Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום :)

יש לי שברולט אופטרה 2007, עם כמה בעיות.

1. עשיתי טיפול לאוטו, החלפתי פילטר אוויר, פילטר שמן, שמן סינטטי 5W40 , ארבע פלגים, וחוטי הצתה לפלגים.

למה כל הזמן המנורת שמן מהבהבת לי?

2. יש לי בעיות הנעה ברכב. לפעמים הוא מניע ישר, ולפעמים בפעם השנייה הוא מניע. יכול להיות שזה קשור לחיישן חמצן?

פורסם

בדוק כאשר המנוע קר אם יש מספיק שמן מנוע.אם אין הוסף כנדרש,הנע את הרכב ובדוק אם המנורה מהבהבת /נדלקת שוב לאחר 2-3 שניות מהתנעת הרכב.אם ממשיכה-גרור את הרכב למוסך מחשש,שהמנוע אינו מקבל שימון מסיבה כלשהי ומכאן ועד גסיסתו הסופית של המנוע והשבתו לאלוהיו הקוריאנייים המרחק קצר ביותר אם תמשיך לנסוע ברכב.

במקרה הטוב- מדובר על יוניט /מפסק לחץ שמן ובמקרה הרע יותר- אין שימון בגלל תקלה במשאבת שמן/סתימה ברשתית של הקרטר המחייבות פירוק אגן השמן ו/או משאבת השמן לטיפול בבעיה.

כל אלו עדיין עדיפים על החלפת מנוע כך שעדיף לטפל בתקלה ללא דיחוי.

לגבי בעיית ההתנעה- יש לוודא שהמצתים מקוריים ושחוטי ההצתה הם תוצרת איכותית כמו BERO למשל ולא זבל של BS (ביתן ספארק).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

בן כמה המצבר שברכב?

בשביל לקבל תשובה מדויקת לגבי המנורה יש לגשת למוסך כדי לסרוק תקלות מהמחשב ניהול מנוע.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

• תוכן חדש...