Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסול נהיגה ללא שום עבירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרצו לי לרכב ,

הלכתי לתחנה והגשתי תלונה (לצרכי ביטוח שמשות ).

אחרי שסיימתי עם הגשת התלונה ,

החוקר העיר לצומת ליבי שבמחשב אני רשום כ "פסול נהיגה " .

הייתי מופתע מאוד כי יש לי את הרישיון הרבה שנים ( נהג מקצועי ) ולא עשיתי שום עבירה ,

כלום כלום גם קיבלתי רישיון חדש מהמשרד הרישוי עד 2022 .

החוקר לא ידע מה להגיד לי על זה שאני פסול נהיגה בגלל שהיה תקלה במערכת.

אני בלי עבירות בלי כלום בן אדם נקי נקי וככה ביום בהיר אומרים לי שבמחשב רשום שאני "פסול נהיגה ".

אני גם אמרתי לחוקר שלא יכול להיות שעל שום עבירה,

רשום במחשב "פסול נהיגה ".

אז הוא אמר לי שאני פשוט יתעלם מזה ושאסע כרגיל ,

אבל אני לא יכול להתעלם מזה .

מה עושים במצב כזה?

פורסם

אם היתה לך אפילפסיה או הסטוריה של בעיות חמורות על רקע נפשי או בעיות עיניים חמורות, זה יכול להסביר את העניין, מעבר לזה, יש מצב שהכתובת שלך במשרד הפנים לא מעודכנת, עברת עבירה ונשפטת לשלילה שלא בפניך.

גם אני חושב שצריך לרדת לשורש העניין, דברים כאלו בדר"כ לא נעלמים ויש להם נטייה לצוץ ברגעים הכי גרועים.

אני חושב שעליך לגשת אישית למשרד הרישוי ע"מ לקבל או את הסיבה לעניין או שקט נפשי.

פורסם
אם היתה לך אפילפסיה או הסטוריה של בעיות חמורות על רקע נפשי או בעיות עיניים חמורות, זה יכול להסביר את העניין, מעבר לזה, יש מצב שהכתובת שלך במשרד הפנים לא מעודכנת, עברת עבירה ונשפטת לשלילה שלא בפניך.

גם אני חושב שצריך לרדת לשורש העניין, דברים כאלו בדר"כ לא נעלמים ויש להם נטייה לצוץ ברגעים הכי גרועים.

אני חושב שעליך לגשת אישית למשרד הרישוי ע"מ לקבל או את הסיבה או שקט נפשי.

אני בן אדם בריא 100% !

אין לי שום היסטוריה רפואית ,

אין לי עבירות ,

יכול להיות שזה טעות של מחשב ?

מאז שהחוקר אמר לי שאני "פסול נהיגה " אני פשוט לא מפסיק לחשוב על זה כי נהגתי עד היום כרגיל ואם שוטר היה עוצר אותי נגיד לביקורת , היה רואה שאני פסול נהיגה ולוקח אותי לתחנה או לא יודע .

פורסם

יכול להיות שזה טעות של מחשב ?

וודאי!

מה הוא לא בן אדם?

אם צריכה להיות סיבה אתה כנראה כבר יודע אותה, אם באמת אין סיבה ויש בידיך רישיון בתוקף (ולא נפסלת מלהחזיק רישיון או נשלל ממך הרישיון בידיעתך, מה שלא בידיעתך אינך יכול לנחש) אז הכל בסדר, אני במקומך הייתי ממשיך לנהוג, רק טורח לברר את העניין לעומק כפי שהציעו מעלי.

פורסם

הסבירות הכי גבוה שלא עשית רענון נהיגה בזמן, לאחר התאריך האחרון ( 2 מכתבים) במשרד רישוי ובמשטרה אתה פסול רישיון עד שתעשה תאוריה מחדש.

יכול להיות שעשית אחרי התאריך שצריך ?

פורסם

יכול ליהיות שהוא טעה בשם שלך?

או שיש עוד בנאדם העונה לשם כמו שלך.

תמצא שוטר, אפילו כאלה באמצע הדרך, ותגיד לו שיבדוק כמה שניות במסוף. (השיטה הכי קלה ומהירה).

מקווה שהתשובות יהיו חיוביות.

• תוכן חדש...