Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

הרכב: SEAT IBIZIA FR 2012

חברה שלי הניחה על הדשבורד את הצמיד שלה (זהב שווה 2000שקלים)

ואני שלא שמתי לב התחלתי בנסיעה והצמיד החליק דרכו ישירות למעבר בין השמשה לדש בורד ממש בקצה

1kzn3hyzm2uy.jpg

(בדיוק איפה שהחץ האדום בתמונה)

למישהו יש רעיון אם יש דרך כלשהי להגיע לשם?

או מה מחיר הגיוני במוסך עבור הוצאת הצמיד הזה משם?

תודה לעוזרים וחג שמח :]

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

הבעיה היא שבגלל שהשמשה שם צבועה בשחור (בחלק התחתון שלה)

אני אפילו לא יכול לראות אותו...

פורסם

א. שואב אבק.

ב. קשית\מקל קטן עם נייר דבק הפוך. פשוט תעביר אותה כמה פעמים עד שהצמיד ידבק, אתה לא חייב לראות אותו.

ג. להסביר לחברה שהדשבורד זה לא שולחן איפור.

ד. אם לא תצליח להוציא את הצמיד פשוט תסביר לחברה שלך, שהצמיד שלה עבר לחברה השניה שלך- הרכב :-D

זמין 8)

פורסם

ואללה אחלה תירוץ לשאוב את האוטו... ננסה מחר מקווה שהוא לא ישמיד לי את הצמיד :\

למרות שהפתח שם ממש צר ונראה לי שאני צריך מגה שואב בשביל להרים אותו מרחוק...

מקל עם סלוטייפ הפוך ננסה

פורסם

נסה לפרק את תא הכפפות, יכול להיות שזה יעזור. אם הוא לא משתחרר עם קליפסים זה מקסימום עניין של בורג-שניים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יוסיסופר:

רשמתי שעלות הצמיד היא 2000שקלים.... :\

איתמר:

יש ברגים בתוך התא כפפות שאפשר לפתוח השאלה אם זה יגיע עד לשם? בכל מקרה מחר אנסה זאת...

פורסם

קח פנס לד קטנצ׳יק של מחזיק מפתחות ותאיר שם. עם פינצטה או חוט ברזל אתה תוכל לשלוף בקלות (הלד מאיר שם מצויין)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יוסיסופר:

רשמתי שעלות הצמיד היא 2000שקלים.... :\

מחיר הפירוק כרגע הוא הנעלם במשוואה, לאחר שתדע נתון זה תעשה לך את החשבון מה שווה לך לעשות, כמובן שתצטרך להביא בחשבון את הערך הריגשי של המוצר:wink: .

פורסם

לי פעם נפל כרטיס זיהוי/מגנטי בין השמשה לבין הדשבורד. מציע לך להוציא את הצמיד עם כרטיס אחר.

נא עדכן אותנו בתוצאות.

חג שמח, ובהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...