Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב, לשנות פרספקטיבה של ישראלי מצוי וחשדן כמוך בלתי אפשרית בעליל. זאת מכיוון שאתה כנראה דוגל בגישת ה"כולם עשו לי" ו"כולם אכלו לי". פשוט עולם עוכר אדם כשאפילו פורומים וביקורות של אנשים פרטיים ואובייקטיביים לחלוטין נראים פתאום כפרסומות מהלכות ומוטות. אני בטוח שיש לך רכב בעל תנאי שימור שלא קיימים בכד"א, ועל כן אעזוב את הויכוח הזה עמך כבר בהודעה הזו לפני שמנהלי הפורום יצטרכו להתערב. אתה מביך את המעמד בו אתה נמצא, עוד מאז שרשור התקיפות של הDSG. יום טוב לך ולרכבך.

dorsht, אין פה כלל בלבול. אם ברצונך להתייחס להמלצותיו של שי שככל הנראה רכש לעצמו וקס של קארפלן באיכויות "לא מהעולם הזה", אתה בהחלט יכול. זו גם אופציה. אך את חסרונותיה הבאתי בפוסטים הקודמים וביניהם הצורך התמידי לבצע וקס, לא רק פעם בחודשיים - שלוש.

אם ברצונך לבצע וקס על מנת לצאת מידי חובה ולדעת שעל רכבך תמיד יש שכבת הגנה בריאה, קנה קולינייט מאיביי ב150-200 ש"ח שאיתו באמת תצטרך לעשות וקס כל 6 חודשים וגמור עניין.

אין משהו במחיר ביניים, שיעלה איזה 100-120₪, ויחזיק 3 חודשים בערך?

אני מעדיף לעשות פעם ב3-4 חודשים, ולשלם פחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשרות 1:

http://www.ebay.co.uk/itm/Poorboys-World-EX-P-Pure-Sealant-Extra-Protection-16oz-/230587653373?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item35b0185cfd

אוטם צבע, כמובן עשוי להביא לאפקט מראה. מוצר שהוכיח עצמו כאוטם איכותי יחסית למחירו.

עמידותו בין חודשיים לשלושה, תלוי בתנאים.

אפשרות 2:

וקס Mothers - http://www.ebay.co.uk/itm/Pure-Brazilian-Carnauba-Wax-UWS-Step-3-liquid-05750-/190665801668?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c64913fc4

מנסיון וקס מעולה. המראה שלו על הרכב, על אף מחירו, בהחלט לא רע. מקנה אפקט רטיבות משמעותי וחמימות על צבעים חמים.

עמידותו, למרות זאת מנסיוני, כחודש וחצי-חודשיים גג.

אפשרות 3:

מגוויארס מGYMSHOP, החנות החדשה.

יש שם וקס מעולה מסדרת Goldclass שדיי דומה בביצועיו לMothers, אך זו העדפתך האישית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

bellvit - האם אתה בטוח שאינך יעקב אלטר במקרה ?

בלי כל מטרה לעקוץ, ממי אפשר להשיג את מוצרי פולישאנג'ל ? ממי אפשר לקבל מחירון ?

תודה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתה מתכוון שאתה מזמין מהאתר הרשמי של פוליש אנג'לס ?

אם כן, כמה עלות המשלוח הכוללת לישראל ? אם ארצה למשל להזמין את אותו מאסטר סילנט המדובר, כמה יעלה לי סה"כ כולל משלוח ?

פורסם
bellvit - האם אתה בטוח שאינך יעקב אלטר במקרה ?

בלי כל מטרה לעקוץ, ממי אפשר להשיג את מוצרי פולישאנג'ל ? ממי אפשר לקבל מחירון ?

תודה.

זה בדיוק מה שאני טוען!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קצת צורם לי ליראות את שיטת הפרסום של יעקב.

אני בטוח שהוא איש מקצוע רציני שיכול ללמד אותנו דבר או שניים על דיטיילינג ונקיון..ידוע שזאת אהבה שלו

אבל בתור בחור רציני, לפתוח שם משתמש חדש לאחר שהראשון נחסם מסיבות דיי ברורות, להכחיש את העובדה הזו, לספר שאתה משתמש בחומר מסויים ואחיך (כביכול יעקב) משתמש בחומר אחר, שאגב את שניהם אתה מוכר, לספר שקנית מוצרים אישית ממר יעקב (והרי זה אתה), להראות את אותן התמונות שאתה מעלה לדף שלך בפייסבוק, אפילו השם משתמש שלך, בלה ויטה.. זה החברת נסיעות שלך.. מה יהיה?

אפילו שגיאות הכתיב אחד לאחד! ("יתאי")

זה כבר מביך וקצת מעצבן

אין לי שומדבר אישית נגדך, אבל יש כל כך הרבה דרכים הגיוניות ורציניות לפרסם את עצמך ואת היכולות שלך שאין לי שום צל של ספק שהן לא פחות ממעולות.

רק טוב.

"יאללה בירי".

פורסם
אפשרות 3:

מגוויארס מGYMSHOP, החנות החדשה.

יש שם וקס מעולה מסדרת Goldclass שדיי דומה בביצועיו לMothers, אך זו העדפתך האישית.

זה מה שהזמנתי, בנוסף לשמפו רכב מתוצרתם עם תוספת ווקס.

נקווה לטוב :) (ואני מקווה שזה יגיע לכאן ביום חמישי עד שישי בדואר, כדי שאוכל לאסוף את זה ולנקות את הרכב בסופ"ש).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
תתחדש וחזור לנו לדווח על אופי החנות, המשלוח והמוצר. :wink:

נכון לעכשיו נשמע בסדר, הם התקשרו אליי להודיע לי שהם קיבלו את ההזמנה, הציעו לי משלוח מהיר ב39₪ דרך אביב שיגור, אמרתי להם - תודה, אבל תשאירו את המשלוח של הדואר ב20₪. אמרו שזה ייקח עד 7 ימי עסקים, אמרתי - בסדר. מקסימום האוטו ישטף השבוע בשטיפה בבאר שבע, ועוד שבוע שבועיים בבית.

• תוכן חדש...