Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהובהר שבקלות אפשר להזמין ערכה לפתיחת כל מנעול של רב בריח, האם יש מנעולים לדלתות שלפחות יתנו קצת התנגדות לפורצים?

אין לי ספק שהכל ניתן לפריצה, אבל אני מחפש משהו שלפחות יעכב אותם, ויכריח אותם להשתמש באלימות כלפי הדלת ולעשות הרבה רעש תוך כדי, בתקווה שזה פשוט יגרום להם להעדיף את הבית של השכן.

פורסם

תשקיע את הכסף בביטוח של הדברים שחשובים לך.

פורצים מיומנים יפרצו לך בכל סיטואציה בזריזות וביעילות , המנעול הוא לא הגורם שיפריע להם.

פורסם

ב 4 פריצות שעברתי (במשפחה כמובן לא אישית לשמחתי) - בכל ארבעת הפעמים השתמשו במין מכשיר עם בוכנה כדי לעקם את המשקוף והדלת פשוט נפתחה בלי יותר מדי כוח, משהו שמרחיב את הצדדים של הדלת ונותן גישה לפינים בצד ולמטה

פורסם

זה לא מרעיש מאוד? זה פועל על לחץ אוויר, כמדוני, וצריך קומפרסור.

בכ״א, רוב הפריצות הן ממילא לא סטייל ג׳ימס בונד, כשמישהו עם כפפות פותח את המנעול עם איזו ערכה. בד״כ מביאים מסור או מגזרי תיל וסוגרים עניין. שים לב, שבמכשירים רועשים (מסור דיסק) נוטים להשתמש ביום (אנשים חושבים שזה רעש של פועלים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פורצים פלדלת עם זרוע הידראולית קטנה עם מינימום רעש.כך שהמנעול בכלל לא פונקציה .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

עברתי קורס פריצה קרה בצבא, ואני מאמין שהפורצים עובדים באותה שיטה.

אכן מדובר בזרוע הידראולית שמפעילה לחץ של כמה טונות, ובכך עוקר את הפינים של הדלת מהמקום.

כמה זמן זה לוקח? כמה שניות (לדלתות של פלדלת).

כמה רעש זה עושה? הפריצה עצמה לא עושה רעש כלל. רק העקירה של הדלת עושה קצת רעש (לא משהו שאתה תתעורר ממנו אם לא תהיה קרוב אליו).

אני יודע שמי שהמציא את הפלדלת (אם אני לא טועה), הוציא איזה תוסף בשם "מרתוק":

אולי זה יעניין אותך.

חשוב לציין שאין לי קשר לזה ואף פעם לא ניסיתי או התקנתי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...