Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב יונדאי סונטה מקרוב משפחה. איזה מוסך באזור מרכז אתם ממליצים לי לעשות בו בדיקה. האם כדאי מורשה דווקא או שאפשר משהו אחר?

פורסם

קודם כל - תגדיר עד איזו רמה אתה רוצה לבצע את הבדיקה, ומה התקציב שאתה מקצה לכך (בדיקה יותר דקדקנית - תעלה יותר).

בדיקה של מצב מכני - בעקרון כל מוסך כללי או מכון בדיקה יכול לבדוק.

התחברות למחשב הרכב ובדיקת אתרעות על תקלות + טיימינג - עדיף לבצע במוסך מורשה או במוסך שמתמחה ביונדאי.

פורסם

בעקרון, כפי שרשמתי - מצב מכני כללי או מיכני+תקלות במחשב + טיימינג וכו'.

יתכן שלשאר חברי הפורום יהיו דעות / המלצות אחרות.

מציע לך להמתין לקבלת תגובות נוספות.

פורסם

לא ברור לי איזו בדיקה אתה רוצה לבצע ומדוע.

בכלל, בדיקה מבצעים לפני רכישת הרכב.

כאמור, אם תבהיר את עצמך מדוע אתה רוצה לבדוק ומה אתה רוצה לבדוק, יהיה קל יותר לענות. האם יש בעיה כלשהי או שאתה מרגיש בעיה כלשהיא בנהיגה ברכב?

בכל אופן, כדאי לבדוק ספר והיסטורית טיפולים שבוצעה אל מול הוראות יצרן, ולוודא שלא פספסו או וותרו על איזה טיפול חשוב.

זה בשלב א.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בן דוד שלו שכנע אותו לקנות את הרכב שלו ולא היה לו נעים לקחת אותו לבדיקה, אז הוא רוצה לבדוק אם הוא אכל אצבע משולשת מבן דוד שלו או קיבל מציאה. הימורים על הראשון מישהו?

בכל מקרה, אני מאמין שהוא מתכוון לבדיקה לפני רכישה במכון בדיקות ולא מוסך, כמו דינממוטר או קומפיוטסט.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...