Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, יצא לי לקרוא הרבה אבל עדיין אני לא סגור על עצמי מה הכי כדאי.

אני סטודנט גר ולומד בירושלים, הרכב ישמש אותי לנסיעות של 4 פעמים בשבוע ללימודים - 25 קילומטר הלוך ושוב ו 3 פעמים בשבוע חדר כושר - 9 קילומטר הלוך ושוב -> 510 קילומטר חודשי +-

חשוב לי שהרכב יהיה אוטומט, אמין ובטיחותי, כמובן שעדיף צריכת דלק נמוכה אבל מאחר ואני לא אסע הרבה יש הבדל של 100 שקל בין רכב של 1 ל 14 לבין 1 ל 10.5 ממה שחישבתי.

אני רוצה שהרכב ישמש אותי ל 3 שנים ולאחר מכן בתקווה להחליף אותו לרכב חדש - אבל זה בגדר הרצון. אני לא רוצה לבקר הרבה במוסכים.

מה הייתם ממליצים?

אגב חישבתי והשארתי כ 3500 ש"ח ליישור קו ובלתמים.

חשבתי עד כה על:

פיאט פונטו ספייס - קשה למצוא אחת שהיא במצב טוב

פיגו 206 - הרבה אומרים להתרחק ממנה והרבה בעד

סיריון שנתון 2002-2003 - אפשרות

לאנטיס 323 - גם אפשרות

יונדאי גטס - עוד אפשרות

אשמח לקבל כמה עצות.

פורסם

להבנתי רוב הנסיעה שלך תהיה בעיר ולכן הייתי ממליץ לך להישאר עם מכוניות סופרמיני ולא לחפש מכוניות משפחתיות כמו מאזדה 323. מבין האפשרויות שציינת הסיריון נשמעת כאפשרות טובה. אני באופן אישי לא נהגתי עליה אבל אנשים שאני מכיר היו מאוד מרוצים ממנה. בטווח המחירים שלך נכנסת גם דייהטסו YRV, לא פסגת השלמות אבל אוטומטית עם מנוע 1,300 שאמור להיות חסכוני.

בהצלחה

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

אני חושב שהכי קל יהיה לך למצוא את הגטס.

הפונטו ספייס האוטומטית נדירה ומבוקשת - רכבים כאלה מקבלים בד"כ סכום שהוא מעל המחירון וגם רכבים בלתי מתוחזקים מקבלים סכומים נאים במכירה.

מכיוון שאתה לא מתכוון לנסוע יותר מדי - אני לא הייתי פוחד מעלות תשלומי הדלק אלא מחפש גטס בת 4-5. רובן עם עבר של השכרה לשעבר, שמוריד 30% מהמחירון על המקום ויש עוד מרווח למיקוח.

עוד אופציה היא סוזוקי אלטו אוטומטית בוגרת השכרה, זה עולה לך סביבות 40K בקניה ישירה מהחברה אבל קח בחשבון כמה דברים:

א. אין לך צורך ביישור קו (שמעלה לך את סכום הרכישה של הרכב הישן יותר ל-25K).

ב. לא תבקש במוסכים ב-3 השנים הקרובות למעט טיפולים שוטפים (אין התחייבות לזה אבל בכ"ז, רכב בן שנתיים).

ג. היא חסכונית מאוד, הפרש גדול בין ה-1:10 שתעשה הגטס מול 1:15 שתעשה האלטו - סביבות 150 ש"ח בחודש בנסיעות קצרות כאלה - סה"כ סביבות 5000 ש"ח חיסכון בדלק לאורך 3 שנים.

אז מה ההפרש בעצם בין האלטו לבין רכב ישן יותר? רק 10K, שאותם אתה יכול לקזז עם תקלות שיכולות לקרות (או לא יקרו...אי אפשר לדעת) עם רכב ישן יותר.

אם יש לך אפשרות לקנות רכב מתקדם יותר במימון, לך על זה.

פורסם

בנסועה שלך הייתי מחפש קצת "יותר" רכב, שיפנק יותר ויתן ביצועים כשצריך.

מה שפונטו ספייס לא מספקת, לכן הייתי הולך עם מאזדה 323 לאנטיס אם זאת ההתלבטות שלך.

פורסם
בנסועה שלך הייתי מחפש קצת "יותר" רכב, שיפנק יותר ויתן ביצועים כשצריך.

מה שפונטו ספייס לא מספקת, לכן הייתי הולך עם מאזדה 323 לאנטיס אם זאת ההתלבטות שלך.

אני לא נעול על ספייס, היא אחת מהאפשרויות.

אף אחד לא בעד הפיגו?

פורסם

ה- 206 ידוע כרכב עם אמינות מפוקפקת. מתקלות חשמל, תיבות הילוכים לא עמידות ורגישות גבוהה להזנחה.

במקרה אני מכיר את הרכב מקרוב כך שאם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
ה- 206 ידוע כרכב עם אמינות מפוקפקת. מתקלות חשמל, תיבות הילוכים לא עמידות ורגישות גבוהה להזנחה.

במקרה אני מכיר את הרכב מקרוב כך שאם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות.

אז על מה היית ממליץ?

פורסם

פונטו ספייס מ2004+ אני בטוח שאם תשקיע בחיפוש תמצא רכב שמור.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...