Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהזול ביותר יהיה מן הסתם שילוח דרך הים, השאלה היא, מהי הדרך המשתלמת ביותר (מבחינת מחיר, וכמובן שגם מבחינת שקט נפשי) לשלוח חבילה במשקל שכזה? יש לציין שזה מוצר מאיביי כך שבמידה ויש חברה כמו mustop וחברותיה שעוסקת בשילוח של מוצרים כבדים מבלי שתקרע במחיר זה יהיה עדיף, שכן המוכר באיביי מוכן לשלוח לקנדה וארה"ב בלבד. (יש לי מכרים שיוכלו לבצע את ניתוב המשלוח בשבילי, אמנם הייתי מעדיף בהרבה לשלם עוד כמה שקלים ולחסוך מהם את הטרחה).

תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תבדוק את ushops, נדמה לי שיש להם אופציה של משלוח ימי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה גודל החבילה שאתה רוצה להזמין? בד"כ משקללים גם את הגודל בנוסף למשקל.

24x24x61 inches :?

תודה רבה רועי, אכן יש להם שירות שילוח דרך הים, אך ע"פ המחשבון באתר זה יעלה 400$ :| כפול ממחיר המוצר עצמו. אנסה לבדוק מה המחיר למשלוח סטנדרטי עצמאי לשם השוואת עלויות ובדיקת כדאיות.

יש למישהו המלצה לחברת משלוחים אמינה הפועלת משטח ארה"ב ומבצעת משלוחים דרך הים של חבילות גדולות?

לא גוף שלישי כמו מאסטופ וכאלה, אלא חברת משלוחים רגילה.

כמו כן, אבדוק בפורום אספנות, אולי מישהו שם שולח מכולה עם רכב לארץ ומוכן לחלוק במקום, בתוספת תשלום הגיוני אפילו...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

זה משקל של מזוודה אגב, אם תמצא מישהו שטס, תוכל לשלם לו עלות של מזוודה נוספת (100 דולר) וסגור העניין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...