Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה צפוי, כמובן שעדיף שהיו נשארים כול אחד לחוד ולא עוברים את אחוז החסימה.

אודי A4

דימה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הפרחים לליברמן, הוא אחראי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כמובן שעדיף שהיו נשארים כול אחד לחוד ולא עוברים את אחוז החסימה.

^^ אז,:roll: אולי גם אתה גזעני .

ואולי הערבים גזעניים, לא מסכימים בדיוק כמו ארגון להבה, שהבנות שלהן תתרועענה עם יהודים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז בעצם אתה אומר שארגון להב"ה מנסה להדמות לערבים, ולכן הוא לא גזעני אלא מופת לדו קיום, סובלנות ושוויון במזרח התיכון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כול אחד גזען במידה כזאת או אחרת זה לא סוד.

אישית אין לי בעייה אם ערבים כעם, יש לי בעייה אם אלה שמנסים לפגוע בי.

מעבר לזה מדובר על נבחרי ציבור, אני נגד אנשים שפוגעים במדינה מבחינתי כגון זועבי וכו וגם נגד עציצים למינהם כמו ביבי.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז בעצם אתה אומר שארגון להב"ה מנסה להדמות לערבים, ולכן הוא לא גזעני אלא מופת לדו קיום, סובלנות ושוויון במזרח התיכון?

יפה , קראת למצב בשמו

בצע סקר במגזר הערבי ושאל את השאלות הללו.

שאל , מה הצד השני חושב רוצה ועושה לקידום מופת הדו-קיום, סובלנות ושיוויון במזרח התיכון?

ראה את מופת הסובלנות שלהם לבני עמם, בסוריה עירק תימן וכו'.

הפתרון לא יגיע רק מהלכאה עצמית שלנו, אותנו.

" זו אותה המחלה, רק בצורה אחרת

אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות.

הסתכלו נא בעיניים בעיניים פקוחות,

אל תאמרו אנחנו עוד בארץ רק מיעוט דווקא פה אולי מוצדקת האופטימיות.

,,

,את הרע צריך לראות כדי להלחם בו

על הטוב צריך לשמור בכדי להתנחם בו "

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

את הידע שלי על ארגון להבה אני שואב מדף הפייסבוק שלו.

ולהגיד שהוא סופר גזעני, זה בלשון המעטה.

ולא, לטעון שהערבים יותר גרועים, לא משנה את זה, גם אם זה נכון.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רועי, אני לא כותב כאילו שאתה מטומטם, ומצטער שקיבלת את הרושם. יש מעט מאוד אנשים כאן שאני חושב שהם מטומטמים, וכמו עם רוב המטומטמים בעולם, לנסות ולנהל איתם דיאלוג, זה כמו לדפוק את הראש בקיר.

שאלתי אותך שאלה ולא ידעת לענות עליה, וזה בסדר. אתה כותב "מהלב" הרבה דברים, כי בסך הכל, כמו רוב האנשים, גדלת אל תוך מכלול של דעות, שלא ביררת לעומק אף פעם. אנחנו מנהלים כאן שיח \ ויכוח של איזה עשרה עמודים כבר, ואתה יכול לשים לב שרוב הדעות שיש לך הן סוג של אינרציה, או ירושה (אני מזכיר שכתבת שהמשפחה שלך היו אנשי ימין מאז שהגעתם מתימן). אתה כן סקרן, כן מעניין אותך לדעת (שזו תכונה מעולה שחסרה להמון אנשים), ולכן אני פשוט מציע לך לברר דברים עם עצמך, לפני שאתה בוחר לאיזו דעה להתחבר.

אייל, אחד מהקונספטים הבולטים מאחורי האידאולוגיה הציונית, ההיא שהמציא הרצל, היה להיות "אור לגויים". איפה זה במה שעושים להבה? כשאתה מתנהל כמו גרוע האויבים שלך (ואני לא מתכוון לערבים כאן) - איפה העליונות המוסרית המהוללת שלנו? מושרשת בנו כי אנחנו יהודים, אז זה שונה ואסור להשוות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה היה צפוי, כמובן שעדיף שהיו נשארים כול אחד לחוד ולא עוברים את אחוז החסימה.

