

אני בשלב זה הייתי לחוץ ומודאג לאחר שנה של איסוף שקל לשקל לטיול שחררתי בלי משים אנחת רווחה.

האישה התחממה והחלה צועקת עליי שאשכח מזה, שהיא מפסידה יום עבודה ושהיא רוצה רק פגוש חדש (ולא משומש) ובנוסף עליי להחליף לה גם מכסה מנוע ושני פנסים חדשים על הדרך - אם כי בבירור השברים והמכות שעליהם לא נגרמו על ידי.

בשלב זה אני מניח שהייתי מפעיל את הביטוח וקורא לשמאי אבל המוסכניק שראה את הסיטואציה יצא צדיק והחל לצעוק עליה חזרה.

בסופו של דבר היא התקפלה, הפגוש הוחלף במשומש והפחח לקח ממני 100 ש"ח.

עדיין - אם אשרוט אשאיר פתק.

כי פראיירים לא מתים (בינתיים), הם רק מתקרחים.

נסיון קודם - רע או טוב, לא מקנה רישיון לפגוע ברכושו של הזולת.

פגעת - תשלם.

פורסם

איזה גועל נפש!

שונא אנשים כאלה.

אבל אי אפשר לדעת על מי תיפול!

היה מקרה שפשפתי קנגו בצד הנהג, נזק לא רציני. הבחור לא רצה פרטים אמר לי אני יסדר את האוטו ויתקשר אלייך להגיד לך כמה זה עלה לי, התקשר אחרי כמה ימים אומר לי, טוב זה היה עניין של 100-150 ש"ח, עזוב לא חשוב. אם אתה צריך או מכיר מישהו שצריך עבודות שיפוץ, אינסטלציה, משהו כללי גם, תגיד לי. :)

עשה לסבא וסבתא שלי ארונית טלויזיה חדשה וסידר להם איזה משהו מתחת לכיור, שילמתי לו על הכל פלוס 100. :)

יצא צדיק, למרות שהפגיעה הייתה אשמתי.

יש עדיין אנשים הגונים בארץ... קצת, אבל יש.

בהצלחה עם הרכב. מקווה שלא יצא יקר מידי כל הבלאגן הזה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

לפני קרוב לשנה, משאית ריסקה את כל החלק הקידמי של טויוטה קורולה של אחותי שחנתה כחוק ליד המדרכה. נזק של 9 אלף שקל. למזלה היה ביטוח מקיף אבל בכל זאת הם היו צריכים לשלם השתתפות עצמית גבוהה. השנה כאשר הם באו לחדש את הביטוח הם "נקנסו" ב 500 שקלים אם אינני טועה. עדיין יש להם מקיף אבל כאמור, התעריף קפץ ב 500 שקלים בערך. תוסיף את זה למה שהם שילמו על ההשתתפות העצמית, תוסיף את זה שהם זוג צעיר שנאבק עם החובות שלהם ותגיע למסקנה שהכסף הזה יצא מהאוכל שהם קונים לילדים.

בכל מקרה, מי שדופק לאנשים ככה את הרכבים ומפיל את כל הטיפול על בעלי הרכבים שייתן את הכסף לתרופות.

אני לא חושב שיש לך יותר מדיי מה לעשות, אולי לעבור בין השכנים שלך ולשאול אם ראו משהו(סביר להניח שלא אך שווה לנסות).

ואם בחז"ל עסקינן, תזכור "שהכל לטובה ואין ייאוש בעולם כלל".

אנא ממך, אין יותר מייאש מפילפולי חז"ל במקרים שכאלה. אולי תסביר לאדם פשוט שכמותי איזה טובה יש בלראות שדפקו לך את הרכב בצורה שכזו וכנראה שמדובר בנזק של 5 אלף שקל אם לא יותר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זכור לי שרשור דומה כאן לגבי רכב שדפקו אותו בזמן שחנה. ליד הרכב נמצא חלק של הרכב הפוגע, בעזרת אנשים כאן בפורום הצליחו לזהות לאיזה רכב זה שייך, בעל הרכב הנפגע עשה סיבוב בשכונה ומצא רכב (אם אני לא טועה רכב של בזק) עם אותו חלק חסר. מאז אני לא יודע מה הייתה התפתחות העניינים.

