Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנקודת מבטי חשוב לדעת מה זה יעשה להפיכה המשטרית,

אני רואה 2 תרחישים: לאחר סיום המבצע מחאות רבות מכל הציבורים על הממשלה הלא מתפקדת עד שהרכבה ישתנה\הממשלה תתפטר יהיו בחירות ואז ההפיכה תעצר.

תרחיש שני מסוכן שמנסים אותו לנצל את המשבר להטלת מצב חירום ורדיפת מתנגדים שלא יסתיים גם לאחר המבצע וכך תהיה דיקטטורה עוד לפני סיום העברת חוקי ההפיכה.

• מצחיק 2

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

די מתבהר מה הלך שם.

1) אוגדת עזה היתה מרוקנת מחיילים ומאויישת בסד"כ מוקטן לאחר שרוב החיילים נשלחו למשימות אבטחה בשומרון.

2) החמאס למד והבין טוב מאוד את מבנה השליטה הצה"לי והתחיל את המכה בניטרול של המצלמות, מגדלי השמירה והטנקים עם רחפנים שהטילו רימונים.

כמו שניתן לראות בסרטון הבא:

https://x.com/clashreport/status/1710623679497875505?s=20

3) לאחר מכן הוא הסתער על מפקדת אוגדת עזה שהיתה כמעט נטושה לגמרי למעט מספר חיילים בודדים בעמדות השמירה ונטרל את מרכז השליטה האזורי.

https://x.com/clashreport/status/1710644859848003588?s=20

4) אחרי שנוטרלו כל אמצעי התצפית והשליטה של צה"ל, הדרך לפרוץ את הגדר ולחדור את תוך ישראל היתה פתוחה לרווחה.

5) החיל היחיד שתפקד בצורה מושלמת היה חיל הים, שיש לו אמצעי תצפית ושליטה משלו שלא עוברים דרך מפקדת האוגדה ומצלמות ומגדלי שמירה על הגבול ושגם היה בסד"כ מבצעי מלא.

https://x.com/clashreport/status/1710655756087734665?s=20

6) הנעלם הגדול הוא חיל האוויר, שלא פורסמה שהיתה פגיעה מקדימה בכוחות שלו, שבמשך שעות לא העלה כלים לאוויר לאחר שלכל עם ישראל והעולם היה ידוע כבר שיש פריצה של הגדר והסתערות על מסיבת הטבע והיישובים באזור. יתכן שזה קשור לכך שהחמאס נטרל לגמרי את מרכז השליטה של אוגדת עזה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם

עזבו רגע את הקונספירציות;
ראיתם עכשיו את נועם גיא שצולם במיטתו בבית חולים (ערוץ 12) ?
לדעתי - כולם היו בהדממה. אפס כח אדם בכוננות (מטוסים וכד').
סמכו יותר מידי על המודיעין ש*ייתכן** ואמר להם שהכל רגוע ולא צפוי משהו (שזה הזוי בפני עצמו).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדות של תצפיתנית על כך שצלפו לה במצלמה והיא לא ראתה כלום.

https://www.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-e9cbc27ab0e0b81026.htm

ראיון עם מזרחן מרדכי קידר, ראיתי רק כמה דקות ראשונות, בדקה 4:20 הוא מספר על עדכון תוכנה שבוצע. לא יודע מאיפה המידע, יכול רק לקוות שהאמת תצא מתישהו לאור.

https://www.youtube.com/watch?v=NUxB3W5z-T4

פורסם

קונספירציה שלי היה פקודה לעשות דילי ולתת להם לעשות משו משמעותי כדי שיהיה הצדקה ליגמור את הרצועה. כי במצב הנוכחי עם כול הקסמים שיש שם וכולי זה מצב שלא שייך 

אז נתנו להם כדי שהנאורים לא יגידו חפים מפשע ואסור לגעת בהם

• רעיון גרוע 2
פורסם

כתבה שפורסמה לפני שעה קלה ב N12 של אחת התצפיתניות מאשרת ש:
ירי RPG על המצלמות ניטרל את היכולת שלהן לעבוד, במקביל לזה שבקשר כבר לא ענו להן. היא מדגישה שלא היה שום מידע מודיעיני על זה.

https://www.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-e9cbc27ab0e0b81026.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326

• מבאס 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 4 דקות, avngas כתב:

עדות של תצפיתנית על כך שצלפו לה במצלמה והיא לא ראתה כלום.

https://www.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-e9cbc27ab0e0b81026.htm

ראיון עם מזרחן מרדכי קידר, ראיתי רק כמה דקות ראשונות, בדקה 4:20 הוא מספר על עדכון תוכנה שבוצע. לא יודע מאיפה המידע, יכול רק לקוות שהאמת תצא מתישהו לאור.

https://www.youtube.com/watch?v=NUxB3W5z-T4

זה די ברור שהם למדו היטב את מבנה הכוח הצה"לי ועקבו אחרי סד"כ הכוחות המדולל. ופעלו בצורה מסודרת של השמדת אמצעי התצפית והשליטה ורק אז פריצה.