איזה מעבר, בוא תסתכל על השנים האחרונות.

חד"ש - 4 מנדטים - עוברת.

רע"מ-תע"ל - 4 מנדטים, ב-2013 הם איבדו את המנדט החמישי לבית היהודי אחרי ספירת קולות החיילים.

בל"ד - מנדטים - לא עוברת.

אז לכבוד האיחוד קיבלנו את חנין זועבי בעוד קדנציה בכנסת, במקום שבל"ד לא יעברו את אחוז החסימה.

מעניין עכשיו איזה תירוץ יש לאברום בורג ודב חנין לשכנע מצביעים יהודים להצביע להם (כבר היה עדיף לחד"ש להתאחד עם מרצ).

חנין זועבי עכשיו היא גם מקום אחד מעל דב חנין.

חוץ מזה שלושת המפלגות מייצגות אידיאלוגיה שונה.

חד"ש היא מפלגת קומוניסטית, רע"מ-תע"ל היא מוסלמית דתית, ובל"ד היא ערבית-חילונית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

"אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות.

הסתכלו נא בעיניים בעיניים פקוחות,

אל תאמרו אנחנו עוד בארץ רק מיעוט דווקא פה אולי מוצדקת האופטימיות.

,,

,את הרע צריך לראות כדי להלחם בו

על הטוב צריך לשמור בכדי להתנחם בו "

זה האור לנו .

יש משחק " הרצל אמר "

אני משחק במחיר שאני יכול להרשות לעצמי, לא במשחקי נדמה לי - אור לגויים.

העם היהודי כבר היה אור לגויים , היהודים האירו ובערו במשרפות באירופה - והעולם הנאור ידע על כך וסרב להפציץ את המשרפות הללו.

( על אף הבקשה של יהודי אמריקה וההסתדרות הציונית היהודית בבריטניה ובארץ ישראל - אשר אמרו כי גם במחיר הרג יהודים בהפצצה )

מבחינתם הריסת המחנות הללו והפסקת שריפת היהודים, זה לא עזרה להרס תשתיות המלחמה הגרמניות - זה בזבוז פצצות יקרות ערך.

והיום זה לא שונה, יורים עליינו רקטות מכל כיוון, ואני לא רואה את העולם הנאור ( מלא האור ) רץ להגן עלינו.

לבנון - החיזבללה נמצא בממשלה, אבל לדברי העולם, זה לא לבנון תוקפת אזרחים בישראל, זה ארגון חופש התומך באוכלוסיית לבנון.

ועכשיו הארגון הנ"ל מנסה לפתוח חזית חכמה חדשה מכיוון סוריה - כך לכאורה זה לא מלבנון , זה מסוריה מדינה ללא שלטון מרכזי.

והעולם הנאור - לא אומר כלום ללבנון ולממשלתה המורכבת משרי חיזבללה.

ו האור לגויים ישראל , מקבלת מאות פצועים ממלחמת האזרחים בסוריה (של כל הצדדיים) ובתמורה האור חוטף הפצצות

לשטח ישראל בגולן.

ונמשיך לעזה - החמאס נבחר ע"י תושבי עזה, ויורה והורג בתושבי ישראל מעזה בחסות ובתמיכת האוכלוסיה.

אבל כאשר ישראל מחזירה ופוגעת במשגרי החמאס והמפעילים שלהם הנמצאים בתוך האוכלוסיה, בבתי ספר, בתי החולים והמסגדים.

ונפגעים בליית ברירה אזרחים המשמשים כמגן אנושי להגנה על הטילים הנשלחים לפגוע בתושבי ישראל - העולם הנאור קופץ.