נסה לעשות סיבוב בשכונה ותראה אם אתה מזהה רכב עם פגיעה שיכולה להתאים לפגיעה על הרכב שלך.

פורסם
זכור לי שרשור דומה כאן לגבי רכב שדפקו אותו בזמן שחנה. ליד הרכב נמצא חלק של הרכב הפוגע, בעזרת אנשים כאן בפורום הצליחו לזהות לאיזה רכב זה שייך, בעל הרכב הנפגע עשה סיבוב בשכונה ומצא רכב (אם אני לא טועה רכב של בזק) עם אותו חלק חסר. מאז אני לא יודע מה הייתה התפתחות העניינים.

נסה לעשות סיבוב בשכונה ותראה אם אתה מזהה רכב עם פגיעה שיכולה להתאים לפגיעה על הרכב שלך.

האמת שאם אכן מדובר ברכב כבד, הסיכויים שהוא יחנה בשכונה הם נמוכים מאוד מאוד.

פורסם

לפני כחודש מסחרית הרסה לי את הראדיאטור ומעבה בפונטו ספייס. מבחוץ שמעט לא נראו מכות [זה היה מלמטה. היתה למסחרית מדרגת ברזל נמוכה ומאסיבית], אבל הנזק כ2000 ש"ח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שלום שוב.

עדכון קצר - המשטרה בעיר שלי אמרה שכל עוד אין לי את מספר הרכב הם לא יסכימו אפילו לרשום את התלונה שלי ולכן חבל שאני אגיע. מחלקת הבטחון במוקד העירוני אמרו לי שאין מצלמות ברחוב או בסביבת הרחוב.

עם זאת, יש לי חשד לגבי האוטו שנכנx בי, הייתי שמח לקבל את עזרתכם בנושא.

אתמול בערב כשטיילתי עם הכלבה שלי, שמתי לב לאוטו שחונה באופן קבוע ברחוב ומשהו החשיד אותי.

האוטו כפי שאתם רואים בתמונות היה עם כנף שונה משאר הצבע של הרכב, ובנוסף הייתה לו שריטה כסופה בצד.

בתור אחד שיש לו זכרון צילומי מעולה, הכנף הזו לא הייתה שם עד לפני כמה ימים, ויש לי חשד שהוא החליף אותה בגלל תאונה.

אבל לפני שאני "פותח בחקירה", הייתי שמח לחוות דעתכם האם זה אכן הרכב, או שמא החשדות שלי הן לריק.

פורסם
^^^

תמצא את הנהג , תקליט אותו מודה ומשם ישר לבית משפט לתביעות קטנות (את הפרטים שלו תקבל מהמשטרה בעזרת מספר רכב).

יכול להיות שזה הוא לדעתך?

התמונה בחושך אז לכן הצילום לא ברור, אבל הרכב הזה חונה באופן קבוע ברחוב שלי.

התקשרתי למספר שעל הרכב, זו חברה מסוימת כפי שרואים בתמונה, אבל דיברתי עם נציג פשוט שלא מעורב בכל מה שקשור לצי רכבים של החברה והוא אמר לי שהוא לבד ושאתקשר אחר הצהריים.

חוץ מלעמת אותו עם הסיפור ולקוות שהוא יודה, אין לי ראיות אחרות. יש המון שברים עדיין איפה שחניתי ואספתי כמה, אבל אין שם שאריות של הרכב הפוגע עד כמה שראיתי. מה שכן, על הרכב שלי יש צבע לבן ועל הרכב שבתמונה יש צבע כסוף. כמו כן בתור אחד עם זכרון טוב - הרכב הזה בוודאות לא היה עם כנף בצבע אדום אלא עם כנף באותו צבע של הרכב - לבן.

פורסם

התשלום עבור שירותיו של חוקר פרטי יעלו יותר מהתיקון עצמו,

כך שאין לכך הצדקה כלכלית/ ריווחית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה אנשים יש במדינה שלנו אין שום כבוד לרכוש ובמיוחד על רכב שלכל אחד זה נחשב דבר חשוב ואם לא אפילו חשוב מאוד

מקווה שתצליח לתפוס את האדם שעה זאת . ואל תיתיעש .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...