Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט מאד אם לעשות את הטיפולים במוסך סדן בעכו, מוסך מורשה של מאזדה פורד

מפתה מאד שהם גם מעבירים טסט וחוסכים את הכאב ראש הזה.

אך רציתי בכל זאת לדעת מה גובה המחירים לטיפולים סטנדרטים ואיך השירות, אם הם מקצועיים ?

ואם מישהו התנסה ויכול לספר איך היה

פורסם

כדאי להעביר את הטסט לבד, במיוחד אם מדובר ברכב חדש יחסית.

כתשגיע לבד, הרכב יבדק בדיקה רגילה, ללא הקלות והעלתמת עין מדברים מסויימים.

כשעובד מוסך לוקח הרכב לטסט, יתכן מאוד שהבדיקה תהיה שטחית יותר וקפדנית פחות, ומי שמפסיד מכך - הוא בעל הרכב.

פורסם

שלום

מכיר את המוסך כבר שמה שנים טובות.

המוסך עובד מסודר וגם מעביר טסטים כמו שאמרת אבל...

המוסך מאוד יקר מנסיון אישי שלי ושל מכרים.

מנהל העבודה לא הכי נעים.

מנסיון שלי ושל כמה חברים אחרי שקיבלו הצעת מחיר משם ונבהלו והלכו אחרי זה עם ההצעה למוסכים מורשים אחרים הופתעו כמה דברים לא היה חובה להחליף והמחיר היה הרבה יותר טוב.

זה לא שהמוסך לא עובד טוב אבל אני ממליץ לכל מי שנכנס למוסך המדובר לברר עלות טיפול+חלקים+מע"מ לפני שמתחילים לעבוד על הרכב!

בהצלחה.

פורסם

מוסך סדאן, לא מומלץ!

מאוד יקר! והשירות שם תלוי במצב הלחץ.

לי יש ניסיון רב שנים איתם, הלנטיס שלי הייתה מטופלת שם שנים, אין ספק שזה מוסך מסודר ואתה מרגיש שאתה מפנק את האוטו שלך.

המכונאים שם עצלנים, טיפול קטן לוקח להם כמה שעות כי בין הוצאת הפילטר אויר לבין ריקון השמן הוא שוטף ידיים ומחליף פעמיים כפפות כדי למרוח את הזמן ולטחון אותך בכסף!

פעם החלפתי דראמים וסנדלים מאחורה , היו חריקות חזרתי החליף שוב וככה במשך חצי שנה זה היה. לא ידעו למה זה חורק.

השיא היה בטיפול גדול כאשר רק החלפת שמן , פילטר שמן ומצתי אירידיום בלבד עלה לישבון בנק שלי 800 שח לא כולל מעמ, היה לי עוד טיימינג והמשך טיפול שאותו השלמתי במוסך של חבר.

מאז נפרדו דרכינו!

פורסם

לי יש נסיון רע עם מחלקת הפחחות.

הצבע התקלף .

פורסם

אני קניתי מהם אוטו לפני כמה שנים, והם גם פיתו אותי לעשות טיפול תקופתי לאוטו אחר בהנחה. אי אפשר לתאר כמה הם גרועים: תיקונים באוטו שהם התחייבו לעשות נעשו בצורה שגובלת ברשלנות, באוטו השני הרכיבו חלקים לא מתאימים, וכו'. שומר נפשו ירחק מהם.

פורסם

טוב, תודה רבה לכל העונים. לפי הביקורות נשמע שבאמת הם לא משהו, וגם שמעתי על המנהל שהוא קצת עצבני ולחוץ וכל החוויה הזו של להמתין בפינת קפה עולה הרבה מאד כסף, ועדיף קצת "לסבול" בלי מזגן מאשר לעבוד כמה ימים טובים בשביל התענוג הזה לשבת ולחכות עם המזגן.

ראיתי בקבלה של חבר האמת, שעל החלפת שמן הם לוקחים שעת עבודה וזה בלי מעמ וכל המחירים יצאו שם מטורפים, ולא הבנתי את זה...

אמרו ששעת עבודה של מוסך מורשה יבואן נמדדת מראש ולא לפי כמות הזמן האמיתית, גם אם עשו את זה בחצי דקה או בשלוש שעות, למשל איקס פעולה שווה לאיקס זמן ידוע מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

מאיזה אזור אתה?