היכן העולם הנאור מופיע וקופץ בהפצצות בנות הברית באפגניסטן, תימן , פקיסטן, לחיסול מפגעים מתנועות האיסלם בהם .

( ארגוני האיסלם הללו פוגעים בכוחות צבא בנות הברית, לא באזרחים תמימים של בנות הברית או שטחם הריבוני )

ובהפצצות הללו נפגעים ונהרגים עשרות ומאות אזרחים לא מעורבים של פקיסטן, אפגניסטן תימן וכו'.

וטענת העולם הנאור, לא הייתה לנו ברירה זה קורה במלחמה על הגנת העולם הנאור.

וישראל במצב הזה נחשבת לרוצחת אזרחים - האם האור לגויים מישראל שוב צריך להיות שריפת יהודים, חשבתה על-כך.

ולא משנה מה תעשה, גם כאשר פוגעים בך, מאשימים אותך שיש לך כיפת ברזל, זה לא הוגן, תן להם לפגוע בך קצת יותר.

אתה רוצה אור לגויים, שמור על חברה הוגנת ושיויונית, דאג לעניי עירך לזקנים ולחלשים בחברה.

אל תחגוג על הקופה הציבורית, הראה צדק ומשפט חמלה ועזרה לעם שלך - זה האור לגויים.

ואולי עם הזמן העולם הנאור והשכנים שלנו, ילמדו מהאור ויבנו גם חברה הוגנת ואנושית.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אתה כותב על חגיגה על חשבון ענייני עירך, כאילו שמי שעושה את זה זו לא מערכת בטחון המנופחת של ישראל, ולא אנשי מפלגות הימין - בין אם על ידי העברה של תקציבים להתנחלויות במקרה של סלומינסקי, לבין אם על ידי גנבה לכאורה, במקרה של אנשי ישראל ביתנו. לא יודע מה נדרש כדי שגם לך ייפול האסימון שיש קורלציה חדה וברורה מאוד בין מכירה של הסיפורים שאתה כותב כאן, לבין יצירת החגיגה על חשבון הקופה הציבורית. לשמחתי, מהשרשור הזה נדמה שיש פחות אנשים שחושבים כמוך בישראל ממה שחששתי, והרוב מבינים ששיקרו להם וממשיכים לשקר. מקווה מאוד שזה אכן יבוא ליידי ביטוי בבחירות הקרובות.

אתה גם לא ממש עונה על מה שכתבתי או מה שעלה כאן. דיברנו על להב"ה ואתה רץ לדבר על כיפת ברזל, כאילו גם כשילדים ערסים מרביצים לחייל דרוזי משוחרר כי הוא מדבר ערבית, הם בעצם מגינים עלינו מהטילים של החמאס. בכל מקרה, אתה יכול לשחק במה שבא לך. אתה יכול גם להאמין בתורת הגזע, או כל דבר אחר.

אצלי, אצל מי שחווה אנטישמיות על בשרו ולא בסיפורי עיתונאות, יש חסם מאוד ברור איזה גבול אני לא מתכוון לעבור.

פורסם (נערך)

כנראה אבדתה קצת ריכוז, אני מסכים עם 62% מהדברים שכתבתה.

אני תומך ב יש-עתיד, והם ממש לא חוגגים על הקופה הציבורית.

ראה את תשובה 1120

"אתה רוצה אור לגויים, שמור על חברה הוגנת ושיויונית, דאג לעניי עירך לזקנים ולחלשים בחברה.

ואולי עם הזמן העולם הנאור והשכנים שלנו, ילמדו מהאור ויבנו גם חברה הוגנת ואנושית."

50% חברה וכלכלה יש הסכמה - שמור על חברה הוגנת ושיויונית דאג לעניי עירך לזקנים ולחלשים בחברה.

50% בטחון והגנה -

מסכים עם 12% על הבזבוז והאי חוכמה - אל תחגוג על הקופה הציבורית, הראה צדק ומשפט חמלה ועזרה לעם שלך.

