Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

לפני כחודשיים בערך רכבי נגנב. קיבלתי רכב חליפי למשך של כחודש ימים ולאחר מכן את הכסף.

התשלום כלל מחירון משוקלל של הרכב כלפי מטה (גיר ידני) ותו לא.

בפוליסה אני מכוסה גם מבחינת רכוש אישי עד סכום מסויים (אם זה רלוונטי אני אבדוק כמה בדיוק)

וגם עבור רדיו דיסק.

יום לפני שנגנב הרכב התקנתי 4 צמיגים חדשים ויש ברשותי חשבונית.

האם אני זכאי לאי אלו תשלומים נוספים מעבר למחירון?

נ.ב

אני רואה שעדיין מחייבים אותי על ביטוח החובה בכרטיס האשראי. אני לא אמור לקבל את היתרה בחזרה?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

1. חובה אתה אמור לקבל החזר יחסי מלא.

פנה לסוכן שיסדר את זה.

2. שקלול המחיר לגבי המקיף עובד לשני הכיוונים, כלומר יש לשקלל את כל התוספות וההפחתות שמופיעות בלוי יצחק.

אם מופיע "גיר ידני מינוס 3%" אז אכן מפחיתים (בדוק בעצמך שזה המצב. יש רכבים שקוד הדגם שונה בין ידני לאוט')

מצד שני אם הק"מ נמוך או יד נמוכה זה עשוי להוסיף למחיר.

בקש מהסוכן שלך את החוברת של החודש הרלוונטי ובצע את החשבון לבד, חברות הביטוח אוהבות "לטעות".

3. חראם על הצמיגים.

אבל לא נראה לי שמגיע לך משהו בגלל זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רכוש אישי וכו... אתה אמור להודיע במשטרה בכל תבדוק עם הסוכן מה הנוהל .

בעניין הצמיגים לא תקבל כלום .

ביטוח חובה אתה אמור לקבל החזר על החלק היחסי בהפחתות מסויימות ובמקביל להיות מחוייב .

אני לא בטוח אבל תבדוק עם משרד הרישוי ייתכן שגם מגיעה לך החלק היחסי של אגרת הרישוי.

פורסם

אין הפחתות בביטול החובה בנסיבות של גניבה/טוטל לוס/מכירה.

החישוב עם ההפחתות (5% לשבוע פלוס 3 פרומיל ליום) הוא בביטול הביטוח בלי סיבה.

ואכן ניתן לקבל החזר יחסי של אגרת רישוי לפי חודשים שלמים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...