Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי ברחוב להחליף את הקסארה אקסקלוסיב 2002 שלי בגולף 2002 1.6, עם רמת האבזור שכוללת סאנרוף ומגנזיום מקורי(לא מבין ברמות אבזור של גולף).

אני מבסוט מהרכב שלי, ולא חשבתי על דבר כזה, אבל סאנרוף זה משהו שאין לי ברכב ודי מדליק אותי :-P

הגולף עם 165 אלף ק"מ, נאמר מראש שק"מ לא מפחיד אותי מכיוון שאצלי יש 245 אלף++ :lol:

ברמת הסחירות אני יודע שגולף יותר סחירה, וגם יותר יקרה במחירון. אבל זה לא ראש בראש ואם תשכנעו אותי שזה שווה אז אצטרך להוסיף כמה דינרים.

מכיוון שאני עד עכשיו הייתי רק עם צרפתיות רציתי את חוות דעתכם, למי שהתנסה, האם יש הבדל גדול בנוחות הכיסאות והנסיעה?

האם אני ארגיש ירידה משמעותית בכוח? אצלי כאמור 2.0 ובגולף 1.6.

אמינות כללית של הגולף? ושל התיבה האוטומטית?

צריכת דלק אני מניח שלא תיהיה משמעותית שונה משלי. או שאני טועה?

ובכללי מה אתם הייתם עושים במצבי? (שונאי צרפתיות בלי נסיון-אני פשוט אתעלם ממכם)

תודה :-P

פורסם

גולף הוא אחלה אוטו כמובן כמה רמות מעל סיטרואן (דעתי אישית)

אני נוהג על גולף 1.6 גיר רגיל ובקשר לביצועים יכול להגיד לך שהוא בסדר שאתה בכביש ישר ולבד באוטו,

עליה + מזגן + מס נוסעים עושה הרגשה כאילו אני על 1.3.

האם שווה לך להחליף במידה ואוטו שלך לא עושה בעיות? לדעתי לא כי אתה נותן תאוטו שלך מוסיף עוד 10-15K, לא יודע בכמה יגמר ישור קו ונשאר באותה שנה וירידה בביצועים אם אתה קצת חובב הגה תחרפן אותך.

פורסם

עדיף להישאר עם הקסארה (במיוחד כמו שלך, אקסקלוסיב מקורית עם מנוע 2.0 ל').

לקומפקטיות עם מנוע 2 ל' יש יתרון מאוד ברור: ביצועים עדיפים משמעותית וצריכת דלק שהיא לא בהרבה יותר גבוהה (אם בכלל) מאותה קומקפטית עם מנוע קטן יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אותי מעניין למה שמישהו יציע לך דבר כזה?

גולף 02 עם קילומטראג נמוך סחירה והמחירון שלה גבוה פי 4 בערך מקסרה עם כמעט 250 אלף קילומטר.

משהו פה מסריח, אבל במידה ולא, אני הייתי הולך על הגולף מבלי לחשוב בכלל. עם כול הכבוד לקסרה, במידה ולא תאהב את הגולף , במחיר שלה תוכל לקנות עוד 3 קסרות לפחות.

אבל כול זה במידה והגולף במצב טוב, מה שלא ניראה לי

פורסם
אותי מעניין למה שמישהו יציע לך דבר כזה?

גולף 02 עם קילומטראג נמוך סחירה והמחירון שלה גבוה פי 4 בערך מקסרה עם כמעט 250 אלף קילומטר.

משהו פה מסריח, אבל במידה ולא, אני הייתי הולך על הגולף מבלי לחשוב בכלל. עם כול הכבוד לקסרה, במידה ולא תאהב את הגולף , במחיר שלה תוכל לקנות עוד 3 קסרות לפחות.

אבל כול זה במידה והגולף במצב טוב, מה שלא ניראה לי

אז בעצם אתה מציע לו להשלים מכיסו את ההפרש (בערך עוד 3 קסארות לדבריך), להיתקע עם רכב חלש יותר (1600), מאותו המודל (2002) בטענה שזה אוטו יותר טוב....

אז בגדול, הגולף לא טובה יותר מהקסארה בהרבה סעיפים: לא באיכות הייצור, לא בעלויות האחזקה, לא באמינות ובזמינות החלקים ולא בנוחות או בהתנהגות הכביש. לזכות הגולף 2 דברים: עיצוב ותדמית. סה-טו. בשביל זה להוסיף כסף ? אין על מה, הרי עם הקסארה טוב לו וההחלפה לא תעזור לו להתקדם בכלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בהנחה שהקסארה משמשת אותך נאמנה, אני לא רואה טעם לבצע את ההחלפה. לא מדובר בשדרוג, אם בכלל, ואתה לוקח סיכון ליפול על רכב בעייתי (בכל זאת, הרכב כבר בן עשור).

• תוכן חדש...