Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים,

אני לא אפרט יותר מדי כי עוד שומדבר לא קונקרטי, אבל במידה ואני רוצה להוביל מבנה נייד (צימר) שגודלו 3.5 על 4.5 מטרים (נגיד שהגובה 3 מטרים לצורך העניין), מאיזור חדרה לאיזור חיפה, באיזה סכום כרוך הדבר?

ועוד שאלה בנושא הצימר, במידה והכנתי בעצמי משטח בטון עליו הוא יעמוד, ובהנחה שאני לבד מחבר אותו לתשתיות (חשמל מים, ביוב, ובשביל גז נקח בעל מקצוע), האם דרושה התקנה כלשהיא מצד המובילים מעבר להנחתו על משטח הבטון?

תודה :)

פורסם

הנה קישורים לכמה עסקים מהתחום -

http://www.0523456000.co.il/114927/%D7%94%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D

http://www.omanof.co.il/%D7%94%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%AA_%D7%9E%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D/

http://www.hamovil.co.il/?m_id=9&sm_id=4

תוכל ליצור איתם קשר כדי לקבל הצעת מחיר \ אמדן מחירים... אני בטוח שישמחו לענות לך על כל שאלה נוספת שתהיה לך...

(למען היסר הספק, אין לי קשר לעסקים המפורסמים לעיל, חיפשתי בגוגל "הובלת מבנים ניידים" ואלו התוצאות הראשונות שעלו פחות או יותר)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ברגע שהרצפה מבטון משקל המבנה עולה באופן דרסטי מה שמצריך מנוף יותר גדול. יש לוודא שהשלד של המבנה עם "אזניים" לקשירה או שניתן להשחיל אמצעי קשירה למבנה דרך נקודות עיגון יעודיות. כמו כן אתה צריך לוודא שגם בנקודת ההעמסה וגם בנקודת הפריקה יש מקום להכניס סמי טריילר כולל את חריגת הרוחב ולוודא שין בדרך מכשולי גובה או כבלי חשמל וטלפון בנקודת הפריקה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון שהרצפה יצוקה איפה שהוא מניח את הקרוואן.

אתה לא צריך כלום מהמוביל. תוודא גישה פנויה עם מנוף, הוא שם לך אותו על הבטון ויאללה תחבר לתשתיות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המבנה צריך להיות מונח על נקודות מפולסות. זה לא מספיק שרצפת הבטון ניראית ישרה בעין. כדאי מאד להשקיע בדבר הזה מראש, כי אם תגיע עם המבנה ותגלה שאינך יכול להניח אותו ללא נזק - בעיה.

את הפילוס כדאי לעשות עם צינור מים ("שתיחמוס" בלשון מקצועית, כלומר עילגת...). סטיה סבירה היא פחות מס"מ אחד. פחות מחצי ס"מ - טוב מאד.

בהצלחה.

דני

פורסם

תבדוק עוד נקודה - כשהובילו את הבית של ההורים שלי (מבנים שבעבר היו מודולריים ולא עוד) לכליל, היה נחוץ ליווי משטרתי. למרות שהמידות היו גדולות יותר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שטיכמוס הוא סתם צינור שקוף. השיטה מתבססת על חוק כלים שלובים.

ממלאים אותו מים, הולכים לפינות רחוקות של יציקת הבטון, ובודקים אם בשני המקומות ההפרש בין גובה המים לגובה הבטון זהה. אם כן, אתה מפולס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל צודק לחלוטין. אם אתה מפלס בעצמך עם צינור מים:

1. קנה צינור שקוף באורך האלכסון (המרחק הגדול ביותר הדרוש לך) + 3 מטר.

2. מלא אותו במים. הוצא את כל הבועות.

3. העמד עמוד יציב ליד נקודה אחת - נניח פינה. חבר את קצה הצינור לעמוד בצורה יציבה כך שקצה הצינור בגובה 60-80 ס"מ. סמן סימון על העמוד בגובה 30-40 ס"מ. זו נקודת האפס שלך.

4. עבור עם קצה הצינור השני על כל נקודה שצריך לפלס. העמד מקל או עמוד זמני והצמד אליו את קצה הצינור, והעלה והורד את קצה הצינור עד שהמים בקצה הראשון (העמוד הקבוע) הם בדיוק בגובה הסימון. אחרי כל תזוזה צריך לחכות קצת עד שהמים יתיצבו.

5. אם המים בגובה הסימון הראשי, אז גם המים ליד המקל הזמני באותו גובה בדיוק. מדוד עם מטר (או סמן מראש על המקל) את הגובה, ויש לך נקודת יחוס מדוייקת.

אם קבעת למשל שגובה הפילוס הוא הסימון הראשי פחות 30 ס"מ, אז אתה צריך לדאוג שכל הנקודות האחרות יהיו בגובה זה, על ידי הוספת בטון, אבן, בטונית או כל דבר אחר שיכול להחזיק את המשקל.

אלו היו 60 שניות על פילוס בעזרת צינור מים.

דני

פורסם

אני מניח שכל עניין ההובלה כבר לא אקטואלי. במועצה מחייבים אותי להוסיף למבנה הבית הראשי ממ"ד, אם אני מביא לחצר מבנה נייד. מה לעזעאל הקשר בין השניים, הרי מספר הנפשות על שטח המגורים לא הולך להשתנות :shock:

פורסם

גם ממ"ד אפשר להביא במשאית. סדר גודל של 90,000-85,000 ש"ח לא כולל המשטח עליו הוא יושב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...