Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי רכב SX4 outdoor הדגם המאובזר יותר.

כיום ברכב קיימת מערכת BUILD IN שכוללת רדיו דיסק MP3 , בכל דלת יש 4 רמקולים למטה + 4 טוויטרים למעלה + רמקול סנטר שנמצא מעל לפתחי המזגן. זה מה שהגיע עם הרכב אין לי מושג לגבי דגמי הרמקולים והגודל שלהם (אני מניח שזה לא 6X9ׂ) אני יודע שהם באיכות ירודה.

בנוסף יש התקנה מקומית של דיבורית BT מדגם parrot mk910 שכוללת חיבור AUX\USB\iPod, תמיד אני שומע את השירים דרך האייפון.

אני מעוניין לשדרג את את הרמקולים ברכב, אין לי צורך בסאב-וופר, אני סה"כ רוצה מערכת שמע איכותית, סוגי המוזיקה משתנים אבל בעיקר כוללים רוק , רגאיי ואלקטרונית.

הקציב הוא 2000 ש"ח

תודה מראש

המשך יום טוב.

פורסם

אין טעם להשקיע יותר מידי רק על רמקולים עם אין הגברה נורמלית.

לדעתי אתה יכול בתקציב שלך לקנות קומפוננט + מגבר סביר (יד 2) + התקנה נורמלית.

פורסם

לי מותקן סט מוראל דוטק 2 גם ללא סאב - מאוד מרוצה מהאיכות, אבל לאחר שהיה לי סאב במערכת קודמת אני חייב להגיד שמרגישים את החוסר - אבל תבדוק.

הסט בזמנו לא היה יקר, נרכש והותקן אצל יוסי ECA.

פורסם

התקציב הוא נטו לרמקולים ולמגבר במידה וצריך, אין חובה לנצל את כל התקציב.

לגבי הרמקולים בדקתי בכל מיני פורמים בעולם הגדול המומלץ בדלת הוא 5.25.

לכן אני פונה אליכם להמלצה לרמקולים.. מה כדי לקנות 4 רמקולים זהים לכל הרכב? או כמה סוגים שונים ?

מה לגבי הטוויטרים שהגיעו עם הרכב, להשאיר אותם? לנתק אותם או לקנות חדש ?

לגב הרמקול סנטר באמצע הדשבורד מומלץ לנתק ?

הדבר היחד שלא הצלחתי לברר הוא ההגברה, אין לי מושג אם למערכת הזאת יש בכלל יציאה למגבר ואין לי מושג מה ההספק של אותה מערכת והאם יש צורך במגבר ?

פורסם

אין לי מושג לגבי יציאות למגברים במערכת שלך אבל גם במידה שאין אתה יכול להוסיף מנחת.

לגבי מידת הנחיצות של מגבר, אין בזה צריך לא צריך, פשוט כמה אתה מוכן להשקיע וכמובן שזה רק יוסיף.

אני לא יודע מה איכות הרמקולים הקיימים אבל אני משוכנע שהיא לא תעלה על סט אפטרמרקט, נתק את הטוויטרים ושאר את הרמקולים ואת הסנטר לדעתי אתה יכול להשאיר כי הוא אמור לתפקד רק במצב של ניגון סרט.

בהחלט עדיפות לסט אחיד של אותה חברה.

קח בחשבון שאם אתה לא מתכוון להוסיף מגבר אין טעם בלקחת סט בסדרה יותר גבוהה מהבסיסיים כי לא תוכל לנצל אותם ללא מגבר.

לאיזו מוזיקה אתה מאזין בד״כ?

פורסם
אין לי מושג לגבי יציאות למגברים במערכת שלך אבל גם במידה שאין אתה יכול להוסיף מנחת.

לגבי מידת הנחיצות של מגבר, אין בזה צריך לא צריך, פשוט כמה אתה מוכן להשקיע וכמובן שזה רק יוסיף.

אני לא יודע מה איכות הרמקולים הקיימים אבל אני משוכנע שהיא לא תעלה על סט אפטרמרקט, נתק את הטוויטרים ושאר את הרמקולים ואת הסנטר לדעתי אתה יכול להשאיר כי הוא אמור לתפקד רק במצב של ניגון סרט.

בהחלט עדיפות לסט אחיד של אותה חברה.

קח בחשבון שאם אתה לא מתכוון להוסיף מגבר אין טעם בלקחת סט בסדרה יותר גבוהה מהבסיסיים כי לא תוכל לנצל אותם ללא מגבר.

לאיזו מוזיקה אתה מאזין בד״כ?

אז יש לך המלצה לרמקולים שבהם לא אצטרך תוספת של מגבר? הם יהיה צורך להוסיף טוויטרים?

סגנון המוזיקה הוא רוק, רגאיי ואלקטרוני.

תודה!

פורסם

הכיוון הוא סט קומפוננט (כולל בתוכו מידבאס וטוויטר וקרוס שאחראי לחלוקת התדרים בינהם).

לסוג המוזיקה שאתה שומע אמליץ לך בחום לא לבחור במוראל, חפש הרץ אנרג׳י, פוקאל אקסס וdls פרפורמנס אם אני לא טועה.

כולם סטו פתיחה של חברות מובילות בתחום ויעבדו מצויין ללא מגבר.

גוון הצליל שלהם בהיר ומפורט בהתאם לסוג המוזיקה שאתה שומע.

• תוכן חדש...