Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שכן, דפיקות בפח ובמקרים קיצוניים בארצינו גם שבר בשמשות.

 

הכל תלוי בגודל כדורי הברד ומהירות הרוח/מהירות הרכב במקרה שהוא בתנועה.

פורסם

בארץ לא יצא לי לשמוע על רכבים שנפגעו מברד, פה (קנדה) לעומת זאת, במשך כל הקיץ רצו פרסומות על מגרשים שמוכרים רכבים שניזוקו מברד בהנחות מצחיקות (50% מערך הרכב, 10,000$ הנחה על רכב חדש וכל מיני כאלה).

אפילו יצא לי לראות פעם אחד כזה, נראה כמו כדור גולף, היה דיי מצחיק.

תמונה של כדור גולף להמחשה:

052408_golf_ball.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אצלנו לעומת הסירטןנים שנתנו פה זה שמינית מהגודל אני מדבר על הקטנים בגודל גרגיר שירדו היום בתל אביב האם הם יכולים לגרום נזרק רציני?

פורסם

תלוי איפה הם פוגעים ובסוג הפח.

 

הברד בהחלט יכול לגרום ללחיצות ומגרעות בפח הרכב, בעיקר בגג ובמכסה המנוע שהם אזורים רגישים יותר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יכול לקרות וגם קרה כאן בארץ בשנת 2001 בערך.

לא מעט רכבים קיבלו שקעים קטנים בפח, אני קיבלתי פיצוי וירידת ערך מחברת הביטוח. כולל החלפת שמשה קדמית שנסדקה.

×
×
  • תוכן חדש...