Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער מראש אם הנושא לא בפורום הנכון..

נסיעה עירונית היום בחיפה למי שמכיר מאחורי רחוב פרוד איפה שכל השווארמות אז ברחוב האחורי לכיון בת גלים

כביש עירוני שמותר בו לנסוע 50 (ובאמת! שזה מוגזם ואפשר שם הרבה יותר אבל לא נתווכח כי זה החוק) לא מכוונה רעה והשתללות אבל מצאתי את עצמי נתפס על 97 קמ"ש ו92 אחרי הפחתה.

ב2010 נתפסתי על תמרור עצור

וב2011 נתפסתי על מהירות גם בכביש עירוני שמותר בו 50 (ירידה לצורך העניין) נתפסתי על 72 לפני הפחתה (נגמר רק בקנס כמובן)

ושחכתי לציין - רישיון 3 שנים..

אם זה משנה,אני חייל שכל יום בבית וכל יום עובד והאוטו חיוני לי מאוד מאוד מאוד ליום יום

מה צפוי ביום ראשון ובהמשך? מה לעשות ?

פורסם

כמעט פי 2 מהמותר, את הכביש אני לא מכיר אז אני לא יכנס איתך לויכוח על איך נסעת אבל רק שתידע שאיפה שמותר לנסוע פחות מ60 קמ"ש תמיד יפתיע אותך איזה מעבר חציה או כל דבר מסכן אחר.

אתה צריך עו"ד טוב, תפנה לפורום בנושא משפטים ועבירות, שם יענו לך מהר יותר ומדוייק יותר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

יתחילו בשלילה במקום וימשיכו לבית המשפט.

אולי כדי להתחיל לשקול את הדבר הבאה לצורכי עבודה?

t625754951.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...