Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מה הפתרון למכה בגיר שמעבירים מ - P ל - R

***יש לציין שבבוקר שהאוטו לא נסע ואני מעביר מפארקינג לרוורס הכל חלק ורק שאני נוסע איתו ואני מסיים נסיעה ומחנה ומעביר לפארקינג ואז שוב לרוורס יש דפיקה!

תודה רבה לכולם.

פורסם

לגשת למוסך ולבקש ראשית שיבדקו אם תושבת מנוע/גיר יבשות -זה אם מדובר במכה קלה.

לעומת זאת,אם יש דפיקות במהלך הנסיעה במעבר ההילוכים,יתכן והתקלה חמורה יותר וכדי לאבחן במדוייק,יש לפנות למכון גירים אוטומטיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני נזכר עכשיו שבמבחן של מגזין 'הגה' מלפני 11 שנים על האיביזה סיגנו האוטומטית, ציינו לרעה את המעבר מ P ל R שלווה בהשהייה של כמה שניות ומכה מוחשית. וזה עוד ברכב מבחן חדש של צ'מפיון, אז אם עכשיו הרתע במעבר ל R התחזק, אני מנחש שזה בסה"כ תושבת גיר גמורה.

• תוכן חדש...