Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף או פיג'ו 307?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה שרשמתי בפורום מזמן, אך שום דבר לא השתנה, ההודעה בלשון נקבה אך במקרה הזה תראה בה כאל זכר:

מדובר על גולף אוטומט מודל 2001 מנוע 2 ליטר דגם קומפורטליין.

למנוע יש המון כוח (מומנט מכובד), אך זה לא בא לידי ביטוי במהירות, אך לדוגמה בעליות קשות האוטו סוחב מעולה.

בהתחלה שמעתי מנוע 2.0 גם אני נרתעתי מבחינת צריכת הדלק, אך אני מוכרח לציין שאני עם הגרסה האוטומטית והרכב שלי מאוד חסכוני בדלק. (1:11 בתוך העיר ו1:15 - 1:16 מחוץ לעיר, ותאמין לי שאני לא נוסע "רגוע" בכלל, אמנם הנתונים האלה אכן של נסיעה יחסית מתונה.)

רק הבנתי מזה דבר אחד, הרכב שהיה לי לפני היה סיאט איביזה 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל, והבנתי שהמנוע הפיצי הזה פשוט מתאמץ מכל דבר קטן ובאמת נשרף לי המון דלק עם ה1.6. ה2.0 לא עושה עניין מכל עליה קטנה והרבה יותר כיף ונוח לשייט איתו על כביש מהיר לדוגמה.

אין לי ממש כוח להתחיל לפרט אז אני מצטרף כאן הודעה שרשמתי בשרשור אחר:

"אני קניתי לפני 4 חודשים גולף מודל 2001 מנוע 2000 דגם Comfortline למרות שהרבה מאוד אנשים הפחידו אותי שהחלקים יקרים, צריכת דלק מטורפת וכו' וכו'.

עכשיו 4 חודשים אחרי הקניה אני יכול להגיד לך שהשד לא כזה נורא, החלקים אכן קצת יקרים אבל אמינים, והצריכת דלק כל עוד את לא "מרביצה" הגיונית לחלוטין, הרכב לא צורך לי הרבה דלק בכלל, אני דווקא מבסוט מהבחינה הזאת.

מבחינת רמת האבזור הרכב הזה מפנק מאוד, מושבים מאוד נוחים עם כריות בגב, ישבן, ושתי כריות מהצדדים, שקע חשמל בתא המטען שמצאתי מאוד שימושי, ומזגן וחימום פשוט מעולים!

הרכב אמנם נראה קטן, אך הוא רק נראה כזה, הרכב מבפנים מאוד מרווח, גם מקדימה וגם מאחורה ויש לו תא מטען מכובד מאוד.

מבחינתי, החיסרון היחיד שלו זה המשקל העצום שלו (רשום ברשיון 1,785 קילו, ובטסט השנתי שעשיתי לו המכונה מדדה 1600 קילו)

אך יש לזה גם יתרון, האוטו יציב מאוד בפניות, בנוסף לצמיגים רחבים מאוד וגם בלימה טובה מאוד!

על כביש מהיר האוטו לא מתאמץ בכלל (יכול להיות בגלל שהוא מנוע 2000) ולא צורך לי הרבה דלק בכלל! (מבשרת ציון לתל אביב הלוך חזור 60 - 65 ש"ח דלק כולל חיפוש חניה בתל אביב ועמידה בפקקים בתוך תל אביב)

יכול להיות שאני קצת משוחד, אבל ככה אני רואה את המצב, לא מתחרט לרגע על הקניה הזאת.

אני לא יודע להשוות לך מחירים לרכב אחר, אך יצא לי להחליף מחשב ABS בעלות של 1200 ש"ח וחמצן חיישן בסך של 550 ש"ח. (יש לציין שאלו בעיות שידעתי עם קניית הרכב והסתדרנו עם המוכר על המחיר)

אם תתקמצני עם הרכב הזה - הוא ימרר לך את החיים, כלומר מוסכים מפוקפקים כגון וואדי ג'וז וכל אלה.

אם תשקיעי ברכב הזה - הוא יפנק אותך לאורך הרבה זמן. (שימוש בחלקים מקוריים)"

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

1785 ק"ג :shock: :shock: :shock:

יותר כבדה מאודי S4 יותר מניסאן סקייליין GTR,

יותר מלמבורגיני קונטאש, מישהו פה נסחף חזק, הייתי קורא למציל ....בקפריסין.

פורסם

חושבים על גולף או פיז'ו 307 בשנים 2003-2004.

בתקציב של 30K, אתה יכולים לעלות לכיוון 2004-2005, ואם אתם יודעים לנהל משא ומתן טוב, יש לכם סיכוי לקנות מודל 2006 (שדורשים עליהם באיזור 35K לפני מו"מ).

בגדול, ה 307 היא מכונית מאוד נעימה לנהיגה, מנוע 2000 סמ"ק בהחלט מומלץ אם מדובר בבחירה עם גיר אוטומטי (ההבדל בנהיגה עצמה הוא מאוד משמעותי בין ה 1.6 ל 2.0, וההבדל בדלק זניח עד לא קיים). מכוניות קטנות (יחסית) נהנות מצריכת דלק טובה מאוד עם מנועים גדולים מהממוצע בישראל (1.6).

מבחינת עלויות אחזקה- מדובר בעלויות סבירות לגמרי. היו מחלות ילדות - בגילאים האלו סביר שכבר טופלו ממזמן.

תמורה מצויינת לכסף.

יש מעט מאוד דגמים ידניים מסתובבים בשוק (ורובם 1.6, נדיר למצוא 2.0 ידנית אבל יש).

ה 1.6 עם גיר ידני מספק לחלוטין מבחינת ביצועים וצריכת דלק (עם גיר אוטומטי זה שונה לחלוטין ועדיף מנוע 2.0 ל' כברירת מחדל).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ב 30 אלף ש"ח, גם הגולף שנכנסת להם לתקציב מפגרת טכנולוגית אחרי עצמה...

אהבתי... ואני מוריד את הכובע בפני הידע. ואגב היו לאשתי גם גולף, גם 307 xt וגם 208 xs. הקטנה הכי מהנה, הגולף הכי משעממת, ה-307 נותנת את החבילה הטובה ביותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בוודאי התכוונת ל206 XS?

אם הייתי צריכה רכב גדול יותר, הייתי נוהגת ב307 עכשיו... בזמן שחיפשתי רכב פזלתי גם אליה, אבל ה206 התאימה לי יותר.

תחזיר את הכובע, יורד גשם :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ה307 עדיפה חד משמעית על הגולף דור 4. היא גם הרכב עם התכנון החדש יותר משמעותית (חצי מחזור חיי דגם; הגולף הייתה בערך בת 3 כשה307 הוצגה). היא מרווחת יותר, מאובזרת יותר ואיכותית יותר.

הגולף 5 זה סיפור אחר, ולדעתי מדובר במכונית איכותית וטובה מה307. יש כאלו משנת 2005 אם אינני טועה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם ממליץ בחום על הגולף אוטו נוח חזק ואמין וכמו שאמרו פה מעליי חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים.

אם באפשרותך להשקיע עוד קצת לך על מודל 05 בנזין 1.6L עם 6 הילוכים עושה 14 קילומטר לליטר בבדיקה אחרי טיפול 10000

שאני עשיתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...