אתה מוזמן לחפש כאן מוסך קרוב למקום מגוריך. כאן תוכל לקרוא על המוסך חוות דעת.

פורסם

דווקא מחלקת הפחחות שם מאוד טובה ומקצועית , ראיתי עבודות שלהם הם משקיעים על כל רכב עד הפרט הכי קטן כדי שייצא פרפקט.

יש פה חבר פורום שאמר שהצבע מתקלף , יכול להיות שהם עובדים עם חומרים באיכות ירודה.

פורסם

לא טובה ולא נעליים.

אח של אישתי צבע שם פעם את הרכב והצבע היה מנופח בחלק מהמקומות ובחלק עם קילופים, עבודה של חאפרים שעוד לא ראית.

הם ביקשו סליחה נתנו לנו מצבר מתנה וצבעו מחדש בטענה שצבע שם בחור חדש שלא ידע מה הוא עושה (תזכור שזה מוסך מורשה).

פורסם

vo364, לפעמים אני לא מבין אנשים כמוך. מה לדעתך היה פיצוי מתאים לבעיה שאתה תיארת? ציפית שיחליפו לך את הרכב לרכב חדש?

כולנו בני אדם ולכן לעתים מטבענו אנחנו עושים טעויות. גדולתו של המוסך שהודה בטעות שלו ועוד פיצה אותך על עגמת הנפש. לא חסרים מוסכים שהיו מגלגלים אלייך את האשמה ושולחים אותך לדבר עם הלמפה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
vo364, לפעמים אני לא מבין אנשים כמוך. מה לדעתך היה פיצוי מתאים לבעיה שאתה תיארת? ציפית שיחליפו לך את הרכב לרכב חדש?

כולנו בני אדם ולכן לעתים מטבענו אנחנו עושים טעויות. גדולתו של המוסך שהודה בטעות שלו ועוד פיצה אותך על עגמת הנפש. לא חסרים מוסכים שהיו מגלגלים אלייך את האשמה ושולחים אותך לדבר עם הלמפה.

תגיד לי מישהו התלונן על הפיצוי?

כתבתי שהעבודה הייתה על הפנים והם נתנו פיצוי וזהו, מה בדיוק הבעיה?

אם היית מכיר את המוסך מקרוב כמוני אז היית מבין על מה אני מדבר או שאר האנשים פה.

כשמוסך מורשה מעסיק ילדים בני 16-17 כפחחים והרכב נראה על הפנים וצובעים אותו מחדש זה לא קשור ל "כולנו בני אדם ועושים טעויות".

בן אדם שמגיע למוסך כזה ומשלם סכומים כאלה מצפה לתוצאה טובה ולא לצביעה כמו בשטחים.

יום טוב.

פורסם

צודק, לפעמים יש מצבים שכבר אי אפשר לפצות, והנזק הוא בלתי הפיך

צריך למנוע טעויות מלכתחילה.

אם כי הם נהגו ביושר כשפיצו אותך והתנצלו - זה לא דבר של מה בכך.

פורסם
תגיד לי מישהו התלונן על הפיצוי?

כתבתי שהעבודה הייתה על הפנים והם נתנו פיצוי וזהו, מה בדיוק הבעיה?

אם היית מכיר את המוסך מקרוב כמוני אז היית מבין על מה אני מדבר או שאר האנשים פה.

כשמוסך מורשה מעסיק ילדים בני 16-17 כפחחים והרכב נראה על הפנים וצובעים אותו מחדש זה לא קשור ל "כולנו בני אדם ועושים טעויות".

בן אדם שמגיע למוסך כזה ומשלם סכומים כאלה מצפה לתוצאה טובה ולא לצביעה כמו בשטחים.

יום טוב.

בשטחים היו צובעים מעולה וחבל שכבר אי אפשר לצבוע שם.

בחצר שלנו עומד רנו 5 שהשבתנו לפני 5 שנים ,שצבעו לי בבריכות שלמה לפני איזה 12 שנה.

הצבע (עמדתי אז על PPG איטלקי - לדעתי יותר טוב מהגלזוריט הגרמני ) - כמו חדש. עומד באבק,שרף אורנים וקקה של ציפורים הרבה יותר טוב מרכבים שאצלנו בשימוש עם צבע מקורי. שטיפה בצינור והאוטו חדש.

לא פגעת . בפחחות וצבע אין כמו ערבים.

• תוכן חדש...