Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לקנות יונדאי אקסנט 2009 ממגרש רכבים

לקחתי את הרכב לבדיקה והתגלו הממצאים הבאים:

 

מנוע - בלאי פנימי, דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים, רעש מערכת שסתומים, נזילות שמן, לבדוק ביצוע טיפולים כולל חגורת תזמון.

 

סרן קדמי ומערכת היגוי - חופש במסרק הגה, שחיקת צמיגים , לתקן כיון זוית היגוי.

 

שילדת מרכב - תיקוני תאונה בחזית , החלפה בפח חזית, החלפה מכסה מנוע, החלפה כנף קדמי שמאלי המחוברת עם ברגים, תיקוני פח וצבע. פגיעות/ לחיצות פח. לתקן פגושים.

 

צמיגים - צמיגים קדמים פגומים/ משופשפים מבפנים.

 

מערכת תאורה כולל מצבר - לתקן תושבת מצבר, פנס קדמי פגום .

 

העברת כח- שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים, נזילת שמן צינורות קירור.

 

הערות כלליות- לבדוק תצורכת שמן בנסיעה, פרק גלגלים בדוק עובי הרפידות

 

לתקן חייב. השאלה שלי מה הכי קריטי וצריך לתקן והאם בכלל להתקרב לרכב כזה

מחירון הרכב הוא 57 לטענת המוכר ואני קונה ב38 אלף

יונדאי אקסנט 2009 1400

פיג'ו 206 2000 1.4

פורסם

זה המחיר שהרכב שווה,תנסה לבקש ממנו לתקן רז'קטים,לגבי התאונה בחזית הייתה תאונה אך לפי מה שנראה לא שסי אבל היית תאונה מקדימה, תנסה לתאר אותה לבד,החליפו מכסה מנוע כנף ופח חזית, זה לא נשיקה ברמזור אך כנראה גם לא שסי,במחיר הזה זה מה שאפשר לקבל,המחיר סביר לדעתי,כמה ק"מ הרכב? מקוריות?

פורסם

לטעמי, עבר התעללות והזנחה.. אני אישית לא הייתי קונה.

 

וכמובן.. הרכב עבר תאונה בחלקו הקידמי.. נראה שהסימנים מראים לא להתקרב..

פורסם

רשימת הליקויים ארוכה כאילו מדובר ברכב בן 10 שנים על הכביש. ככל הניראה רכב שעבר חיים קשים מאוד ובנוסף גם תאונה. אלא אם כן מכון מכסת"ח את עצמו בצורה כל כך קיצונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

×
×
  • תוכן חדש...