Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני עדיין יכול לבטל ? עשיתי טעות נוראית . במגרש אוטו דיל חרטטו אותי מכף רגל ועד ראש. מדובר ברכב יונדאי אלנטרה 2007 עם 150.000 ק''מ . דבר ראשון הוא חרטט אותי שהאוטו חסכוני באותה מידה כמו ''אקסנט'' וכשאני מגיע הביתה אני רואה לתדהמתי אחד ל9 באתר ''קילומטר לליטר''. דבר שני הוא שיחק אותה עושה לי ''מבצע חסר תקדים'' כשנתן לי את הרכב במחיר 27,000 עם טרייד אין על הרכב הישן שלי סופר לנסר 97 שהמחירון שלו 7.5, ובאתר יד 2 מחיר ממוצע לדגם הזה 26.000 ש''ח וקילומטראג' נמוך בהרבה.

יוצא שאת הרכב שלי נתתי בחינם. שילמתי מקדמה 19 אלף מזומן וברוב טיפשותי חתמתי על הנייר הזה. למרות שהוא נתן לי אחריות לשנה אני מרגיש שחרטטו אותי מכף רגל ועד ראש.

האם לגיטימי עדיין לבטל ?

בהסכם הזה בסעיף 10 רשום: "אם אחד הצדדים מבטל עסקה זו ישלם לצד השני 10 אחוז מהמחירון לפי לוי יצחק''.

פורסם

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לבקש יפה ולהגיד שנקלעת לבעייה וכרגע אין באפשרותך לרכוש רכב אולי זה יעזור, אם המוכרן ייתעקש על 10% הרבה מה לעשות אין לך,אך תיקח בחשבון שהרכב שלך רחוק מלהיות שווה 7500 ש"ח למגרש, הם החשיבו לך אותו ב-2000 ש"ח בערך זה המחיר שסוחר יישלם להם + 27000 ז"א שילמת על הרכב 29000 ש"ח ואחריות לשנה, לא עיסקת המאה אבל גם לא נפלת בפח, שילמת בין 3000-4000 ש"ח יותר ממה שצריך,אם הרכב יפה וטוב ואהבת אותו תאכל את הכובע ותיהנה חבל שתמרמר את עצמך.

פורסם

חתמת על חוזה בהכרה מלאה. זה שלא בדקת את המוצר היטב טרם רכישתו זאת לא בעיה של המוכר.

להבנתי, אתה כרגע תלוי ברצונו הטוב של המוכר. לא נורא, להבא תלמד להכין היטב את שיעורי הבית שלך לפני שאתה מוציא סכומים כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לבקש יפה ולהגיד שנקלעת לבעייה וכרגע אין באפשרותך לרכוש רכב אולי זה יעזור, אם המוכרן ייתעקש על 10% הרבה מה לעשות אין לך,אך תיקח בחשבון שהרכב שלך רחוק מלהיות שווה 7500 ש"ח למגרש, הם החשיבו לך אותו ב-2000 ש"ח בערך זה המחיר שסוחר יישלם להם + 27000 ז"א שילמת על הרכב 29000 ש"ח ואחריות לשנה, לא עיסקת המאה אבל גם לא נפלת בפח, שילמת בין 3000-4000 ש"ח יותר ממה שצריך,אם הרכב יפה וטוב ואהבת אותו תאכל את הכובע ותיהנה חבל שתמרמר את עצמך.

לא רחוק הייתי היום בצהריים במגרש טרייד מוביל והציעו לי עליו את הסכום הזה ברכשית מאזדה 3

אני לא הולך לשלם לו את כל ה8 אלף שקל שנותרו .עדיף לי כבר לבטל

תודה לכם

פורסם
טרייד אין על הרכב הישן שלי סופר לנסר 97 שהמחירון שלו 7.5

לא תקבל אפילו 5000 שקלים על הסופר לנסר.

המציאות קצת אחרת בימים אלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמה שאני מבין המחיר שהציע סוחר זה 27K עם טרייד אין, כלומר על הרכב הישן הוא נתן 7.5 ונישאר לשלם עוד 19.5K. אם זה נכון, באמת מבצע חסר תקדים, כי הוא נתן לך הנחה של לפחות 5K על הרכב כי הלנסר לא שווה הרבה (רכב בן 15 שנה בכל זאת).

בדרך כלל כאשר הסוחר עושה טרייד אין הוא מוריד מחיר של הרכב שלוקח בהרבה מאוד. אם זה לא קרה, אלא רק מחירון מול מחירון, הרי במחיר הרכב כבר מגולם הרווח שלו. וזה בסדר - הוא חייב להרוויח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הבנת נכון, 27000 זה כבר כולל הכסף שהורידו על הלאנסר.

לפי דעתי אין יותר מידי לעשות, כמו שנאמר חתמת על החוזר בידיעה מלאה ועכשיו אתה מגלה שזה לא כ"כ השתלם לך...

• תוכן חדש...