פורסם
לפני 30 דקות, 98civic כתב:

אני רוצה להבין דבר אחד כי אין לי מושג בפוליטיקה . איך מורידים את כל הממשלה המז@@נת הזו? כי אף אחד מהם לא יתפטר. לילה עבר ואין אף ממשלת חירום ואין פעולות נגד מדינת מחבלים כי עזה בעיניי זה בדיוק זה. למה לא מזיינים אותם בכל הרבאק עם מטוסים , חרבות , חרא, לייזרים ופרוטונים וכל נשק של חלליות על . אני משלם מיסים הכי גבוה בעולם ורוצה שקט ולא לראות זוועות ולקבל חרדות ולמה אנשים כמוני שילמו בחייהם? זה אבסורד וזה לא הגיוני ואני לא מקבל שזה מחדל כי מכרו אותנו עבור צרכים אישיים ואין פה שום קונספירציה אלא אמת מרה מאד לגבי איך ענו בעיניהם הכוונה למממשלה שלנו. אני לא  מאשים את חמאס כי הם חיות טרף ועשו את מה שהם חולמים לעשות לנו כבר שנים. אני שואל מה אנו בעם עושים היום כדי לטפל במפקדים עלינו כי אנו כרגע בשר תותחים.

איזה התקפת סייבר? ב 7.30 כל העם ידע על זה דרך רשתות ולא צריך בשביל שוב סייבר כדי להעיף קיבנימט לפחות כמה מטוסים כדי לתקוף אותם מהאויר

לילה עבר והרמטכל ומפקד חיל האויר נעלמו!

איפה ראש השבכ?

איפה אמ"ן?

הם הראשונים ללכת הביתה

ואני לא עושה הנחה לממשלה

אבל זה כשל ברמה הפיקודית והמבצעית לפני המדינית.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, דובצע כתב:

קונספירציה שלי היה פקודה לעשות דילי ולתת להם לעשות משו משמעותי כדי שיהיה הצדקה ליגמור את הרצועה. כי במצב הנוכחי עם כול הקסמים שיש שם וכולי זה מצב שלא שייך 

ראיתי את המשמעותי, אז נתנו לכנראה ~500 איש למות (כנראה יותר) ולאלפים להיפצע כדי שביבי יוכל להוריד כמה ביניים בעזה.

אפילו החישוב של חיי אדם בעזה שווה יותר מבניין.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, דובצע כתב:

בכוחות הקרקע לא היה דיליי. הם פשוט לא היו שם ולהעביר כוחות ממקום למקום זה לא פשוט כשלא ברור אם גזרות אחרות יבערו. אני גם לא אתפלא אם הדרג המדיני אמר לא להעביר כוחות כדי לשמור על משיחיסטים.

לגבי חיל האוויר ברור שהיה דיליי. קשה לדעת למה. האם בחוסר של מידע כי המוצבים הקדמיים נפלו ראשונים או מחסור בחיילים בגלל חופשת החג. מטוסים בימינו בד"כ צריכים כוחות קרקע שיכווינו אותם. מסוקים לא, והם יכולים לפעול עצמאית. 

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 1 דקה, דובצע כתב:

שמע אני לא יודע למה הצבא לא בא הרבה זמן. אז מנסה לחשוב על אפשרויות

כבר בלבנון השניה הוכח שיש לנו צבא מחורבן

אומנם יש הרבה טילים...

אבל 0 אסטרטגיה

0 מוכנות

• אהבתי 2
פורסם

לא מבין את מטרות המבצע, באמת שלא. לפי המספרים, שממשיכים לעלות, עם הסיפורים שממשיכים לזרום מהאוגדה, בהחלט אפשר לטעון שמדובר באחת ההתקפות הקשות ביותר על אזרחי ישראל 😢

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 13 דקות, דובצע כתב:

אני באותה דעה אבל למה עדיין יש חיות נושמות במקום שנקרא ״עזה״? אם אנשים נשחטו אז לפחות שמישהו יתחיל לשלם על זה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, דובצע כתב:

שמע אני לא יודע למה הצבא לא בא הרבה זמן. אז מנסה לחשוב על אפשרויות

בבקשה תעזבו דיבורים של לתת לאנשים שלנו מישראל בכוונה למות- תראה איך נלחמים על כל חטוף באופקים כדי לשחרר אותו זה נראה לך הגיוני שיתנו בכוונה לאנשים להפגע?

כן מחדל מטורף, גם לי יש שאלות קשות  איך עברו שעות ללא תגובה? ( אולי הסתירו מאיתנו חוסרים קריטים בכח אדם בצבא כדי להמנע מביקורת שתעצור את ההפיכה המשפטית?)

מה שבטוח תפסו אותנו בדיוק בנקודה של שינה עמוקה רגע אחרי שעבר כיפור (אנשים לא זמינים בשבת, אנשים בחופשות סוכות בחול , בפנדה , אבטוח יתר של נערי גבעות בשומרון וכו'...).

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 4

• תוכן חדש...