Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המהירות היא 130 קמ"ש בכביש בינעירוני עם שטח הפרדה מגודר.

הנסיבות מצחיקות בעליל ואני לא אפרט אותן מכל מיני סיבות,

אבל מה שכן אבקש לשאול זה:

- מה צפוי לי בזימון קצין ביום ראשון? מקריאה מרופרפת בפורום הבנתי שהקצין בודק את המסוכנות שלי ואת היסטוריית העבירות.

- מה צפוי לי בזימון לבית המשפט?

- הניידת שתפסה אותי היתה ללא אורות, בשטח, בחושך, והפעילה צ'קלקה רק כשהייתי מאוד קרוב אליה. האם זה תקין \ יש איזושהי עילה לביטול הדו"ח? (לא משהו שמפריח אצלי תקווה מסויימת אבל עדיין..)

העבירה היחידה שיש לי היא נהיגה בשכרות בשנת 2008 שכבר הסתיימה השלילה (מן הסתם) ונגמר זמן התנאי.

תודה מראש.

פורסם

בדו"ח עצמו מסומן X על 'מס. מכשור 228'.. ולא על ממא"ל 5000IL \ ממל"ז LTI20-20 \ ממא"ל BEE III IL.

אם זה אומר משהו.

כמו כן,

מהירות לאחר הפחתה: 130

מהירות מותרת: 90 קמ"ש

מהירות שהוצגה במכשיר: 135

מרחק שהוצג בממל"ז: ריק.

פורסם

הוא הראה לך את המהירות שבה נסעת? אם כן באיזה מכשיר זה היה? ממל"ז זה אקדח כזה, ואם הוא לקח אותך לניידת, ושם בתוך הרכב היה צג כזה שהראה לך את המהירות, אז זו דבורה.

יש לך אפשות לעלות לכאן סריקה של הדו"ח? אני חושב שזה יעזור למומחים לתת לך תשובה יותר טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בדוח צריך להיות כתוב מספר המכשיר והדגם(סוג).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה מה שרשום בדו"ח:

au70qo.jpg

את המהירות שלי הוא הציג לי במין מכשיר שדומה לממיר כבלים שישב על קדמת הרכב והציג מספרים בצבע כתום.

פורסם

שוב אני (משתמש מהסמארטפון).

מישהו יכול לעזור לי בנוגע למה מחכה לי אצל הקצין תנועה?

האם ישנה אפשרות שהוא לא יביא לי שלילה? שלילה משמעותה קריטית בשבילי שכן אני נאלץ לעזוב את מקום עבודתי.

האם קיימת אפשרות שלא הקצין ולא השופט יגזרו עליי שלילה אלא רק על תנאי?

פורסם

אתה מגיע לקצין לשימוע,

הוא מקשיב למה שיש לך לומר.

העבר שלך נקי(לפי מה שכתבת) מבחינת תעבורה, אבל יש לך "כתם" של נהיגה בשכרות.

הקצין יקשיב למה שיש לך לומר ויחליט אם לפסול אותך לתקופה של 30 ימים,

או שיחזיר לך את הרשיון ותוכל לנהוג עד למשפט,

שם יחליט השופט מה יהיה גזק הדין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה החליט הקצין?

ושאלה נוספת מדוע מחקת את המהירות בתמונה שהעלת?

זה מה שרשום בדו"ח:

au70qo.jpg

את המהירות שלי הוא הציג לי במין מכשיר שדומה לממיר כבלים שישב על קדמת הרכב והציג מספרים בצבע כתום.

ל'

פורסם

יש לי זימון אליו בעוד כמה שעות.

טשטשתי את התמונה מטעמים אישיים די מוזרים האמת. המהירות שרשמתי בתחילת השרשור היא המהירות הרשומה בדו"ח.

פורסם

עדכון חם - למזלי הרב הקצין החליט שלא לשלול את הרשיון.

עכשיו כל שנשאר הוא לחכות למשפט ולסוע בזהירות.

• תוכן חדש...