Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. זקוק לעזרכתם בבחירת רכב חדש מהעבודה בליסינג כמובן. אני יכול לבחור בין שתי המכוניות שציינתי פוקוס עדיפות לסטיישן וה I35 של יונדאי.

הצרכים שלי מהרכב שיהיה נוח,זריז ומאובזר.העדפתי את הפוקוס סטיישן מכיוון שהיא נראת יותר יפה מהסדאן והאצבק בעיניי,

אך עדיין אני לא מצליח לבחור בין השתיים. אשמח לקבל תגובות של אנשים שבבעלותם אחד מהרכבים כדי שאוכל לקבל

את ההחלטה הנכונה.

תודה!

פורסם

בין פוקוס סטיישן ל- i35, כך את הפוקוס ולו בגלל תצורת הסטיישן שהיא שימושית בהרבה.

בין הפוקוס סטיישן ל- i30 סטיישן הבחירה כבר קשה יותר, אבל אני מבין שאין לך את האופציה הזאת בכל מקרה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קח בחשבון שבפוקוס יש בקרת אקלים מפוצלת, USB ובלוטוס שאין בI35 מבחינתי זה דיל ברייקר,

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
קח בחשבון שבפוקוס יש בקרת אקלים מפוצלת, USB ובלוטוס שאין בI35 מבחינתי זה דיל ברייקר,

ב-I35 יש חיבורי USB/AUX בכל הדגמים, ב-I30 אין בדגם הבסיסי.

פורסם

קודם תודה לכולם על התגובות.

אומנם בפוקוס יש בקרת אקלים ובלוטוס אך חסר בה בקרת שיוט.

הגודל של הרכב לא כל כך חשוב לי רוב הזמן אני נוסע לבד.

פורסם

הפוקוס מכונית מלוטשת יותר מהיונדאי. זה בא לידי ביטוי בנוחות נסיעה עדיפה בכל סוגי הכביש, והתנהגות כביש עדיפה.

מאידך הפוקוס צפופה יותר מאחור (מרווח ברכיים), אך גם היונדאי לא מצטיינת בעיקר בגלל גג משתפל מאחור הפוסל/מקשה על ישיבה של בוגרים גבוהים מהממוצע מאחור...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא כל כך מסכים לגבי המלוטשת.

ה-35 דיי נוחה ביחס למוכר מהקוראניות ואני לא הרגשתי שיש פערים כל כך גדולים בינה לבין הפוקוס, הפוקוס הישנה למשל הייתה הרבה יותר נוחה משתיהן.

הפוקוס שקטה יותר זה נכון אבל היונדאי חפה מרעשי גיר וגם המנוע שלה פחות רועש.

בהתנהגות הכביש הפוקוס עדיפה אבל שוב מדובר בנסיגה דיי גדולה ביחס לדגם הקודם, לא אהבתי במיוחד את ההגה אבל כמובן ביחס לג'וייסטיק ביונדאי הוא מתמודד לא רע.

הבחירה היא בעיקר עניין של טעם, אם אתה נוסע לבד לרוב אז לדעתי לך על הפוקוס, היא מאובזרת יותר ומהנה יותר לנהיגה.

קח בחשבון שהעמסת משפחה תהיה פחות נוחה במושב האחורי של הפוקוס, בעיקר ילדים קטנים עם כיסאות והתקנים.

פורסם

כבעלים של פוקוס בטי ישן - ללא ספק רכב מהנה אשר עונה על כל הצרכים שציינת.

קצת צפוף במושב האחורי אבל היתרונות עולים בהרבה על החסרונות, הרכב מגיע מאובזר לאחר נסיעה של חודשיים ברכב קשה לעלות על רכב אחר ולו בגלל תחושת הפינוק.

פורסם

שוב פעם תודה לכל המגיבים.

