Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יש לי כלב כבן שנתיים פקינז מעורב עם פינצ'ר.

אמא שלי הביא אותו הביתה שהיה גור ומגיל חצי שנה בערך הוא בחצר,ההורים הוציאו אותו לחצר כי הוא היה משתין ומחרבן בכל הבית מן הסתם,חינוך מתאים הוא לא קיבל מהם.

עד היום הוא מחרבן ומשתין בכל מקום ואוכל כל דבר שזז(וגם שלא זז).

אני לא רוצה שהוא יהיה יותר בחצר,זה אמור להיות כלב בית,אני רוצה להכניס אותו הביתה,ההורים משגעים לי את המוח כי הוא כמו הוריקן קטן.

אני רוצה לשלוח אותו לאילוף,ראיתי בכל מיני מקומות שלוקחים את הכלב לכמה שבועות ומאלפים אותו לדברים האלו בדיוק.

האם מישהו מכיר מקום מומלץ? מאלף מומלץ? עלות משוערת?

הצעות יתקבלו בברכה,תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המחשבה שכלב זה כמו מחשב, אתה שולח, מחליפים חומרה/תוכנה וזה עובד, היא נעימה... אבל לא מציאותית.

יש כאלו ויש מקרים בהם משתמשים באילוף בתנאי פנסיון, אבל זה לא המקרה, כי הבעיה העיקרית שלך היא התנהגות בבית. במילים אחרות, אתה תצטרך לעבוד ולהתמיד עם הכלב.

מאלפים יש הרבה (עם לא מעט חאפרים), שיטות גם לא מעט... לא יודע לעזור לך לבחור מאלף, אבל תנאי פנסיון לא נראה כדבר המתאים.

אני כן יכול להציע לך, אם הוא אכן פעלתן, להשתדל לשחק איתו הרבה. כלבים פעלתנים רוצים... לפעול, אז טוב ללמד אותו דרך פעילות. זרוק לו כדור (טוב, כדורון), כשהוא מחזיר, תן לו צ'ופר. תתחיל ללמד אותו לתת יד, לשבת ועוד. בקיצור, תתחיל לבנות איתו תקשורת חיובית. איך מאלפים כלב עם צ'ופרים, תמצא הרבה מאמרים באינטרנט.

ברגע שלכלב יש חיים מעניינים, הרבה דברים מסתדרים מעצמם ויש בסיס תקשורת טוב להתחיל לעבוד על בעיות התנהגות.

בגלל זה, מן הסתם, זה רע לגדל כלב משועמם בחצר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פקינז מעורב עם פינצ'ר.

אני דורש תמונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסכים עם falou.

אילוף פנסיון מומלץ במצבים מאוד ספציפים (בעיקר במצבים של כלב תוקפן שצריך להוציא אותו מהטריטוריה הטבעית שלו על מנת לקבל אותו "נקי" בלי תחושת ביטחון של בית).

לדעתי הפיתרון הזריז והיעיל ביותר במצבכם הוא כלוב טיסה.

למרבית האנשים הפיתרון הזה נשמע כמו משהו ממש נורא, אך כשמבינים מה עומד מאחורי זה, מבינים שזה די מדמה את מה שהולך בטבע. (חוץ מזה שכלב כזה סובל הרבה יותר בחצר בחוץ מאשר בכלוב בתוך הבית).

הכלוב משמש לכלב כמקום מוגן לרביצה. (בדיוק כמו מאורה בטבע. הזאבים ישנים במאורות קטנות).

בתוך המאורה/כלוב, הכלב לא ישתין ויחרבן. הם שומרים על הטריטוריה שלהם נקיה. (לכן חשוב לא לקנות לכלב קטן כלוב ענק!).

המלצה שלי,

תקרא קצת באינטרנט על הרגלת הכלב לכלוב טיסה.

מעבר לזה, כמו שכבר נאמר, הכלב חייב להוציא אנרגיה! היתרון הוא שכלב כזה יתעייף די מהר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא עבדתי אף פעם עם כלוב, אבל זה נחשב מאוד יעיל.

אבל חשוב ליישם את זה נכון.

לכן, רצוי אולי עזרה של מאלף בהרגלה הראשונית או לפחות לקרוא טוב טוב חומר בעניין, לפני שמנסים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מסכים עם falou.

אילוף פנסיון מומלץ במצבים מאוד ספציפים (בעיקר במצבים של כלב תוקפן שצריך להוציא אותו מהטריטוריה הטבעית שלו על מנת לקבל אותו "נקי" בלי תחושת ביטחון של בית).

לדעתי הפיתרון הזריז והיעיל ביותר במצבכם הוא כלוב טיסה.

למרבית האנשים הפיתרון הזה נשמע כמו משהו ממש נורא, אך כשמבינים מה עומד מאחורי זה, מבינים שזה די מדמה את מה שהולך בטבע. (חוץ מזה שכלב כזה סובל הרבה יותר בחצר בחוץ מאשר בכלוב בתוך הבית).

הכלוב משמש לכלב כמקום מוגן לרביצה. (בדיוק כמו מאורה בטבע. הזאבים ישנים במאורות קטנות).

בתוך המאורה/כלוב, הכלב לא ישתין ויחרבן. הם שומרים על הטריטוריה שלהם נקיה. (לכן חשוב לא לקנות לכלב קטן כלוב ענק!).

המלצה שלי,

מעבר לזה, כמו שכבר נאמר, הכלב חייב להוציא אנרגיה! היתרון הוא שכלב כזה יתעייף די מהר.

עודד.

אתה צודק לגמרי לגבי כלוב טיסה. אבל מרבית הלקוחות לא ידעו להרגיל את הכלב כמו שצריך ואז תיהיה לו טראומה מהכלוב,קל מאוד לטעות שם,מרבית הכלבים לא מקבלים טוב ביכלל כלוב הטסה במידה ולא הורגלו כמו שצריך,כנ"ל גם הם לא ידעו את המידה הראויה של הכלוב לגודל, ,סדר יום לכלב ולבעלים,כמה זמן על הכלב לשהות בכלוב?מתי?כמה זמן זה יותר מידי?לכן אמליץ אך ורק עם בנאדם שהוכשר לכך.

ברק דובז'ינסקי- מאלף ומטפל התנהגותי.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...