Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש הבדל בין הטויוטה קורולה 2009 לבין . 2012 גיר אוטומטי.

מבחינת מנוע, גיר? דגם SUN , האם קיאה פורטה עדיפה על טויוטה ?

מדובר ברכבי ליסינג

פורסם

יש שינויים עיצוביים קלים, שינוי קל בפנסים האחוריים וכן הוספת אתתים למראות הצד.

אני לא יודע אם חבילת הפלטינום והאבזור המקיף יהיו בקורולה 2012 ליסינג. אתה חייב לראות את הרכב ספציפית על מנת שלא תתאכזב.

כמו שהמאסטרו אמר - אותו מנוע חזק אבל לא מאוד גמיש ואותו גיר 4 הילוכים אוטומטי "קלאסי" בעל פעולה חלקה. אם אתה מכיר ומוקיר את הקורולה 2009, אז לא תתאכזב.

פורסם

אני משער שמדובר ברכב ליסינג - לכן השיקולים היחידים אמורים להיות נוחות והתאמה לצרכים האישיים שלך - תערוך נסיעת מבחן (ארוכה!) ותשפוט בעצמך. אאל"ט - פעם קודמת שהקשבת "למבינים" הלכת על האופל אסטרה שלא מצאה חן בעיניך.

פורסם

מבחינה מכאנית – מדובר באותו רכב בדיוק. בין 2009 ל- 2012 הרכב עבר שיפורים לא רבים מבחינה קוסמטית ותוספות אבזור שונות לאחרונה. אך מבחינת מנוע וגיר – אותו רכב. בהשוואה לקיה פורטה, לדעתי זה בעיקר עניין של טעם. שתי המכוניות טובות, אמינות, בעלות אותם מימדים פחות או יותר.

פורסם

היום אמרו שמוכנים להחליף לי רק לפורד פוקוס טורר, עשיתי איזה נסיעה קצרה ונראה שישנה אותה בעיה אבל פחות חמורה מאשר באופל אסטרה 1400 , של חוסר רכות בהעברת כוח מהמנוע לגיר שמתרכך בגיר רגיל לעומת גיר רובוטי.

האם ברכב בלי הדגש טובו זה פחות מורגש?

• תוכן חדש...