38% לא מסכים - מדוע אתה מתנתק מהמציאות של המצב, איך להגן על העם שלך - ולא עונה או מתייחס לבעיות.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפכו לכם את הביטחון במח לפאקינג מפעל לאומי. סבבה, חייב ביטחון, חייב צבא וחייב תעשייה צבאית כי אנחנו לא בשוויץ. בטרור האיסלמי חייבים להילחם. כל זה נכון מאד.

אתה מסכים שיש בזבוז אבל לא מוכן להעיף את הבזבזנים האלה כי הם לימדו אותך לחשוב שכל חלופה אחרת בעצם מטרתה להפיל את המדינה ולזרוק את כל היהודים לים. מספיק עם השיט הזה.

כל פעם מחדש מפחידים אותך ומוכרים לך ביטחון, אתה מצביע ומקבל את האצבע שלהם בחזרה בת#ת. לא נמאס?

אתה חושב שהיית נרצח פה בפוגרום אילו הממשלה הייתה יותר חברתית ופחות בטחונית/מושחתת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא איבדתי ריכוז, פשוט עברת נושא :) להב"ה לא קשורים לבעיות הקיומיות שלנו כאן, והם תוצר של גזענות יהודית נטו, שהיא לא שונה משום גזענות אחרת.

לגבי יש עתיד - אפשר לחזור 50 עמודים אחורה ולראות מה כתבתי עליהם בפעם הקודמת. לא הרבה השתנה מאז, ומה שכן - רק לרעה :)

פורסם

העם היהודי כבר היה אור לגויים , היהודים האירו ובערו במשרפות באירופה - והעולם הנאור ידע על כך וסרב להפציץ את המשרפות הללו.

( על אף הבקשה של יהודי אמריקה וההסתדרות הציונית היהודית בבריטניה ובארץ ישראל - אשר אמרו כי גם במחיר הרג יהודים בהפצצה )

מבחינתם הריסת המחנות הללו והפסקת שריפת היהודים, זה לא עזרה להרס תשתיות המלחמה הגרמניות - זה בזבוז פצצות יקרות ערך.

בדקתי את הנושא וגם כתבתי על זה בויקיפדיה. האמת המצערת שלא היה ניתן להפציץ בצורה אפקטיבית. (פרופ' באואר הוא הסטוריון מעולה) אם זה מענין, אפשר להרחיב. בכל זאת, היה חשוב להפציץ גם אם לא היתה תועלת מעשית. אגב, בשנה האחרונה של אושויץ הרוסים היו קרובים יחסית ויכלו להפציץ אבל הבקשות אליהם לא זכו לתגובה.

ארה"ב ובריטניה כן יכלו להציל הרבה יהודים לפני המלחמה, אבל הם לא רצו לקלוט פליטים יהודים (ראה למשל סיפור האניה "סנט לואיס"). לא היה ניתן לעשות שום דבר להצלת רוב קרבנות השואה, יהודי פולין ורוסיה. אבל היה ניתן לעשות יותר בשנתיים האחרונות למלחמה, לקליטת פליטים מארצות שהיו בעלות ברית של הנאצים כמו הונגריה ורומניה.

האור לגויים ישראל , מקבלת מאות פצועים ממלחמת האזרחים בסוריה (של כל הצדדיים) ובתמורה האור חוטף הפצצות

לשטח ישראל בגולן.

במקרה הזה אנו פועלים לא רק מסיבות הומניות. אנו קולטים פצועים מכפרים סורים שקרובים לרמת הגולן, כדי ליצור קשר חיובי בין כפרים אלה ובינינינו. מותר להניח שכפרים אלה יתנגדו לכניסת חיזבאלה לאזור הזה.

והיום זה לא שונה, יורים עליינו רקטות מכל כיוון, ואני לא רואה את העולם הנאור ( מלא האור ) רץ להגן עלינו.

