Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שלום לאחר חצי שנה שהרכב בבעלותי התגלתה ככל הנראה בעייה במנוע ולכן כרגע הרכב עובר תיקון.

השאלות שלי הם:

מה אני יכול לדרוש מהיבואן בגין ירידת ערך(מי יקנה אוטו עם מנוע שנפתח..)?

אני יכול לבקש הארכת אחריות?

פיצוי על הימים שהייתי בלי רכב או בחופש כדי לטפל ברכב?

טריידאין?

החלפה?

אגב כדי שתוכלו לשתף מנסיונכם האישי מול היבואן אציין שמדובר בצמפיון.

תודה.

פורסם

כשאתה אומר תיקון מנוע, יכול להיות שאתה מדבר על אלף ואחד דברים.

תן פרטים לגבי התקלה ומה שאמרו לך במוסך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הם לא יודעים במדוייק את התקלה.

לבנתיים מחליפים גל זיזים/ראש מנוע.

נאמר לי שאוכל לפנות ליבואן להארכת אחריות.

אם זה עוזר קוד התקלה:CYL 2. MISFIRE DEFECTED

מישהו מנסיונו יודע מה אוכל לקבל ולמי עליי לפנות?

פורסם

לבנתיים מחליפים גל זיזים/ראש מנוע.

נאמר לי שאוכל לפנות ליבואן להארכת אחריות.

אם זה עוזר קוד התקלה:CYL 2. MISFIRE DEFECTED

מישהו מנסיונו יודע מה אוכל לקבל ולמי עליי לפנות?

... misfire detected

פורסם

מדובר בצמפיון.

לא מפתיע.

אולי שווה לקבל חו"ד ממוסך אחר לפני שהולכים להחליף חצי מנוע בלי לאבחן בדיוק את התקלה.

V5

פורסם

כשיגמרו לתקן לך למכון בדיקה ובקש דוח רק על המנוע. לפי התוצאות תוכל להחליט איך להמשיך.

מבחינת פיצוי לא תקבל יותר מהארכת אחריות אלא אם התיקון פגע קשות בביצועי המנוע ואז יש סיכוי שיחליפו מנוע למנוע משומש או אפילו חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תצפה לקבל בונבוניירה, זר פרחים וסופ"ש בחו"ל > חלומות לא תמיד מתגשמים... :lol:

אמליץ כי תתמקד בעיקר, ולא בתפל:

1)בדיקת מכנית של המנוע במכון בדיקה מורשה ע"מ לוודא תקינותו (לא כזה שהיבואן ישלח אותך).

2)בדיקת אפשרות הארכת אחריות לפי ק"מ/זמן עבור המנוע, מול היבואן.

בריאות ואושר בכל.

פורסם
אל תצפה לקבל בונבוניירה, זר פרחים וסופ"ש בחו"ל > חלומות לא תמיד מתגשמים... :lol:

אמליץ כי תתמקד בעיקר, ולא בתפל:

1)בדיקת מכנית של המנוע במכון בדיקה מורשה ע"מ לוודא תקינותו (לא כזה שהיבואן ישלח אותך).

2)בדיקת אפשרות הארכת אחריות לפי ק"מ/זמן עבור המנוע, מול היבואן.

בריאות ואושר בכל.

+1 מאד מאד נכון.

קובי

:-)

פורסם

מכון בדיקה מורשה יקח ממנו 450 ש״ח ויתן לו דו״ח שאפשר לנגב איתו את החלונות באוטו. חבל על הכסף...

צור קשר עם שירות הלקוחות של צ׳מפיון, לא רק עם המוסך. דרוש הארכה של האחריות והתחייבות לקנייה חוזרת buy back החל מבעוד 3 שנים במחיר סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המגיבים.

עידכון הרכב מעל עשרה ימים אצלהם, החליפו חלק כלשהו בראש (שאגב לא מפרטים מהו) והתקלה לא סודרה.

נאמר לנו שהזמינו חלקים נוספים ומחכים להגעתם, והמוסך איך לומר לא נחפז לעשות את עבודתו במהרה.

אגב התקלה כמעט ולא היתה מורגשת בנסיעה אולי חוץ מעבודת מנוע מעט לא עגולה, המצב הוא ככל הנראה שהמוסך לא יודע בדיוק את התקלה ואיך לסדרה:-( והוא לא משתף אותנו בנעשה.

קיבלנו רכב חלופי, העניין הואא שהמשתמש העיקרי והיחידי ברכב הוא אני (בן 18 )הרכב החלופי ניתן לנהיגה מגיל 22 כמובן.

אני מבזבז עשרות שקלים ושעות על נסיעות ביום(הפרש של כמעט ארבע שעות!!) ונגרמה לי עוגמת נפש רבה, ממש חוסר יכולות להניידות.

שירות הלקחות שלהם לא עוזר הרבה, אנחנו מוכנים לטרייד אין הוספה וכו אך אין מענה..

אין לי שום מושג מה לעשות אלא לחכות לנס שמוסך יטפל במהירות בתקלה.

אם למישהו ישנם הצעות או כל דבר זה יעזור מאוד.

אגב מאוד יעזור לי דרכי התקשרות לאישיות בכירה בשירות הלקחות שלהם(אפשר בהודעה פרטית כמובן), אני בטוח שיש פה מישהו שידע או שהוא בעצמו מועסק שם.

תודה.

נקווה לבשורות טובות.

• תוכן חדש...