Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא עדיף להדביק טאפט של שמיים מבפנים? על תחתית התקרה כלפי תא הנוסעים?

:roflmao:

פות"ש לשאלתך -

כן, זה מיותר.

כן, זה סתמי.

כן, זה עלול להזיק לצבע כשתרצה להוריד את זה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מכיוון שאין ברצוני למכור את הרכב כעת ואני אוהב אותו סך הכל (למרות שהוא זקן וקשיש) והצבע בגג גמור ברמות קשות,

חשבתי על לשים ציפוי זכוכית בצבע שחור מה ששמים על רכבי יוקרה...

הדאגה שלי היא 2 דאגות בעצם:

1)זה לא ייראה מצחיק או מוזר על רכב מתחת לשנת 2000 ובמקרה שלי, בטויוטה קורולה?

2)עד כמה זה יקר ומה ההשלכות לגבי אחזקה ועדכון ברשיון הרכב?

רק אם אפשר ללא תגובות מזלזלות כי דווקא כי האסתטיקה ברכב חשובה לי, זה בטוח עדיף מצביעה.

הרכב בצבע כסוף.

פורסם

ציפוי זכוכית?

אתה מתכוון אולי לציפוי מדבקה, כמו שעושים בסדנאות השונות.

רעיון שאני בעצמי איישם בקרוב על הגג, העלות לא אמורה להיות יותר מדי אבל כמעט שווה ערך לצביעת חלק - בין 600-1000 ש"ח.

Opel Adam S 2017

פורסם

לבוגי, אתה מתכוון למדבקת קארבון שחורה רגילה שזה אופייני אצלם.

בכל אופן,

אני ראיתי בתמונות כאן בפורום ובכלל ציפוי שחור שהוא שקוף, זאת אומרת , כמו ניקל-מראה רק בצבע שחור ולא סתם מדבקה שחורה.

אלא אם כן אני בכלל טועה ואין דבר כזה וזה השתקפות, אבל לפי התמונות זה כן קיים...

פורסם

זהו ציפוי עבה,, מבריק ואיכותי..

ראיתי יישום שלו במרכז הציפויים,

רעיון נחמד,

אך אני לדוגמא, התעניינתי בפולו 11', שהיה לך חצי גג שחור [דמוי פנורמי] בידיוק כמו שאתה מדבר עליו,

ואחד התנאים של המשך התהליך של הקנייה [בדיקה וכל זה], היה שהוא יוריד את המדבקה כדי לראות האם קיימים נזקים בגג.

אבל, זה לפחות אני.

[דרך אגב, הוא סירב ועזבתי]

Seat Ibiza FR

פורסם
זהו ציפוי עבה,, מבריק ואיכותי..

ראיתי יישום שלו במרכז הציפויים,

רעיון נחמד,

אך אני לדוגמא, התעניינתי בפולו 11', שהיה לך חצי גג שחור [דמוי פנורמי] בידיוק כמו שאתה מדבר עליו,

ואחד התנאים של המשך התהליך של הקנייה [בדיקה וכל זה], היה שהוא יוריד את המדבקה כדי לראות האם קיימים נזקים בגג.

אבל, זה לפחות אני.

[דרך אגב, הוא סירב ועזבתי]

לזה אני מתכוון. למישהו יש מידע על זה, איך זה נראה והאם מישהו בכלל עשה פה ?

פורסם

מה זה "ציפוי זכוכית"? אין דבר כזה, יש גג זכוכית. בו הגג עצמו עשוי מזכוכית. בחלק מהמכוניות זה נפתח (החצי הקדמי), בחלק זה נשאר קבוע ובחלק יש שני חלונות קטנים, קדמי ואחורי.

מה שיוצא זה שהזכוכית הזאת היא בדיוק בגובה של קורות הצד (מסגרות הדלתות). לשים "ציפוי" זכוכית, עזוב שמעצב את הזכוכית לצורת הגג של האוטו שלך יעלה הון תועפות, זה גם יבלוט למעלה מקו הגג של הרכב. יפה זה לא יהיה.

אם אתה מדבר על מדבקה, אז תגיד מדבקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לזה אני מתכוון. למישהו יש מידע על זה, איך זה נראה והאם מישהו בכלל עשה פה ?

מאיפה אתה?

אתה רוצה מקום שיעשה לך את העבודה או שאתה רוצה לעשות לבד?

פורסם
מה זה "ציפוי זכוכית"? אין דבר כזה, יש גג זכוכית. בו הגג עצמו עשוי מזכוכית. בחלק מהמכוניות זה נפתח (החצי הקדמי), בחלק זה נשאר קבוע ובחלק יש שני חלונות קטנים, קדמי ואחורי.

מה שיוצא זה שהזכוכית הזאת היא בדיוק בגובה של קורות הצד (מסגרות הדלתות). לשים "ציפוי" זכוכית, עזוב שמעצב את הזכוכית לצורת הגג של האוטו שלך יעלה הון תועפות, זה גם יבלוט למעלה מקו הגג של הרכב. יפה זה לא יהיה.

אם אתה מדבר על מדבקה, אז תגיד מדבקה.

יש מדבקה כזאת שחורה קארבון שהולכת באמת אצל הבני דודים מה שנקרא וכזאת מדבקה, בלי שום קשר, לא יפה בעיניי.

ראיתי בתמונות במרכזים לחלונות כהים וכל מיני דברים כאילו מצפים את הגג גם במדבקה שחורה רק שהיא מבריקה כזאת ועושה רושם שזה כמו ניקל-זכוכית כזה.

בדוק שזה מדבקה... יכול להיות שאני מתבלבל לגמרי ואני יוצא פה חמור לא קטן, אבל כך זה נראה.

פורסם

מה זה לעזאזל ניקל-זכוכית?!

יש ציפוי מדבקה שחורה מבריקה. בגלל שהיא מבריקה יש עליה השתקפות כמו על זכוכית.

כל הטרנד הזה התחיל מאז שהתחילו הגגות הפנורמיים שמכסים חצי גג בזכוכית שנפתחת כמו סאנרוף.

לבוא ולהדביק מדבקה על הגג כאילו יש לך גג פנורמי זה אחד הדברים הכי אידיוטים שקיימים לדעתי.

בטח ובטח לא על קורולה ישנה.

אם בא לך לשדרג ולכסות את פגמי הצבע ברכב, לך על ציפוי מדבקה על כל הרכב.

פורסם

הציפוי מדבקה,

אני לא חושב שבעל מקצוע שמכבד את עצמו יסכים לשים לך על גג שהצבע שלו "גמור ברמות קשות"

מהסיבה שהיישום לא יצא טוב בכלל,

אלא אם עושים קצת עבודה לפני ליישר את השטח.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...