Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קיט לדריפטרים מתחילים (אבל לא רק):

- ג'ק עגלה ומפתח גלגלים חשמלי, במצב חדש, היו בשימוש פעמים בודדות.

- שני ג'אנטים מברזל, 15 אינץ', מרווח ברגים 4x100, מתאימים למיאטה NA ו-NB, טויוטה MR2 וב.מ.וו E30. מדובר בחישוקים צרים במיוחד (למעשה, אלו ג'אנטים רזרביים-צהובים של סוזוקי סוויפט) ואפשר להרכיב עליהם צמיגים החל מרוחב 125 ועד 185. במקרה של המיאטה, בזכות רוחבם אפשר גם להכניס את שניהם לבאגאז' ביחד – בונוס גדול למי שלא רוצה לטנף את המושבים

:-) אני גיליתי שצמיגים קדמיים של סמארט דור ראשון (145/65-15) עושים את העבודה הכי טוב עם מיאטה NB וטויוטה MR2 עבור דריפטר מתחיל – מאפשרים להחליק בקלות ובשליטה על כל אספלט מבלי לעבוד ולהעביד את האוטו קשה מדי, ומכפרים מאוד על חסרון הסוסים של המנוע. הג'אנטים ימסרו עם צמיג 145/65 אחד (הרבה בשר) וצמיג 185/55 אחד (צמיג כמעט חדש של "קומהו" שיכול לשמש גם לנסיעה יומיומית).

מחיר לכל הקיט: 350 שקל (מעדיף למכור הכל יחד, אבל אפשר גם בחלקים).

http://www.youtube.com/watch?v=53H154e8Ngs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

2. חומרי ניקוי וטיפוח איכותיים לרכב:

- אוטם צבע (Sealant) של Riwax (חצי בקבוק), וקס בבקבוק של ליטר Riwax Star Finish (חצי בקבוק), ספריי וקס של Riwax, מהיר וקל לשימוש (חצי בקבוק), שמפו טפלון לרכב של דו-פון (חצי בקבוק של שני ליטר), פלסטלינה של Riwax (שליש מיכל) שלוש מברשות רכות (אחת לפנים הרכב, אחת לפח וגג רך ואחת ייעודית לג'אנטים), ג'ילדה וכמה מטליות מיקרופייבר.

הכל ביחד ועוד כמה אקסטרות: 150 שקל.

3. כיסוי לרכב של הדר רוזן (Hammer) במצב חדש:

- מידה A (לרכב באורך עד 4 מטרים; מיאטות וכאלה), היה בשימוש במשך שבועיים בלבד, בד עבה במיוחד, לא עבר כביסות וללא קרעים, מגיע בקופסה המקורית עם שבלונה להטבעת מספר הרכב.

נקנה לפני זמן קצר ב-180 שקל. מוכר ב-90 שקל.

אני עובר דירה בעוד שבועיים ורוצה להיפטר מהכל עד אז. מוכן להתגמש במחיר עם מי שייקח את הכל ביחד. אם זה לא יימכר תוך חודש, הכל יימסר לרוני שטרן – ואף אחד לא רוצה שזה יקרה...

ניצן

050-5511530

ג'אנט רינו.jpg

ג'ק פלאש המקפץ.jpg

חמורי ניקוי.jpg

כיסוי פטיש.jpg

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

הכיסוי לרכב, הג'ק ומפתח הגלגלים נמכרו. מה שנשאר הם הג'אנטים והווקסים. בנוסף, אני מציע למכירה מגיני ברכיים וכפפות לרוכבי אופניים - הכל במחירי מרתף, הרבה מתחת לרצפה.

1. ג'אנטים לדריפטים. עלו 400 שקל - אני מבקש 150!!

(מחיר לג'אנטים + 2 צמיגים - 200 שקל)

2. ווקסים וחומרי ניקוי (ראו מעלה), ימסרו יחד עם שני דליים, כבלים להתנעה, מברשות ועוד כמה פיצ'פקס לניקוי הרכב - 150 שקל

3. מגיני ברכיים וכפפות רכיבה לאופניים:

מגיני ברכיים ושוקיים של "ליזארד סקין", מידה XL, היו בשימוש פעם אחת - נטולי ריחות זיעה וכו'. עדיין באריזה המקורית (מצ"ב תמונה).

כפפות רכיבה "סייקל פרו", עם שיכוך ג'ל בכף היד, גם הן היו בשימוש פעם אחת.

המגינים נקנו ב-325 שקל. אני מבקש 150

הכפפות נקנו ב-85 שקל, אני מבקש 40

אני עובר דירה בעוד שבוע ורוצה להיפטר מהכל עד אז. מוכן להתגמש במחיר עם מי שייקח את הכל ביחד. אם זה לא יימכר תוך שלושה שבועות, הכל יזרק לפח (כלומר, ימסר לרוני שטרן – אותו דבר).

ניצן

050-5511530

מגיני ברכיים וכפפות רכיבה.jpg

פורסם

המוצרים באמת נמכרים במחיר סמלי. בעוד שבועיים אני טס לחו"ל ונפטר מהם.

חבל לי שסתם יזרקו או ימסרו למישהו שלא צריך אותם.

• תוכן חדש...