עדכון: מבירור קטן מסתבר שעוד רכבים מאותו הסגמנט אולי עומדים על הפרק הכל בגדר "אולי" אבל אני רוצה להיות מוכן

גם אם זה יקרה. האם יש עוד רכבים מומלצים שאתם יודעים שנמצאים בטווח המחירים?

מה בנוגע לפולסווגן ג'טה ביחס למתחרות?

פורסם

הג'טה ערומה מאבזור לחלוטין וגם האיכות הגרמנית הידועה כבר לא שם.

I30 היא אפשרות טובה אבל גם היא לא מאובזרת במיוחד (יש גג פנורמי), אופל אסטרה או ברלינה חזקות ומאובזרות, סיטרואן C4 לא חזקה אבל מאוד נוחה ודיי מאובזרת. מקיה אמורות להגיע בקרוב הפורטה החדשה והסיד שאמורה להגיע עם גיר רובוטי כפול מצמדים בניגוד לאחותה ה-I30.

פורסם
ועל סמך מה אתה אומר את זה?

רעש המנוע בפוקוס מורגש מאוד

לא יודע איך ביונדאי

בנסיעה נורמטיבית הרכב שקט,ושקט יותר מהיונדאי.

נראה לי שאתה מתייחס לדגם הישן ולא לחדש.

פורסם
הג'טה ערומה מאבזור לחלוטין וגם האיכות הגרמנית הידועה כבר לא שם.

I30 היא אפשרות טובה אבל גם היא לא מאובזרת במיוחד (יש גג פנורמי), אופל אסטרה או ברלינה חזקות ומאובזרות, סיטרואן C4 לא חזקה אבל מאוד נוחה ודיי מאובזרת. מקיה אמורות להגיע בקרוב הפורטה החדשה והסיד שאמורה להגיע עם גיר רובוטי כפול מצמדים בניגוד לאחותה ה-I30.

+1 לגבי הC4,אם הייתי צריך לבחור בליסינג זה הרכב שהייתי בוחר.

פורסם
שלום לכולם. זקוק לעזרכתם בבחירת רכב חדש מהעבודה בליסינג כמובן. אני יכול לבחור בין שתי המכוניות שציינתי פוקוס עדיפות לסטיישן וה I35 של יונדאי.

הצרכים שלי מהרכב שיהיה נוח,זריז ומאובזר.העדפתי את הפוקוס סטיישן מכיוון שהיא נראת יותר יפה מהסדאן והאצבק בעיניי,

אך עדיין אני לא מצליח לבחור בין השתיים. אשמח לקבל תגובות של אנשים שבבעלותם אחד מהרכבים כדי שאוכל לקבל

את ההחלטה הנכונה.

תודה!

לדעתי הפוקוס יותר מאובזרת / איכות חומרים טובה מאוד, הגישה אל הכפתורים קצת מבעסת. שים לב שאתה מקבל גיר DSG (רובוטי כפול) אז בניסעה רגילה (אחרי הילוך ראשון) אין הבדל בין הגיר הזה לאוטומט. הבעיה היא בתחילת הנסיעה שממש צריך להתרגל לזה ולעיתים זה ממש לא נעים. ( נסעתי על לאון 1.8 TSI גיר DSG וזו דעתי . שים לב שכול הרכבים שמה"בית של וולצווגן" אותו דבר גיר מנוד (פלוס מינוס)

ה- I35 אם לקחת הכול חוץ מצבי קרם בפנים - פשוט דוחה. שמעתי מחברים שהם מפסוטים מהרכב הוא נראה טוה , תמיד שהוא עובר בכביש אני מסתכל עליו. מבחינת נתונים הוא נראה סבבה.

סיכום:

שניהם טובים , הפוקוס יותר מסיבית . אבל אתה חייב נסיעת מבחן כדי להרגיש את הגיר (אני לא אהבתי) במיוחד אם אתה נוסע במקום פקוק ובשעות עומס.

קובי

• תוכן חדש...