לבנון - החיזבללה נמצא בממשלה, אבל לדברי העולם, זה לא לבנון תוקפת אזרחים בישראל, זה ארגון חופש התומך באוכלוסיית לבנון.

ועכשיו הארגון הנ"ל מנסה לפתוח חזית חכמה חדשה מכיוון סוריה - כך לכאורה זה לא מלבנון , זה מסוריה מדינה ללא שלטון מרכזי.

והעולם הנאור - לא אומר כלום ללבנון ולממשלתה המורכבת משרי חיזבללה.

ונמשיך לעזה - החמאס נבחר ע"י תושבי עזה, ויורה והורג בתושבי ישראל מעזה בחסות ובתמיכת האוכלוסיה.

אבל כאשר ישראל מחזירה ופוגעת במשגרי החמאס והמפעילים שלהם הנמצאים בתוך האוכלוסיה, בבתי ספר, בתי החולים והמסגדים.

ונפגעים בליית ברירה אזרחים המשמשים כמגן אנושי להגנה על הטילים הנשלחים לפגוע בתושבי ישראל - העולם הנאור קופץ.

היכן העולם הנאור מופיע וקופץ בהפצצות בנות הברית באפגניסטן, תימן , פקיסטן, לחיסול מפגעים מתנועות האיסלם בהם .

( ארגוני האיסלם הללו פוגעים בכוחות צבא בנות הברית, לא באזרחים תמימים של בנות הברית או שטחם הריבוני )

ובהפצצות הללו נפגעים ונהרגים עשרות ומאות אזרחים לא מעורבים של פקיסטן, אפגניסטן תימן וכו'.

וטענת העולם הנאור, לא הייתה לנו ברירה זה קורה במלחמה על הגנת העולם הנאור.

וישראל במצב הזה נחשבת לרוצחת אזרחים - האם האור לגויים מישראל שוב צריך להיות שריפת יהודים, חשבתה על-כך.

ולא משנה מה תעשה, גם כאשר פוגעים בך, מאשימים אותך שיש לך כיפת ברזל, זה לא הוגן, תן להם לפגוע בך קצת יותר.

אתה רוצה אור לגויים, שמור על חברה הוגנת ושיויונית, דאג לעניי עירך לזקנים ולחלשים בחברה.

ואולי עם הזמן העולם הנאור והשכנים שלנו, ילמדו מהאור ויבנו גם חברה הוגנת ואנושית.

אייל.

מסכים עם כל מילה.

אגב, העולם הנאור ברובו לא יודע מה קורה במזרח התיכון. הטלויזיה והעיתונות בארצות שונות מראים יותר קרבנות ופצועים ערבים, כי יש לזה יותר רייטינג, וגם כי חלק מהכתבים נגדינו. לכן "סתם" אנשים בעולם מוטים נגדינו בעקבות המידע הזה. תלמיד בבית ספר שמוטל עליו לכתוב על מה שקשור בסכסוך הישראלי-ערבי , פונה לויקיפדיה באנגלית או בשפה שלו, ומתבסס על מה שכתוב שם. בויקיפדיה האנגלית המאמרים מוטים לרעתינו, כי יש רוב פרו ערבי שכותב שם. חבל שלא מצטרפים עוד כמה ישראלים לכתיבה שם.

היחס לערבים הישראלים צריך להיות הוגן יותר, למרות שחלקם אולי ישמחו כשניפול. זה לא מקרה שכל ראשי השב"כ לשעבר בעד יחס אנושי לערבים וללא אפליה. יחס מדכא גורם לעוד ערבים לההצטרף לאויבינו, בעוד שיחס הוגן משפר בהרבה את המצב. נבחרת ישראל בכדורגל היא דוגמא ליחס שווה, וסביר שערבים מיחלים לנצחונה מכיון שמשחקים שם גם שכניהם. חשוב גם להדגיש שמדובר ביחס טוב לאנשים הערבים ולא ביחס לציבור הערבי.

יהודה

• תוכן חדש...